• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

aman da alınganlığı mı tutmuş birinin :KK24: valla benim de kaç sorum uzay boşluğunda kaybolup gitti ama insanlar fikir sahibi olmadıkları konular hakkında cevap yazmıyor, senin sorun da spesifik bir konu diye kimse yazıp fikr vermeye cesaret edememiştir. sonra yazmışssın zaten doktorun gerekli yorumu yapmış. her sey temiz çıkacak inşallah :KK68:

yaş otuzbeş yolun yarısı gibi bir sey oluyor bence:KK70::KK70:
ayrıca örgü işini nasıl yapıyorsunuz yaaa, bende elişinde sıfır kabiliyet :KK69::KK69::KK69:
kendimi tezime verdim, sürekli türkiyenin dış borcu, enflasyonu, krizleriyle uğraşıyorum :mad::mad:

Sağol operacim alinganlik değil benim ki üzüntüden aradığım siginacak bir liman sadece oda burası teşekkür ederim güzel dileklerin için

hamişcikler ben yine grip oldum :) hamileliğim bitene kadar eşimi dünya turuna mı yollasam acaba adam düzenli olarak her ay beni hasta ediyor ya :KK43:

taze zencefil bal limon çayı yapıyorum bir zararı olmaz dimi nette hamileler içebilir diyor ama
Zencefil zararlı diye biliyorum. Dr una Danış istersen. Adet söktürücü etkisi var diye biliyorum ama emin değilim. 1 fincanı geçme bence.

gulsennnn gulsennnn gemiş olsun cnm üzme kenfini bak dr söylemş geçer diye dua edelim bol bol asmakilit asmakilit sanada çok geçmş olsun benmde sağ kasğmda çok ağrm oluyo gece uytmadı cuma kontrlm var bakalm bide üstne grip oldum yatyrm ve sürekli geçmeyn baş ağrısı çokmu nazlıyım ne bi türlü toparlanamadım nete grmyrm fazla çünlü tele baknca başim dahada ağryo çok konu kaçryrm farkndaym. Lulinda Lulinda çok beğndim güzel örmüşsün eline sağlk güzel günlerfe giyinsin yavrun bide kedin çok sevimli:KK68:kendinixe iyi bakın hep güzrl haberler duyalm inşaAllah:KK15:

asmakilit asmakilit geçmiş olsun cnm..inşallah en yakın zamanda geçer. .

Lulinda Lulinda eger sen orguyu yspamiyosan ben hic konuşmayım. .eline sağlık çok güzel olmuş.
sevcanf sevcanf Allah yardimcin olsun.yakin arkadasimda bankaci..hamileyken ayakları şişmiş ti son zamanlar..altta esortman terlik. .ama ustte normal şık kıyafet çok komikti..gozuken kısım yeter diodu:KK8:

bende çok yoruluyorum..eve gelince pert..ama oglus anneee acıktım diyince mecbur mutfak..akşam kafami yastığa koydugumda sanirim 2 sn gecmeden hemen uyuyorum..bi tatil gelsee:KK31:

gulsennnn gulsennnn gemiş olsun cnm üzme kenfini bak dr söylemş geçer diye dua edelim bol bol asmakilit asmakilit sanada çok geçmş olsun benmde sağ kasğmda çok ağrm oluyo gece uytmadı cuma kontrlm var bakalm bide üstne grip oldum yatyrm ve sürekli geçmeyn baş ağrısı çokmu nazlıyım ne bi türlü toparlanamadım nete grmyrm fazla çünlü tele baknca başim dahada ağryo çok konu kaçryrm farkndaym. Lulinda Lulinda çok beğndim güzel örmüşsün eline sağlk güzel günlerfe giyinsin yavrun bide kedin çok sevimli:KK68:kendinixe iyi bakın hep güzrl haberler duyalm inşaAllah:KK15:

Cok sagol şekerim Allah razi olsun

zencefil iyi gelir, adaçayı zararlı
hele ilk aylarda düşük riskini arttırıyomuş ama zencefil ve ıhlamurun sakıncası yok.
ben de bankacıydım, istifa ettim. bugün yine bir bankadan güzel bir teklif geldi, yok dedim ben almayım, canımı zor kurtardım zatiiiii ;)

asmakilit asmakilit geçmiş olsun cnm..inşallah en yakın zamanda geçer. .

Lulinda Lulinda eger sen orguyu yspamiyosan ben hic konuşmayım. .eline sağlık çok güzel olmuş.
sevcanf sevcanf Allah yardimcin olsun.yakin arkadasimda bankaci..hamileyken ayakları şişmiş ti son zamanlar..altta esortman terlik. .ama ustte normal şık kıyafet çok komikti..gozuken kısım yeter diodu:KK8:

bende çok yoruluyorum..eve gelince pert..ama oglus anneee acıktım diyince mecbur mutfak..akşam kafami yastığa koydugumda sanirim 2 sn gecmeden hemen uyuyorum..bi tatil gelsee:KK31:

güzel fikirmis cnm bende bazen spor ayakkabiyla gidiyorum valla musteriye falan cikmiycaksam

zencefil iyi gelir, adaçayı zararlı
hele ilk aylarda düşük riskini arttırıyomuş ama zencefil ve ıhlamurun sakıncası yok.
ben de bankacıydım, istifa ettim. bugün yine bir bankadan güzel bir teklif geldi, yok dedim ben almayım, canımı zor kurtardım zatiiiii :KK66:

ohh ne güzel ben dahada bu istem kurtulamam herhalde seviyorum aslinda isimi ama baski ve saatler insani yildiriyor

Canım eline sağlık sanki yıllardır örgü örmüşsün gibi çok güzel olmuş İyi günlerde giysin.Bende bugün 2li testi aldım çOk şükür sonuçlarımız iyi geldi gitmişken bebişimi de görüyim dedim ve cinsiyeti daha doktor söylemeden bacaklarını açınca benim yavrum ve uzatmayım benimkide ERKEK:KK46:CCanım bizi de listeye ekleyebilir misin?Bu arada senin beslenme programın nasıl ? Bi de sen kan sulandırıcı kullanıyor musun ben de normal doğjm istiyorum ama kan sulanfırıcı kullanınca riski var mı ?

Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..
Canım geçmiş olsun Rabbim bebişlerimizi korusun bi kez bende de olmuştu ağrı ve ben de tedavi olduğum hastaneyi aradım rahim büyüdüğü için bu tarz ağrılar olabilir dediler
gulsennnn gulsennnn tatlim ben kaçırmışım ilk mesajini.. bir arkadasimda aynisi oldu.. 28. Haftasinda kaybolu onun.. sivi alinmadi.. aldirma bence de.. öpüyorum canım..

hamişcikler ben yine grip oldum :) hamileliğim bitene kadar eşimi dünya turuna mı yollasam acaba adam düzenli olarak her ay beni hasta ediyor ya :KK43:

taze zencefil bal limon çayı yapıyorum bir zararı olmaz dimi nette hamileler içebilir diyor ama
Canım geçmiş olsun bende hamileliğimin 8.haftasında atak halinde şiddetli ve geçmeyen bi öksürük olmuştu antibiyotik kullandım ama hiç faydası olmadı sonra zencefil bal limonu karıştırıp macun gibi yedim ve çok faydasını gördüm.SSen şuan nerde takip ediliyosun memoriala devam mı ediyosun.? Suan kullandığın ilaçlar neler?bben normal doğumistiyorum ama kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullandığım için mümkün olabilir mi Rabbimin takdiri artık kendine diikat et tatlım

Lulinda Lulinda patik çok güzel olmuş, eline sağlık:)
asmakilit asmakilit gecmis olsun.
gulsennnn gulsennnn konu hakkında bilgim yok ama bir iki Dr a danışmalarında fayda var, geçici birşey anladığım kadarıyla üzme kendini.

Biz Pazartesi günü Dr daydık, 230 gr olmuşuz, ( sanayağ paketi kadar:) bu ay bende çok hızlı kilo almışım 3 kilo kadar:( çok canım sıkıldı zaten fazla kilo ile başlamıştım. Beyaz ekmek, pirinç, makRna ve en önemlisi benim için portakal yasak:( neyse 2 gündür dikkat ediyorum ama bu seferde baş ağrısı başladı bende açlıktan:)) abartmayalım aç kalmıyorum ama baş ağrısı fena..

7 Nisan da Prof Recep hAs dan randevu aldık, detaylı ult için hayırlısı. Bu arada bende eleviti kestim, Demir ve kalsiyuma başladık.

Bende bitsin istiyorum bu kadar dört göz beklediğim hamilelik süreci, gece göğüslerimin ağrısına uyanıyorum, vücudum ağırlaştı, hemen yoruluyorum, sürekli açım, saçlarımı boyamak istiyorum, bitmeyen burun tıkanıklığı sonucu gece yatınca öksürükten uyuyamıyorum:(( montunum önü zor kapanıyor:)) tamam söylenmeyi kesiyorum ve pıtırcığımın ve buradaki arkadaşlarının sağlıkla gelmesini diliyorum.

Sevgiler:))

gulsennnn gulsennnn konu hakkında bilgim yok ama bir iki Dr a danışmalarında fayda var, geçici birşey anladığım kadarıyla üzme kendini.

Biz Pazartesi günü Dr daydık, 230 gr olmuşuz, ( sanayağ paketi kadar:) bu ay bende çok hızlı kilo almışım 3 kilo kadar:KK43: çok canım sıkıldı zaten fazla kilo ile başlamıştım. Beyaz ekmek, pirinç, makRna ve en önemlisi benim için portakal yasak:KK43: neyse 2 gündür dikkat ediyorum ama bu seferde baş ağrısı başladı bende açlıktan:)) abartmayalım aç kalmıyorum ama baş ağrısı fena..

7 Nisan da Prof Recep hAs dan randevu aldık, detaylı ult için hayırlısı. Bu arada bende eleviti kestim, Demir ve kalsiyuma başladık.

Bende bitsin istiyorum bu kadar dört göz beklediğim hamilelik süreci, gece göğüslerimin ağrısına uyanıyorum, vücudum ağırlaştı, hemen yoruluyorum, sürekli açım, saçlarımı boyamak istiyorum, bitmeyen burun tıkanıklığı sonucu gece yatınca öksürükten uyuyamıyorum:KK43:( montunum önü zor kapanıyor:)) tamam söylenmeyi kesiyorum ve pıtırcığımın ve buradaki arkadaşlarının sağlıkla gelmesini diliyorum.

Canim al benden de o kadar valla!! Sac boyama kismi haric birebir ayniyim senle.. Goguslerim bikac gundur agrimiyor ama burun tikAnikligim/bitmeyen nezlem ve en ufak aclikta basimin agrimasi, yorgunluk, agirlik ..
Her doguran gebelik gunlerini ararsin diyo :KK45:

Kizlar bu sabah sol kasigimda agri oldu..dzuenli ve dinlenince geçmeyen bi agri olunca solugu doktorda aldik.. rahim kasilmasiymis. Kan ve idrar tahlili temiz cikti. Serum bagladi.. sıvı alimi rahmi yumusatir dedi..serumun ortalarina dogru agri gecmeyince buskopan yapti damardan.. ayaga kalkinca agri devam ediyor yatinca geciyor. Eve geldim yattim.. aksam yatana kadar en az 3 litre sivi al dedi.. yatiyorum bakalimm pek cok hamilede olur ama onlar bizim kadar hassas olmadigi icin farkina bile varmayabilirlermis.. Kuzen de ekstra yapacak bir sey yok dedi.. yarin tekrar gitcem bakalim.. bu da bu gunun macerasiydi iste..

gulsennnn gulsennnn tatlim ben kaçırmışım ilk mesajini.. bir arkadasimda aynisi oldu.. 28. Haftasinda kaybolu onun.. sivi alinmadi.. aldirma bence de.. öpüyorum canım..
Hergun bi action oluyor , gecmis olsun ... Kendimizi dinlememiz hem iyi hem kotu .. Insallah sağlıkla bitecek bugünler :)

Canım eline sağlık sanki yıllardır örgü örmüşsün gibi çok güzel olmuş İyi günlerde giysin.Bende bugün 2li testi aldım çOk şükür sonuçlarımız iyi geldi gitmişken bebişimi de görüyim dedim ve cinsiyeti daha doktor söylemeden bacaklarını açınca benim yavrum ve uzatmayım benimkide ERKEK:KK46:CCanım bizi de listeye ekleyebilir misin?Bu arada senin beslenme programın nasıl ? Bi de sen kan sulandırıcı kullanıyor musun ben de normal doğjm istiyorum ama kan sulanfırıcı kullanınca riski var mı ?
Testin sonucunun iyi çıkmasına çok sevindim. Birazdan eklerim listeye sizin oğlanı da:
Ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım. Elevit, oroferon( Demir için), magnezyum diasporal ve gün aşırı Calsimax-D kullanıyorum.
Çok su içemiyorum maalesef 1-1,5lt en fazla. Ama bugün doğuma hazırlık kursunda konu beslenmeydi. Mutlaka 2-2,5lt içilmesi gerek dedi doktor.
Ben bugün itibariyle 3 kilo almışım. Zaten 4-5 haftadır normale döndü yemem. Artık herşeyi yiyebiliyorum. Tatlıya aram yok. Abur cuburla da. Şimdilik iyi geldim bakalım, önümüzdeki günler neler olacak.

Biz Pazartesi günü Dr daydık, 230 gr olmuşuz, ( sanayağ paketi kadar:) bu ay bende çok hızlı kilo almışım 3 kilo kadar:KK43: çok canım sıkıldı zaten fazla kilo ile başlamıştım. Beyaz ekmek, pirinç, makRna ve en önemlisi benim için portakal yasak:KK43: neyse 2 gündür dikkat ediyorum ama bu seferde baş ağrısı başladı bende açlıktan:)) abartmayalım aç kalmıyorum ama baş ağrısı fena..

Bende bitsin istiyorum bu kadar dört göz beklediğim hamilelik süreci, gece göğüslerimin ağrısına uyanıyorum, vücudum ağırlaştı, hemen yoruluyorum, sürekli açım, saçlarımı boyamak istiyorum, bitmeyen burun tıkanıklığı sonucu gece yatınca öksürükten uyuyamıyorum:KK43:( montunum önü zor kapanıyor:)) tamam söylenmeyi kesiyorum ve pıtırcığımın ve buradaki arkadaşlarının sağlıkla gelmesini diliyorum.

Maşallah sizin bebeler tosun tosun ya. Benimki minnak birşey olacak herhalde:) 18+6 da 250gr dı. Ben de 6 Nisan a Prof. Rıza Madazlı Dan randevu aldım.
Ağrılar kısmına bugün karnımın aşırı gerginliği eklendi. Sanki davul gibi. Bir de ayaklarım açma gibi oldu:) Ayakkabıya sokamadım bugün. Ilk kez çok şişti. Yarın yogaya gideceğim, iyi gelir herhalde.
Yine de herşeye değer:KK45:

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
70718-1394097331-7be1a35bfc6ff86ddb7dc51daed9b1df.gif
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
86742-1423059021-a2c9fec2c52dba3693fd8d91ef2b09f2.jpg
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]:KK46:Adı "Namı" [/TD]
[TD]:nazar: Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]