• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canm dün gittiğimde banada sordular hareketlrini hissediyonmu diye evet diyince öyle aşı yaptlar.21.haftandasın hissetmn normal küçük balncuk patlyo gibi oluyo özellikle gece yataga uzandgmda ufak ufak dürtler hissediyrm şimdiye kadar hiç elimle hissetmemştim dün hissettim:KK49:Senn hissettiğinde bebeğindr mrak etme daha küçük oldğu için az hissedyrz haftaya daha rahat hissederiz inl:KK46:
Bende iki gundur yogun hissetmeye basladim gogus kafesimi sıkıstiriyolar hatta baska bisey olamaz heralde bu ;) hemsire oyle diyince bian kararsiz kaldm sagok canim..

Defnecim bebek zaten yuvasında hareketli ki sonuçta kontrollerindede sağlıklı. Sen hissetmeyebilirsin ama hissettiğin bebeğindir aramizda çok fazla gün yok. Için rahat etmezse önümüzdeki hafta git çok da geciktirme bir ay sonra ikinci doz için aşı kartı verecek sana. Ayrıca kızlar sağlık ocağı benden tam idrar tahlili ve hemogram ve Biyokimya istedi ikinci doz aşı için gittiğimde aç karnına yaptiracagim. İdrari sağlık ocağı yapmıyor kan tahlilini orda yaptircam idrari da poliklinikte yaptiricam
Gidicem canim yarin insalah doktorumada sordm vurabilirsin dedi bizim saglik ocagi bi alem zaten ;)

Bebeğin dir cnm. Ben 1 haftadır çok net hissediyorum. Sen benden 1 hafta öndesin. Daha rahat hissedersin diye düşünüyorum.
Bugun iyice emin oldum zaten canm ozellikle goguslerimin altindalar sanki nasil sıkıstiriyolar yaa anlatamam inanamiyorum bazen ruya gibi geliyo ama sanirim gercek ;) asiyida olucam yarin insalah..

bana doktor sur urunleri ile beraber alma, ikindi civari meyve ile birlikte al en iyisi c vit. Ile birlikte alinmasi dedi. Ben unutunca gece yatmadan bile iciyorum ben.

canim gunlerimiz ayni gibi benim esim bile 10 gundur falan hareketleri net hissediyor. Kilo arttikca hissetme zamani gecikiyormus ama senin hissetmen lazim.
Bende hissediyorum da hani acaba diyodum yaa inanamiyo insan ama emin oldum bugun sagolun kizlar cevaplar icin...

Sac olayinda boyatmayi dusunmuyorum ama kesmek isterdim aslinda her nekadar o kesme hurafesine bende inanmasam da ah iste yine de kesmicem diyorum neolur neolmaz ;)

ayy hareketlerı hıssetmelerınızı okudukca kalbım pır pır edıyor :)
su haftalar hıphızlı gecse de ben de hıssetsem keske melegımı bı an once :)
Insalah hissedersin canim bugun yaa anlatilmaz bi duyguymus insan inanamiyo bugun namazdaydim resmen kipir kipirlar namazi bozuyodum gulesim geldi nasil yaa :KK48: rabbim herkese nasip etsin..

Insalah hissedersin canim bugun yaa anlatilmaz bi duyguymus insan inanamiyo bugun namazdaydim resmen kipir kipirlar namazi bozuyodum gulesim geldi nasil yaa :KK48: rabbim herkese nasip etsin..
yerım onları bn :) bugun tam 15. haftamıza gırdık bzde. bn de hafta sayıyorum dıyorum 6 haftamız kaldı:) ıns daha erken hıssederm de ben uzun koyuyorum kı sureyı yemıyım kendımı :))):confused::confused::confused:

Kizlar oturdugum yerden pc basinda calisiyordum, sag kasigima muthis bir agri girdi.
iki buklum kaldim hemen uzandim gecti simdi.
Bir sey olur mu diye korktum:(

Benim de bakır kahve boya kalan yerler. Ama boyanırsam kendi rengine dönerim. Koyu kahveye.
Naturigin diye bir boya buldum ben de. Bunu kuaföre götürsek orda yaptırsak kabul ederler mi acaba?

Canım ben 12. Haftadan beri boyuyorum Naturigin bu boya ile:)ilk seferinde kardeşim boyadı, sonrasında ben sadece Gözüken yerleri boyuyorum, son zamanlarımda doğuma giderken kuaförüme boyatacağım:) şuan watson da indirimde.

I
yerım onları bn :) bugun tam 15. haftamıza gırdık bzde. bn de hafta sayıyorum dıyorum 6 haftamız kaldı:) ıns daha erken hıssederm de ben uzun koyuyorum kı sureyı yemıyım kendımı :))):confused::confused::confused:
Insalah canim gecer yaa banada gecmiyomus gibi geliyo ama bi bakiyorum 21 hafta olmus az daha sabir..

Kizlar oturdugum yerden pc basinda calisiyordum, sag kasigima muthis bir agri girdi.
Bir sey olur mu diye korktum:KK43:

Operacim bebek annesinin duruş pozisyonundan eğer rahat hareket edemiyorsa bunu annesine belli edermiş. Umuyorum ki ondan olmuştur. Arada bana da oluyor geçen hafta iki buklum oldum zor yürüdüm doktor normal dedi.

Bir sey olur mu diye korktum:KK43:
benim de gecen hafta oldu o tarz agrilarim..hatta burda sordum ama arada gume gitti heralde..yorgun oldugum günlerde benimde garip sancilarim oluyor. ..uzaninca benimde hafifliyordu..yani pozisyon begenmeme ve uzun sandalye oturuslarindan saniyorum...

Dinlenince geciyorsa onemsememek gerekiyor buradan anladigim..
sanirim begenmedi oturusumu sipa ;)
Cevaplar icin tesekkurler kizlar..

Hamilelik bende en cok disleri etkiliyo heralde cildiricam valla bir ay once alt taraftaki dolgu disim kirilmisti onu yeniledi doktor simdi ust disimin agrisindan duramiyorum ordada benzer bi durum var sanirim doktorumda cok yogun oluo en az bir hafta sonraya randevu alabilirim yarin aricam bakalim bu sefer napilcak bir haffa nasil dayanicam onuda bilmiyorum :(

Canım ben 12. Haftadan beri boyuyorum Naturigin bu boya ile:)ilk seferinde kardeşim boyadı, sonrasında ben sadece Gözüken yerleri boyuyorum, son zamanlarımda doğuma giderken kuaförüme boyatacağım:) şuan watson da indirimde.
Alıyım ben de yarın. Sağ olasın.

merhaba anne adayları 1 nisan da 5. gün kaliteli 2 dondurulmuş embriyo transfer edildi. bugün sabah yani transfer gününü saymazsak 8. günde betahcg yaptırdım ama sonuç maalesef 0.30. bu şekilde negatif alıp daha sonra pozitif gören var mı aranızda? asıl test tarihim 13 Nisan.

tek umudum belki teki tutmuştur ama geç tutunmuştur.

Back
X