• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar deli gibi gazim oluyor diyorum ya, bu sabah ve bu aksam cekilen fotoma bakin yaaa...
Aksam goren 6 aylik gebe saniyor hakli olarak :(
image.webp

Canım istersen doktoruna mail at. Ama doktorların dediği hep bu ağrılar normal şeklinde. Rahim bağ dokusu genişlediği için. Benimde dünden beri acaip bir gerilme var. Sanki alttan üstten çekiyorlar gibi. Özellikle yanlarda. Love handle bölgesi:)
Love handle bölgesi dediğin leğen kemiğinin iç kısımları mı? Ya sanırım benim bebeğim kasıklara yakın, Aşağılarda bir yerlere yerleşmiş. Benim ağrım Göbek deliğimin 4 parmak filan altında, çizgi boyunca.. Şimdi hatırladım da, papağanımın kafesini temizlerken çömelmiştim, o Sırada sıkışınca ağrımıştı. Ondan beridir de o hatta sızı var.

Kizlar deli gibi gazim oluyor diyorum ya, bu sabah ve bu aksam cekilen fotoma bakin yaaa...
Aksam goren 6 aylik gebe saniyor hakli olarak :KK43:Eki Görüntüle 1461803
Senin yine akşamları şişiyormuş, benim Göbek sabah akşam 6 aylık hamile gibi. Bıgün yine biri sordu, 5 aylık mı diye.. o_O Progesteron Barsakların gevşemesine sebeb olup hareketlerini azaltıyormuş. Yürümek lazım artık ya..

Aksam goren 6 aylik gebe saniyor hakli olarak :KK43:Eki Görüntüle 1461803
Salamiyor musun canim gazini?? Kimyon kullan biraz.. o gazi aliyormus.. benim gazsiz halim senin 2 katin.. :D anneme foto gonderdim " ay yavruum dam yumağı gibi olmuşsun" dedi.. şoktayim :D

Senin yine akşamları şişiyormuş, benim Göbek sabah akşam 6 aylık hamile gibi. Bıgün yine biri sordu, 5 aylık mı diye.. o_O Progesteron Barsakların gevşemesine sebeb olup hareketlerini azaltıyormuş. Yürümek lazım artık ya..
Benim de arada şişkinlik oluyor , akşamları özellikle . Kanamadan beri ben hergun ağızdan progestan kullanıyorum . Bu Cumartesi tupcude son kontrolum var , o bırak derse birakicam artık ınsallah , cunku diger doktorum bi sorun kalmamış plasenta yukarı çekilmiş dedi ama Cumartesi de aynı şeyi duymadan cesaret edemiyorum bırakmaya .

oooh herkeste itiraflar itiraflar... biraz daha kurcalasak neler çıkacak kimbilir... Benim ne aşermem var, ne kola ne çay içiyorum. bazen nescafe midemi rahatlatıyor. Önceki brugge maçında sadece küçük bi kase doritos yemiştim. Bi de geçen gün dayanamayıp bi burger big king patlattım:KK47: ama onu da ayranlı menü yaptım. Tüm kaçamağım bu... KOkoreç benim de aklımda ama zararlı mı yaaa...

oooh herkeste itiraflar itiraflar... biraz daha kurcalasak neler çıkacak kimbilir... Benim ne aşermem var, ne kola ne çay içiyorum. bazen nescafe midemi rahatlatıyor. Önceki brugge maçında sadece küçük bi kase doritos yemiştim. Bi de geçen gün dayanamayıp bi burger big king patlattım:KK47: ama onu da ayranlı menü yaptım. Tüm kaçamağım bu... KOkoreç benim de aklımda ama zararlı mı yaaa...

Sendeki sabri taaaaaaa test zamanindan biliyorum ben zatiiiii :KK70:
Val, a benim toksoplazma bagisik ciksaydi hicbir seye acimadan gotururdum ama gozum korktu valla.

bu arada herkese gunaydin :KK36:

Gözün aydın. Inşallah bizimkiler de iyi geçer. Preklemsi olan bir arkadaşım vardı. Damarlar çift yönlümüymüş neymiş. Teki çalışıyordu onun. Bebeği biraz küçük doğdu ama gayet sağlıklıydı. Şimdi eşek kadar oldu sıpa:)
inş.canım,
evet küçük doğma ihtimaline karşı kalsiyum takviyesi verdiler ekstra sut her zamanki gibi, az tuzz

Canm gözün aydınb biraz stres olmşsun ama çok sevindim çok şükür sorunsuz geçmiş darısı başımıza bende 22.haftamda gidicem fehmi yazıcıoğluna dktrmdan duymuştm fehmi bey biraz evhamliymş ama işini çok iyi yapn bi dktrmş bakalım hayrlısı inş
sağol cnm, evet detaycı bi adam işini şansa bırakmıyor, harmony yaptırdım ve harmonyden sonra da burun kemiği ölçülmüştü ama yine de kendi ölçmek istedi, şansa bırakmadı yani, tüm detayları anlatıyor sana, sana söylemekle yükümlüyüm ben diyor, inşallah senin de sorunsuz geçer

Yaaaa aylardir cips yememistim, esegin aklina karpuz kabugu soktunuz :KK70:
ben sabah aksam acik cay iciyorum, iki gunde bir de kahve.
sizler iciyor musnuz?

bende çay içiyorum arada limonlu limonsuz.. :) ama türk kahveside nescafede içmeyeli 6 ay olmuştur..

günaydın herkese hayırlı cumalar,

yaşasın haftasonuu ohhh :)
buarada dün gece benim kalça çukurumda inanılmaz bir ağrı oluştu dün evde yürüyemiyordum yatağa zor attım kendimi sıcak su torbası falan koyduk ama nafile sabah yine azalmıştı..şimdi yine şiddetlendi..sıcak su torbası koydum yine revirden aldım zararı varmıdır kızlar ?

günaydın herkese hayırlı cumalar,

yaşasın haftasonuu ohhh :)
buarada dün gece benim kalça çukurumda inanılmaz bir ağrı oluştu dün evde yürüyemiyordum yatağa zor attım kendimi sıcak su torbası falan koyduk ama nafile sabah yine azalmıştı..şimdi yine şiddetlendi..sıcak su torbası koydum yine revirden aldım zararı varmıdır kızlar ?

Gunaydin canim hayirli cumalar. Benim de kuyruk sokumu kemiğinin olduğu yer aksam bir tutuldu anlatamam yataktan zarzor kalktım ama tek adimlarla zor yürüdüm topallayarak çok şükür sabah uyandım geçmişti. Küçük bebeğimin zaman zaman minik hareketlerini üst üste iki kez hissediyorum sonra kesiliyor yerim ya ben onu minik kuşum benim :anneadayı:
ayaklarim usudugunde ben sıcak su torbası koyuyorum bir sorun olmuyor canım sıcacık oluyorum:KK25:
Birde dün kola cips den bahsetmissiniz ayda bir cips yerim ama kola içirtmiyor eşim bir fırt otlaniyorum. Sprite içmek zararli değilse bende iceyim :)

Gunaydin canim hayirli cumalar. Benim de kuyruk sokumu kemiğinin olduğu yer aksam bir tutuldu anlatamam yataktan zarzor kalktım ama tek adimlarla zor yürüdüm topallayarak çok şükür sabah uyandım geçmişti. Küçük bebeğimin zaman zaman minik hareketlerini üst üste iki kez hissediyorum sonra kesiliyor yerim ya ben onu minik kuşum benim :anneadayı:
ayaklarim usudugunde ben sıcak su torbası koyuyorum bir sorun olmuyor canım sıcacık oluyorum:KK25:
Birde dün kola cips den bahsetmissiniz ayda bir cips yerim ama kola içirtmiyor eşim bir fırt otlaniyorum. Sprite içmek zararli değilse bende iceyim :)

benim kuyruk sokumundan ziyade kalçamda inanılmaz bir ağrı sürüklüyorum resmen ayağımı..inşallah geçer annem bana hamileyken olmuş aynısından anneden kıza geçen bir ağrımı acaba :) normalde ben sprite falanda içmedim hiç ama dün bir bardak içtim hararetim oluyor dayanamıyorum valla :) bana da eşim dokununca oğlan dan hafif hafif tepkiler alıyorum sanırım babasını kıskanıyor :)babaya dönükte yatırmıyor beni geceleri çünkü :)))

benim kuyruk sokumundan ziyade kalçamda inanılmaz bir ağrı sürüklüyorum resmen ayağımı..inşallah geçer annem bana hamileyken olmuş aynısından anneden kıza geçen bir ağrımı acaba :) normalde ben sprite falanda içmedim hiç ama dün bir bardak içtim hararetim oluyor dayanamıyorum valla :) bana da eşim dokununca oğlan dan hafif hafif tepkiler alıyorum sanırım babasını kıskanıyor :)babaya dönükte yatırmıyor beni geceleri çünkü :)))

Bu ağrılarımiz normal canim bebek büyüdüğü için baskı oluyor vücudumuza. Eşim karnıma kulağını koyuyor hayatım birsey duyamiyorum sadece bağırsak seslerin geliyor diyo :KK70:

Back
X