• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

2015 te doğum yapacak tüp bebek anneleri forumunu takip ediyor musunuz? Şok oldum. Aldatan eşler, dayak atan eşler, bebeğin adını anne babanın koymasına izin vermeyen kayınvalideler. Yahu zaten zar zor hamile kalmış kadıncağızlar. Yaşadıklarını hayretle okudum ve yapılan yorumlara daha da şok oldum. Kadın olarak utandım.

2015 te doğum yapacak tüp bebek anneleri forumunu takip ediyor musunuz? Şok oldum. Aldatan eşler, dayak atan eşler, bebeğin adını anne babanın koymasına izin vermeyen kayınvalideler. Yahu zaten zar zor hamile kalmış kadıncağızlar. Yaşadıklarını hayretle okudum ve yapılan yorumlara daha da şok oldum. Kadın olarak utandım.

Aaaa ciddi misin?
Normal hamilelerin topiginde de ilgisiz esler, kavgalar falan vardi..
halimize sukredelim yani. Tup tedavisi veya normal gebelik olsun bu donemde karisini uzen erkekleri mazur goremem, ne kadar hassas ve ilgiye ihtiyac duydugumuz bir donemdeyiz..
ama cevremde yillardir gormusumdur ki, erkekler eslerini aldatmaya hep gebelik doneminde baslarlar :(

Valla ben bura disinda hic bir topik takip etmiyorum.. zaten uzak durmam lazim telefondan.. bi de canimi sıkacak seylerden de uzak durmaya çalışıyorum.. cok stresliyim iş yerinde.. agresiflik tavan yapti bende.. durup durup atarlaniyorum.. onları okursam muhtemelen gece uykulari yitiririm.. ama yani yaziklar olsun o insanlara demeden de gecemicem.. benim eşim de duygusal anlamda cok ilgili sayilmaz ama her işime de yardimci.. gercekten cok sansliyiz..

asmakilit asmakilit senin hamilelik takvimini okudum da, seks yapin diyor kisaca.
biz o konuda hala dukkani acamadik. Gecenlerde bi tesebbusumuz oldu, oglan tekme atinca ay ne guzel tekme atiyo falan koptuk yani..
siz nasil yapiyosunuz allaskina yaaaaaaaa :(

Merhaba herkese; herkes bana cinsiyeti soruyor. Ben sürpriz olsun istiyorum. Çünkü benim için hiç fark etmiyor. Sağlıklı olsun yeter. Neden öğrenmek istiyorsunuz, daha doğmadan? Sadece merak ettim.

asmakilit asmakilit senin hamilelik takvimini okudum da, seks yapin diyor kisaca.
biz o konuda hala dukkani acamadik. Gecenlerde bi tesebbusumuz oldu, oglan tekme atinca ay ne guzel tekme atiyo falan koptuk yani..
siz nasil yapiyosunuz allaskina yaaaaaaaa :KK43:

cnm dr bir sakinca gormediyse yapabilirsin artik su aralar yaptık yaptık zaten bidahaki aya dahada zor olacak koca gobiklerden

opera opera benim takvimde yazan cok dogru inan.. millet erik aş erir ben seks aş eriyorum.. ama korkuyorum da.. haftada bir bilemedin 2 defa yapmaya gayret ediyorum :D ama kocam da korkuyo.. uzaklasiyo biraz.. şakaya vurup kaçiyor valla.. ama aramizda kalsin benim canim cok istiyo:oops:

opera opera benim takvimde yazan cok dogru inan.. millet erik aş erir ben seks aş eriyorum.. ama korkuyorum da.. haftada bir bilemedin 2 defa yapmaya gayret ediyorum :KK70: ama kocam da korkuyo.. uzaklasiyo biraz.. şakaya vurup kaçiyor valla.. ama aramizda kalsin benim canim cok istiyo:oops:

Zaten gebelikte libido ya tavan yaparmis ya taban.. benim kocam kaciyo valla, ilk haftalar ben de korkuyordum sonra ben istedikca kocam hep bi bahane buluyo :(
Tam 4,5 ay olmus yapmayali yaaaa.. ana baci kardas modundayiz :KK70:

Zaten gebelikte libido ya tavan yaparmis ya taban.. benim kocam kaciyo valla, ilk haftalar ben de korkuyordum sonra ben istedikca kocam hep bi bahane buluyo :KK43:
Tam 4,5 ay olmus yapmayali yaaaa.. ana baci kardas modundayiz :KK70:
Aynen ... Sarılıp öpüşme dışında hiçbir faaliyet yok bizde de tedavinin başından beri .

Bizde de ayni sayilir 4 aydir yok.transferden beri yani.ilk baslar bende korkuyodum smdi istesemde yine bi korku var ama kocamda korkuyo pek istekli degil bu konuda korktugundan dolayi bole gidicek heralde bilemedim

Ayyy ben tam tersi esimin opmesini bile istemiyorum yaa acayip oldum bastan beri boyleyim transferden beri zaten birliktelik yok degil birliktelik opme sarilma bile tahammul edemiyorum zavalli kocam benden sogudunmu diyo napim elimde degil yani.. Sabret diyorum napim:KK48:

aynen kızlar bızde aynı durumdayız kanka modundayız bende eşimde korkuyoruz bıde ıkız olunca uzak durmak gerek dıyo nette sanırım böle gıdecek logusalık bıtene kadar kankayız :oops::oops:

aynen kızlar bızde aynı durumdayız kanka modundayız bende eşimde korkuyoruz bıde ıkız olunca uzak durmak gerek dıyo nette sanırım böle gıdecek logusalık bıtene kadar kankayız :oops::oops:

Cogul gebelikte riskliymis zaten.
Neyse ki tek kanka biz degilmisiz, yuregime su serpild ;)
Yapilsa daha iyi bence ama konsantrasyon meselesi.

İyi geceler kizlar..

Back
X