• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

asmakilit asmakilit sen nerdeyse 6 aylık olmuşsun zaten göbeğin için ne dert ediyorsun :) ben ne yapayım boy da kısa birkaç ay sonra eni boyu bir olur yuvarlanır giderim artık :) uzun boylu zayıf hamilelere özeniyorum valla ..

ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor
ilk cocugumda 12.gun degeri 134...14.gün degeri 250 idi..maşallah gayet saglikli dogdu..degerin kac olduğu degil artışı önemli. ..

kızlar bu pul pul olayi sadece krem ile alakali değil. .suyu az icincede oluyo..krem sursen bile az su iciyosan gene oluyo..ornek ben:KK22: bide ben oglumda hergun gobegime çatlak kremi surdum..ama göğüslerime hic surmedim...bildigin harita oldular..zaten 75 ten 90 a çıkınca ne oldugunu bilemedi garipler..o yuzden catlak kremini ihmal etmeyin..birden ne olduğunu anlayamazsiniz geri dönüşü yok..oglumda mamadonna kullandim..simdi lireac..ikiiside iyi gibi..bu arada bebe yagi yetersiz kalir

Benim de pul pul dökülüyor. Ben daha krem falan almadin ama.. sabah aksam bebe yagi sürüyorum güreşçiler gibi :KK70: göbeğim ayni 6 aylik gibi benimde ama deride gerilmeye bagli parlama gerginlik olmadigindan daha krem almadim..
hafTa somu bi bayan gordum 9 aylik hamileymis. Boy 1 80 var.. gobek benimkinden küçük. Eşim cok manidar bir sekilde bakti yuzume.. :KK70: omuz silkip bunye meselesi deyim tabagimdakileri bitirmeye koyuldum..
valla benim yürüyüşte değişti :)) foto mu atayım size :) kilo almadım ama göbiş diyor ki bi daha ki ay doğum var :))

Bence boşuna strese sokuyosun kendini.Burda 50-60 değerlerle başlayanlar oldu.Senin 9.gün değerin 124 gayet güzel bir değer.
Fikir olması açısından benim değerlerimi yazıyım sana 12.gün 415, 14.gün 765, 16.gün 1615'di.
Hatta doktorum 12.günden sonra yapmana gerek yok demişti.
O yüzden boşuna kendinide bebişide strese sokma
doktor kızdı bunehal bıtkın halsız de
ilk cocugumda 12.gun degeri 134...14.gün degeri 250 idi..maşallah gayet saglikli dogdu..degerin kac olduğu degil artışı önemli. ..
inşalah canm cok bıtkın bır haldeyım doktor kızdı bunehal dedı sevınmen gereklı ama sen ruh gıbı solmuşsun dedı cok takıyrum ama hayırlısı olsun rabbım buyuk

asmakilit asmakilit sen nerdeyse 6 aylık olmuşsun zaten göbeğin için ne dert ediyorsun :) ben ne yapayım boy da kısa birkaç ay sonra eni boyu bir olur yuvarlanır giderim artık :) uzun boylu zayıf hamilelere özeniyorum valla ..
9 haftalikken bile benim hamile olduğum belliydi şekerim.. Bi firladi gobek.. sonra duruldu sanki buyumesi.. ama o hizda buyuse balina balığı gibi olurdum ki oldum da sanirim :D büyümesi duruyor bir muddet merak etme

Bu benim kızlar 18. Haftam ikiz gebelik ☺️ Hadi sizlerde foto atın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 122
D dogannu Evet gerçekten kendini çok üzüyosun. İlk zamanlar şişkinlik kabızlık hatta adet sancıları çekmen çok normal. Senin şimdi mutlu olman bebeğine bunu hissettiren lazım. Sana tutunmuş küçücük bir can var yüzün gülsün yoksa seninki kız mı olacak doktorum kız anneleri endişeli oluyor dedi :) gerçi kalp atışlarını duyana kadar endişelenmen doğal benimde düşüğüm olmuştu senin gibi karnım şişince kimyasal mı diye geceleri uyuyamamıştım.

kızlar bu pul pul olayi sadece krem ile alakali değil. .suyu az icincede oluyo..krem sursen bile az su iciyosan gene oluyo..ornek ben:KK22: bide ben oglumda hergun gobegime çatlak kremi surdum..ama göğüslerime hic surmedim...bildigin harita oldular..zaten 75 ten 90 a çıkınca ne oldugunu bilemedi garipler..o yuzden catlak kremini ihmal etmeyin..birden ne olduğunu anlayamazsiniz geri dönüşü yok..oglumda mamadonna kullandim..simdi lireac..ikiiside iyi gibi..bu arada bebe yagi yetersiz kalir

Haklısın ben çok az su içiyorum. Lireac da alayım bari. Bebe yağı da kullanmaya devam ederim inşallah çatlaksız doğum yaparız .

Canm Merhaba,
Bebegimin cinsiyeti kesinleşti kızım olacak Rabbimin izni ile ismi de esila düşünüyorum rica etsem listeye eklermisin?
Ayrıca beşik için ilk 6 ay kullanım amaçlı uygun bişey düşünüyordum eğer ücreti uygunsa yardimci olabilir sen sevinirim canm ayni zamanda puset, bebek arabasi vs de olabilir tanıdığın arkadaşların da varsa eğer maddi durum sebebi ile uygun bişeyler ariyorum tatlım hastaneye olayı maddi olarak bizi baya yipratti malum :KK43: şimdiden teşekkürler...
Oyyy bi kız daha geliyor , çok sevindim sağlıkla sıhhatle al kucağına fıstığı inşallah :)

nasıl bir acı? benim de bazen kramp gibi oluyor, uzanınca geçiyor
bir de oturdukça kuyruk sokumum agrıyor
valla masa başı çalışanlara kolaylıklar diliyorum, benim her tarafım agrıyor otururken :KK43:
Benim de kuyruk sokumum acıyor hatta bayaa ağrıyor . Şimdiden mizildanmayayim diyorum ama epey de rahatsız ediyor .. Amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor
Bence degerlerin gayet guzel , benim 12. Gün degerim 530 civarıydı ve su an 20 haftalık hamileyim :) icini ferah tut..

Aynen katılıyorum sana canım benim boy kısa birde kilolu hamile kaldım herkes ön tarafa genişler ben
yan tarafa eşim bana artık topak diyor hastaneyle aramızda bir ev var artık yuvarlayarak götürürler beni:KK70:

Aynen katılıyorum sana canım benim boy kısa birde kilolu hamile kaldım herkes ön tarafa genişler ben
yan tarafa eşim bana artık topak diyor hastaneyle aramızda bir ev var artık yuvarlayarak götürürler beni:KK70:

Benimde karnımdan çok popom büyüdü :)

Benimde karnımdan çok popom büyüdü :)
Ben pko luydum göbek vardı o kadar çok çıkmadı fakay popom aldı başını gidiyor kızda yayılırmışsın oğlanda sivrilirmişsin kızların basen kalça olayı anne karnında başlıyor anlaşılan

Merhaba güzeller,
Geçen bahar her bahçeye çıkışımda bir tomurcuk bir çiçek gördüğümde allahım şuncağızlara can veriyorsun bana da ver, bende tomyrcuklanayım, diye gözyaşı döker dua ederdim.

Şimdi tomurcuğum içimde büyüyor:) bu papatyaları size gönderiyorum, bahçemizden:))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 66
yaa sabahtan beri giremedim herkes coşmuş..
diliniz şişmiş sizin :KK70::KK70::KK70:

ben de sunları ekleyim,
değerleri iki katından fazla katlandıgı halde endişelenen arkadaşımıza iletiyorum:
benim 9.gün 32, 11. gün 48, 13. gün 99 idi..
gec tutunmuş demek ki, ben o zaman üzüldüğümde bile kızmştı burda arkadaslar bana.. o yüzden sen sakın kendini üzme.

çatlak kremi için palmers diye bir marka kullanıyorum, ebebek magazalarında satılıyor, ben amerikan ürünleri satan bi dükkandan almıştım, gecen ebebekte gördüm

duşta niveanın duş sonrası kremini sürüyorum, bir de loccitane markasının badem yağlı bir duş jeli var, fazla köpürmüyor ama nemlendiricili, onu kullanıyorum

5 kg oldu benim aldıgım, pilav makarna ekmek yeme diyor gecenlerde doğum yapan arkadasım ama ben yiyorum valla, kızartma da kek de abartmadan yiyorum..

ayyyyy benim de dilim şişmiş :KK70:

şimdiden göğüslere sürebilirmiyiz ki? Ben lierac kullanıyorum akşamdan akşama sürüyorum ama gögüslere kullanılabileceğinden emin değilim? Çünkü dr dayken birisi sordu doktor doğumdan sonra kullanılacak göğüslere demişti

86umut86 86umut86 cok tatli bi göbüş bu ;) ben de atmistim geçmiş sayfalarda yeni yok benim..
Oglen eve geldim. Gobek deligimin 4 parmak yanina bi agri girdi saat 10 gibi.. iş de azdi.. kaçtim ben de eve.. vurdum kafayi yattim. Yarı uyur yarı uyanik.. kalktim şimdi.. icimden bir ses bir awywle seyler ye diyo ama ne olduğunu söylemiyo..

Back
X