• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Merhabalar
xenforo-smilies-kk78.gif

Herkese güzel bir hamilelik geçirmesini dilerim..
Hazırlıklara başladınız mı?

off benim de 6 nisanda randevum. Ayda bir görebiliyoruz ancak bebişi. 28 haftadan sonra 3 haftada bire iniyormuş kontroller. 11 nisanda da ayrıntılı var recep has'ta. 22. haftanın ilk günü oluyor. 21. haftadan sonra organlar daha net görünüyormuş.

bu arada doktorla mailleştim uçağa binmede bir sıkıntı yokmuş. 1 mayıs tatilinden yararlanıp bir antalya deniz kum güneş tatili yapmayı hakkettik bence. çalışmalara başlandı.. sisli puslu havalardan fenalık geldi. bebişlerin de biraz güneş görmesi lazım. neticede yaz çocuğu olacaklr:KK73:

Herkese günaydın güzel anne adayları. Biz geçen cuma günü 4 lü test için kan verdik Allahım bebeğime sağlık versin inşallah. Dr la konuştuk meğerse benim 2 li testim biraz riskli çıkmış yaştan dolayı. Dediki 4 lü test sonucu da yüksek çıkarsa amniyosentez isteyebiliriz senden dedi. Sizlerin arasında böyle bir şey yaşayan var mı? Amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum ben. Sizlerden biz duaya ihtiyacı olan tüm anne adayları için dua istiyorum arkadaşlar. Allahım hepimizin meleklerine sağlık versin inşallah. Hepimiz dr lardan iyi sonuçlar alalım inşallah. Korkuyorum cuma günü belli olacak sonucum. İnşallah doktorum sorun yok bebiş gayet sağlıklı der. :cry::nazar::KK46::anneadayı:
Benim ikili teste yaş faktörü 1/333 cikti.. 4 lu testte de noral tup defekti yuksek riskli cikti.. doktorum cok isterseniz amniyosentezin yapariz ama bence gerek yok ben ultrasonda herhangi bir defekt görmüyorum dedi.. valla ben de illaki yaptir dese de yaptirmazdim.. testleri yaptirmadaki amacim önümü gormekti sadece.. Doğum sirasinda acil müdahale gerektiren bir seyin olup olmadigini gormek icin..

Desteğiniz icin tesekkur ederim kizlar.. biz evde iki koç toslasip duruyoruz işte.. Ben de dik kafaliyimdir biraz.. kolay ikna olurum aslinda ama ikna etmesini bilene.. uç dort gun surat asip küsücem o olacak.. Kahrolsun bağzı hormonlar...

Neredeyse 1 aydır görmemiş olacağım 6 Nisan a kadar:KK43: Neyseki artık tekmeliyor:)
Bugün Schengen başvurusuna gidiyorum. Öğlen Cafe Zone? :kk77:

aahhhh ahhhh... halimi görsen ağlarsın, gece 3ü geçiyordu yattım, sabah 9'da masaya oturdum yine..
13.00te okula gidicem.
vakit daraldı ben de daraldım :(
masamın haline bak yaaaaa :(
masam.webp

Ben ayrıntılı ultrasona 2 nisanda gidicem.Haftası benden önde olanlar benden geç gidiyo.Ben gittiğimde 19.hafta bitmiş olcak erken sanki biraz ama ozamn gitmemi söyledi doktor
18-22 arası diyor doktorlar. Bir sorun olacağını sanmıyorum canım.

aahhhh ahhhh... halimi görsen ağlarsın, gece 3ü geçiyordu yattım, sabah 9'da masaya oturdum yine..
13.00te okula gidicem.
vakit daraldı ben de daraldım :KK43:
masamın haline bak yaaaaa :KK43:
Eki Görüntüle 1466835
Memleketi sen mi ekonomik krizden çıkaracaksın, hahaha:) Şaka bir yana kolay gelsin canım. Allah zihin açıklığı versin.:KK45:

Var cnm. Bende de aynısı oldu. Tamamen ilaçlardan. azıcık birşey yesem karnım davul gibi oluyor, nefes almakta bile güçlük çekiyordum. patlayacak gibiydim şişlikten. biraz da fazla ilaç kullanıyordum. bol bol yürüyüş yapmaya çalış. az az ye. çok zor bir dönem ama bebeğini düşün rahatla, geçicek emin ol. ben de 10. haftaya kadar sürmüştü ilaçları bırakıncaya kadar. sonra da bulantılar başlamıştı iki üç hafta kadar sürdü :cry: sağlıklı huzurlu bulantısız bir hamilelik diliyorum:KK66:
ayy inşallah canım yarın randevum var inşallah herşey yolunda gider ben buna razıyım.. bana 13 martta transfer yapıldı nasıl hesaplıyorsunuz hamileligi daha erken ama

11 yumurta toplandı 2tane koyuldu canım doktor kalan yumurtalardan ilaçlardan dedi çarşamba çagırdı ama kesinlikle ohss bılıyorum şişkinlik gazdan felan degıl farklı bişi ama çarşamba gel dedi bakalım hayırlısı artık
evet canım bendede yumurta toplama işleminden sonra oldu.5 aylık hamile gibiydim.üstüne bide wc yede çıkamadım.sonra serum verdi dr um transferden önce.onu kullanınca biraz rahatladım.kabızlık içinde ilaç içince baya baya rahatladım şişim indi.hamile kalıncada sıvıya baktı kaybolmuştu yoksa yine serum takacaktı.

Günaydın kizlar.. aksam evde bebege alışveriş kavgasi vardi.. cok agladim cok üzüldüm.. Ben yatakti besikti puseti bakalim isterken, eşim önce bi kucagimiza alalim diyo.. anlamiyorum yani.. dogduktan sonra mi yatak alinacak.. deli olcam..
evet biz anneler bebegin varligini öğrenir ogrenmez anne oluyoruz. .ama babalar doğmadan bu duyguyu anlamio..eevet bazen abartiyoruz..bende oglumda koca bi liste çıkardım. .olmayani getirttim internetten aldim..listenin en sonunda cizilmeyen tirnak makası kalmıştı. .onuda aldim ve rahatladim...ama bu asamada esim hic yanimda değildi. .tek başıma yaptim hep..ama dogunca hic bir eksiği yoktu..
biraz kaderci insanlar beklemeyi tercih edio..bende 6.aya kadar bisey almadim mesela.birde bazi seyler gercekten gereksiz oluyo..dogumlar yaklastikca acil lazim olanlari gereksizleri paylasiriz..

Tamam canım haber veririm sana. Satmıyor canım veriyor. Hamile ve anne dayanışması:) Ben de bir sürü şeyi arkadaşlarımdan alıyorum. Sonra başkasına geçecek.
sağol cnm inşallah olursa iyi olacak benim için, haber bekliyorum o zaman

Detayli ultrason icin cerrahpasadan randevu aldim bi tanidik vasitasiyla 17 nisanda yapilcak insalah 22.haftamda yapmis olucam ordaki prof oyle demis bakalim simdi ogune kadar stresli bekleyis.. Cerrahpasayi hic dusunmemistim insalah memnun kalirim..

Tüp Bebek dr undan sonra normal kadin dogum druna hangi sıklıkta gidiyorsunuz?
canım benim tüp bebek dr umda aynıydı ben muaynehanesine gidiyordum anlşamalı oldugu merkezde tüp bebek yapıldı.yine aynı dr umla devam ediyorum normal kadın dpğumcu kendisi iki haftada bir çağırıyor.ayda bi kez muayne ücreti veriyorum.ayda kaç kere gidersen git tekrar para almıyor ama genelde iki haftada bir gidiyorum.

Back
X