Asmakilit bebişinle bir ömür mutluluklar dilerim:))Öğle Arası kutlamasi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asmakilit bebişinle bir ömür mutluluklar dilerim:))Öğle Arası kutlamasi![]()
ay evet karıştırıyorum onları havuzlu han çok meşhur da bakalım ben gidebilcem mi ?Valla ayrica bir hana girmedim yolda bir suru dukkan vardi
Ama lohusa geceligi, bebek kiyafeti icin falan havuzlu han diye bi yer varmis..
ay evet karıştırıyorum onları havuzlu han çok meşhur da bakalım ben gidebilcem mi ?
Gözün Aydın CanımmmRabbime çok şükür detaylı usg çok güzel çıktı bir problem yok inşallah böylede devam eder 340gr olmuş kuzum benim kızımda sizin bebeklerinizde allaha emanet kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Dogum gunün kutlu olsun sevdiklerin ve oğlunla nice mutlu yıllaraÖğle Arası kutlamasi![]()
Gözün aydın cnm çok sevindim Rabbim hepimize evlatlarmizn güzel haberlrini almayı nasip etsinRabbime çok şükür detaylı usg çok güzel çıktı bir problem yok inşallah böylede devam eder 340gr olmuş kuzum benim kızımda sizin bebeklerinizde allaha emanet kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Opera cnm gözün aydn bebişini görmeye gitmşsn bugün Allah doğum müjdelrimizide vermeyi nadip etsin eveeeet güzel fikr hep beraber gidelim havuzlu hana gidelim.ben daha önce yengmle ve kuzenmle bebk alşvrişi için gtmştm ama o zamnlar bebişim yoktu çok şükür şimdi karnmda bebiş vaaaarrrrsen karsıda oturuyordun değil mi?
valla ünde insan aşka geliyor, hem binlerce cesit hem cok ucuz..
isterseniz istanbul grubu bir eminönü buluşması ayarlayalım![]()
Ben de evhamliyim cok , kendimi dinlemeyeyim diyorum ama dun geceki ağrı oyle böyle degildi , şükür daha ıyıyım simdi . Cok teşekkürler :) bakalım dogum aynı güne denk gelecek mı :)))) sen de dikkat et kendine , yorma olur mu ..asmakilit cnm dğum günün kutlu olsun nice yıllara ayy seneye bu zamn bebişinle kutlycan bugünleri anarsın artık. Öpüüyorm iyi yaşlara
@ operacım sağlıklı haberlerni alırn inş güzel haberlrle gel boyu kiloyu mrak edyrm çünlü aynı haftdayz
![]()
tralleria cnm dğum adaşim
çok geçmiş olsun çok şükr bişi yokmş skma canını
bendede oluyo arada böyle ağrlar en ufak bişide evhamlanyrm şimdide dünden beri oynadğni hisstmiyorm onu taktm ha bire bişilr yiyorm oynasın diye
![]()
Gözün aydın cnm.Rabbime çok şükür detaylı usg çok güzel çıktı bir problem yok inşallah böylede devam eder 340gr olmuş kuzum benim kızımda sizin bebeklerinizde allaha emanet kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Rabbime çok şükür detaylı usg çok güzel çıktı bir problem yok inşallah böylede devam eder 340gr olmuş kuzum benim kızımda sizin bebeklerinizde allaha emanet kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Rabbimin izniyle herşey güzel çıkacak canım inşallah gerçekten insan bebeğini ultrasonda görünce herşeyi unutuyor hayırlısıyla kucağımıza alınca ne yaparız bilmiyorumCanim gözün aydın maşallah
benim de nasipse cumartesi günü 11de randevum var bakalım doktorum kist için ne diyecek korkma geçer dedi ama içim rahat etmiyor ki.
Bebeğimi görünce kendime gelirim herhalde :)
Rabbimin izniyle herşey güzel çıkacak canım inşallah gerçekten insan bebeğini ultrasonda görünce herşeyi unutuyor hayırlısıyla kucağımıza alınca ne yaparız bilmiyorum
Rabbime çok şükür detaylı usg çok güzel çıktı bir problem yok inşallah böylede devam eder 340gr olmuş kuzum benim kızımda sizin bebeklerinizde allaha emanet kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Amin canım benm çok sağollOyyy bi kız daha geliyor , çok sevindim sağlıkla sıhhatle al kucağına fıstığı inşallah :)