Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2015 te doğum yapacak tüp bebek anneleri forumunu takip ediyor musunuz? Şok oldum. Aldatan eşler, dayak atan eşler, bebeğin adını anne babanın koymasına izin vermeyen kayınvalideler. Yahu zaten zar zor hamile kalmış kadıncağızlar. Yaşadıklarını hayretle okudum ve yapılan yorumlara daha da şok oldum. Kadın olarak utandım.
asmakilit senin hamilelik takvimini okudum da, seks yapin diyor kisaca.
biz o konuda hala dukkani acamadik. Gecenlerde bi tesebbusumuz oldu, oglan tekme atinca ay ne guzel tekme atiyo falan koptuk yani..
siz nasil yapiyosunuz allaskina yaaaaaaaa![]()
cnm dr bir sakinca gormediyse yapabilirsin artik su aralar yaptık yaptık zaten bidahaki aya dahada zor olacak koca gobiklerden
opera benim takvimde yazan cok dogru inan.. millet erik aş erir ben seks aş eriyorum.. ama korkuyorum da.. haftada bir bilemedin 2 defa yapmaya gayret ediyorum
ama kocam da korkuyo.. uzaklasiyo biraz.. şakaya vurup kaçiyor valla.. ama aramizda kalsin benim canim cok istiyo
![]()
Aynen ... Sarılıp öpüşme dışında hiçbir faaliyet yok bizde de tedavinin başından beri .Zaten gebelikte libido ya tavan yaparmis ya taban.. benim kocam kaciyo valla, ilk haftalar ben de korkuyordum sonra ben istedikca kocam hep bi bahane buluyo
Tam 4,5 ay olmus yapmayali yaaaa.. ana baci kardas modundayiz![]()
aynen kızlar bızde aynı durumdayız kanka modundayız bende eşimde korkuyoruz bıde ıkız olunca uzak durmak gerek dıyo nette sanırım böle gıdecek logusalık bıtene kadar kankayız![]()