Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yasamadim ama demir hapini yan etkisidir.. bi de bebek guclendi artik, dusunsene minnacik findik kadarken insanlar kusmaktan bir hal oldular ama bebişler iyu durumda.. Sıkıntı olduğunu hic sanmıyorum. HAreketleri hissetmeye basladin mi??Merhaba,
Ben de dün hamileliğimin 20. haftasında ilk defa istiğfar ettim. Geçen hafta doktorun tavsiyesi ile başladığım demir hapı, bağırsaklarımın resmen canına okudu. Hiç çalışmıyorlardı. Dün öğleden sonra iş yerindeyken midemde başlayan hareketlenme bitirdi beni. Bebeğe birşey olmuş mudur diye çok korkuyorum açıkçası. Cuma günü detaylı ultrasonumuz var, onu bekliyorum. Umarım birşey olmamıştır. Karnımdaki gaz ağrısı bitti ama midem hala çok hafif bulanıyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
Hissettiğimi zannediyordum, dünden beri gaz kıpırdanmasından başka bir şey hissetmiyorum. Ne komik bir süreçmiş yahu, benim kadar rahat insan bile herşeye takılır oldum. Her muayeneye gittiğimde kalbinin atışını görene kadar geriliyorum. Sonra doktor yok orası şöyle oynuyor burası böyle büyümüş diyor ya, hiç duymuyorum bile.:)Ben yasamadim ama demir hapini yan etkisidir.. bi de bebek guclendi artik, dusunsene minnacik findik kadarken insanlar kusmaktan bir hal oldular ama bebişler iyu durumda.. Sıkıntı olduğunu hic sanmıyorum. HAreketleri hissetmeye basladin mi??
ay hayırdır sen bu saatte kalkmazdın
Güneşten herhalde, yaz gelsin artık.
Merhaba,Merhaba,
Ben de dün hamileliğimin 20. haftasında ilk defa istiğfar ettim. Geçen hafta doktorun tavsiyesi ile başladığım demir hapı, bağırsaklarımın resmen canına okudu. Hiç çalışmıyorlardı. Dün öğleden sonra iş yerindeyken midemde başlayan hareketlenme bitirdi beni. Bebeğe birşey olmuş mudur diye çok korkuyorum açıkçası. Cuma günü detaylı ultrasonumuz var, onu bekliyorum. Umarım birşey olmamıştır. Karnımdaki gaz ağrısı bitti ama midem hala çok hafif bulanıyor. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda?
Neresi düşük anlamadım 730 un. 2 günde 2 katı artar. Senin 2 katından da fazla. Bir kez daha kan vermene gerek yok ki. Gayet iyi. Endişelenme.kızlar ya canım cok sıkkın 9. gün 124 11.gun 324. 13. yanı bugun 730 cıktı neden dusuk ya cok korkuyorum zzaman gecmıyor pazartesi gel dedi doktorum ama ben yıne cuma kan vercem nasıl sızce
ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyorNeresi düşük anlamadım 730 un. Bir kez daha kan vermene gerek yok ki. Gayet iyi. Endişelenme.
Canım pul pulsa daha fazla yağ sür istersen. Demekki nemlenmiyor yeterince. Bir de bebe yağları daha likit. Ben bir tek duşta onu sürüyorum. Çabuk kuruyor. Onun haricinde daha yoğun bir yağ veya krem daha iyi nemlendirebilir.Günaydın güzel hamişler , siz uykusuz ben uykuya doyamıyorum :)
çatlak kremi almadım şimdilik bebe yağı kullanıyorum ama göbeğim pul pul sürekli kaşınıyorum. Ankaranın havasından mı suyundan mı anlamadım. Hamile olmadan öncede bazen olurdu. Ne yapsam bilemedim.
Başlangıç değeri göz önüne alınır değer artışında. Milletin yuksek başlamıştır ondan artmıştır. Niye kıyaslıyorsun ki kendini? Senin başlangıç değeine göre çok iyi artışın. Sen şimdiden böyle evhamlı olursan, hamileliğin ilerleyen günlerinde vay haline:) Rahatla canım. Gerçekten endişe edecek birşey yok.ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor
Lireac ve mustela kullananlar memnun galiba. Ben Erbaviva nın çatlak yağını kullanıyorum. Arada bir de saf badem yağı kullanıyorum.Krem konusunda bi önerin varmı? Doktor lireac önermişti ama o zaman kuruluk yoktu şimdi işe yararmı emin olamıyorum.
bende her duştan sonra bebe yağı sürdüm benim göbeğimde ağda sonrasın da bile kızarma pul pul dökme olmazken şimdi oldu.. bende dün gittim hem gögsüm için hemde karnım için muslera aldım..karnım çok büyüdü 6 aylık hamile gibiyim göbeğimin deliğinin şekli değiştiGünaydın güzel hamişler , siz uykusuz ben uykuya doyamıyorum :)
çatlak kremi almadım şimdilik bebe yağı kullanıyorum ama göbeğim pul pul sürekli kaşınıyorum. Ankaranın havasından mı suyundan mı anlamadım. Hamile olmadan öncede bazen olurdu. Ne yapsam bilemedim.
Bulantı, İstifra etmek bebeğe zarar vermez cnm rahat ol. Benim 7. Haftadan beri günde en az 1 kere olmak üzere hala da devam ediyor. Diğer sorununda kan hapı nın yan etkisi olabilir.Merhaba,
Bende geçen hafta bio oil yağ aldım.Onu sürüyorum ama küçük bi şişe oda hamilelik boyunca 10 tane faln kullanmak lazım heralde :).Eczane birde percutalfa çatlak kremini önerdi.Onuda almayı düşünüyorum.En azından bacak kalça kısımlarına kremi sürerim.Göbek çevreme krem artı bio oil yağı sürerim diye düşündüm.Krem konusunda bi önerin varmı? Doktor lireac önermişti ama o zaman kuruluk yoktu şimdi işe yararmı emin olamıyorum.
Kullanmadım canım ama artık yavaştan kullanmak lazım. Hamilelikte zaten yüzde lekelenme oluyormuş. Bir de güneşten artmasın. Sokağa çıkarken bile sürün yazıyor bloglarda falan.Bende geçen hafta bio oil yağ aldım.Onu sürüyorum ama küçük bi şişe oda hamilelik boyunca 10 tane faln kullanmak lazım heralde :).Eczane birde percutalfa çatlak kremini önerdi.Onuda almayı düşünüyorum.En azından bacak kalça kısımlarına kremi sürerim.Göbek çevreme krem artı bio oil yağı sürerim diye düşündüm.
Lulinda Erbaviva'nın güneş kremini araştırmıştım yüz için güzel yorumlar vardı kullandın mı hiç bu konuda bilgin var mı
Bence boşuna strese sokuyosun kendini.Burda 50-60 değerlerle başlayanlar oldu.Senin 9.gün değerin 124 gayet güzel bir değer.kızlar ya canım cok sıkkın 9. gün 124 11.gun 324. 13. yanı bugun 730 cıktı neden dusuk ya cok korkuyorum zzaman gecmıyor pazartesi gel dedi doktorum ama ben yıne cuma kan vercem nasıl sızce
Evet haklısın bende o yüzden biraz araştırma yaptım paraben içermeyen daha doğal güneş kremlerini.Bulduklarım: erbaviva,trukid,florame,organicum,eubionaKullanmadım canım ama artık yavaştan kullanmak lazım. Hamilelikte zaten yüzde lekelenme oluyormuş. Bir de güneşten artmasın. Sokağa çıkarken bile sürün yazıyor bloglarda falan.