• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

OTE="Lulinda, post: 39895265, member: 622135"]Antalya arkadaşımız hamileliği sonlandırma kararı aldı canım maalesef. 4 farklı doktorda aynı kanıdaydı bebekle ilgili. Yaralarını sarmak için zamana ihtiyacı olacak. Buralarda göremeyebiliriz.
Inşallah bir sonraki tedavisinde yüzü güler.[/QUOTE]
Teşekkürler bilgilendirdipin için Allah yardımcısı olsun üzüldüm.inşaAllah sonraki tedevisini Rabbim boşa çıkarmasın.bizede hayırlısıyla sağlıkla kucağimiza almamızı nasip etsin

Haberturkde suan canan karatay konusuyo seker yuklemesiyle ilgili kafamiz karisti iyice kadin tamamen karsi seker yuklemesine esimde diyo yaptirmayalm sakin siz ne dusunuyosunuz?

Haberturkde suan canan karatay konusuyo seker yuklemesiyle ilgili kafamiz karisti iyice kadin tamamen karsi seker yuklemesine esimde diyo yaptirmayalm sakin siz ne dusunuyosunuz?
Benim esim de yaptirmayalim dedi.. kadin 40 yasinda hic bir sey yaptirmadan doğurdum dedi ya..
Lulinda Lulinda benim de icimden hep bayram sonu doğuracağım geçiyo.. ve sanki normal olacak gibi hissediyorum..
Antalya icin de cok üzüldüm.. tüp bebek olunca böyle seyler olmaz gibi geliyordu halbuki bana..

15 haftaya 2 kilo çok mu dedi. Ay da 1 kilo almak normal değilmi ? Kaçıncı haftada kilo almaya başlamalıyız ki ? Benim Dr bişey demiyor kiloyla ilgili.
Evet çok dedi kiloya karşı bebeğe yaramayan hiçbir şey yeme dedi haklı da aslında uyarmazsa ikiz gebelikte cok kilo alınıyor nasıl almicam bakalım..

benimki şimdiye kadarki 7 kiloya normal dedi :) ama ben hiç kusmadım ve makarnayı 2 tabaktan aşağı yemedim, bi ara günde 1 ekmeğe yakın yiyordum sonradan kestim, e zaten yürüyüş de yapamıyorum hareket yok bende, allahtan kilolu değildim de şimdilik kötü durmuyorum artık dursada yapacak bişey yok sağlık olsun yeterki.
Ben çok bulantı yaşadım fazla yiyemedim ama iştahım açıldı malesef..

uyumaya devam et canim..Çünkü göbüs büyümeye başlayınca o uykularini ararsin..hatta birde dogunca uyku neydi diye sorarsin...tavsiyem o dur ki uyabildiginiz kadar uyuyunnnn

hmm..meme sirasina gircekler var yani:KK50:ikiz annesi olan bi arkadaşim vardi..biri uzun emince sıradaki ne ayip oluyo cabuk ol derdi..ikiz annesi olmakta başka bi duygu..
Evet parayla değil sırayla olcak :)

Evet çok dedi kiloya karşı bebeğe yaramayan hiçbir şey yeme dedi haklı da aslında uyarmazsa ikiz gebelikte cok kilo alınıyor nasıl almicam bakalım..
Çok alacağını sanmıyorum cnm hem alsanda hemen veriliyor. Ablam ikiz hamileliğin de 22 kilo aldı. 6. Ayda hiçbirşey kalmamıştı. Iki bebeğe bakarken daha kolay kilo veriliyor.

Günaydın kizlar..
sabah sabah manyağin biri sinirlerimi hoplatti.. laf anlamaz insan musvetteleri.. elim ayagim titriyo hala.. bu kadar adrenaline bu bebe nasil dayanir Bilemiyorum. Ne hissediyor acaba kuzum??

gebelikte belkide yapılması gereken tek şey dedi benimde doktor arkadaşlarım..ben yaptırıcağım..

Ben çok bulantı yaşadım fazla yiyemedim ama iştahım açıldı malesef..
beimde iştahım hiç yoktu hatta dedim ya çok kustum 2 haftadır yiyebiliyorum normal insan gibi :) perinatologa gitmiştim çok kilo alma dedi ikiz gebelikte sıkıntı bende dedim kusuyorum zaten hiç bişe yiyemiyorum..o da zaten senin gibiler sonradan çok kilo alıyor dedi :KK76::KK76:

kızlar günaydın...
sabah memorialdeki doktorla randevumuz vardı, her şey yolundaymış :nazar:
bu arada eylülden beri hamile yogası varmış, temmuz sonuna kadar devam edecekmiş, yogayı doktor bir kadın yaptırıyormuş,
her cumartesi 15.00 - 16.00 arası şişli memorial konferans salonunda
4447888 arayıp isim yazdırıyorsunuz, katılım ücretsiz..

kızlar günaydın...
sabah memorialdeki doktorla randevumuz vardı, her şey yolundaymış :nazar:
bu arada eylülden beri hamile yogası varmış, temmuz sonuna kadar devam edecekmiş, yogayı doktor bir kadın yaptırıyormuş,
her cumartesi 15.00 - 16.00 arası şişli memorial konferans salonunda
4447888 arayıp isim yazdırıyorsunuz, katılım ücretsiz..

Günaydın canım nasılsın var mi bir hareketlenme sende. Bende araara oluyor ama emin olamıyorum karistiriyor da olabilirim. Doktorda 20.haftayi bekle diyor 17+3 deyim ama birturlu emin olamıyorum

Günaydın canım nasılsın var mi bir hareketlenme sende. Bende araara oluyor ama emin olamıyorum karistiriyor da olabilirim. Doktorda 20.haftayi bekle diyor 17+3 deyim ama birturlu emin olamıyorum

Valla doktor sordu hissediyo musun diye, ben hayir diyince, ilk gebelikte 20. Haftayi bulur dedi. Su kabarcigi patlamasi gibi hissedilir, ilerleyen aylarda sertlesir hareketleri dedi.
En cok kilo 20-28 hafta arasinda alinir dedi, ben 4 kg almisim, normal yani fazla degil dedi.

Valla doktor sordu hissediyo musun diye, ben hayir diyince, ilk gebelikte 20. Haftayi bulur dedi. Su kabarcigi patlamasi gibi hissedilir, ilerleyen aylarda sertlesir hareketleri dedi.
En cok kilo 20-28 hafta arasinda alinir dedi, ben 4 kg almisim, normal yani fazla degil dedi.

Hmm demekki kanaat aynı fikirlerde. Kilo konusunda ben 1,5kilo aldim operacim.AFP değerimi sabah doktor paylaştı çok şükür temiz dedi Allaha Şükür bir sorun yok. Allah hepimize hayirli doğumlar nasip etsin inşallah :KK33:

Su kabarcığı gibiyse ben hissediyorum demek ki. 2-3 gündür çok yoğun hatta. Yüzüstü yatınca çok oluyor. Kalk üstümden diyor herhalde:)
Kontrolün iyi geçmesine sevindim. Benimki de cumartesi günü.

Su kabarcığı gibiyse ben hissediyorum demek ki. 2-3 gündür çok yoğun hatta. Yüzüstü yatınca çok oluyor. Kalk üstümden diyor herhalde:)
Kontrolün iyi geçmesine sevindim. Benimki de cumartesi günü.

Senin yuzustu yatma yatagi nasil cikti? Rahat ediyo musun?

Back
X