• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar size bişey sormak istiyorum ilk olarak desteklediğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok Teşekür ederim. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı ondan sonrada mutlu Günlerini gösterir inş. Yarın 12. Günüm ben gidicem kan testine yine sormak istediğim biz ne zaman ailelerimize söyleyelim eşim Sabırsızlanıyor bu konuda bende söylersek sonrada Değerler düşerse daha kötü olur diye düşünüyorum çünkü ailelerimiz bilmiyor tüp bebek yaptırdığımızı daha doğrusu kimse bilmiyor. O yüzden yarın ki sonuç yüksek çıkarsa söyleyelim mi yoksa bekleyelim mi bilmiyorum keseyi ne zaman görüyoruz bu arada

Selam kader arkadaşlarım:)
Yarın sabah 7.25 te NY a uçuyorum. Bugün doktora gidip raporumu aldım. Herşey yolunda çok şükür. Orada da internetim olacak. Yine doğuma kadar ve sonrasında beraberiz inşallah. Yeri geldi eşimizden, annemizden daha çok şey paylaştık. Sizleri seviyorum.
Birkaç gün sonra görüşmek üzere...
Canim hayirli yolculuklar insallah sorunsuz guzelce varirsin.ilk vakit buldugunda bizi haberdar et

Kızlar size bişey sormak istiyorum ilk olarak desteklediğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok Teşekür ederim. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı ondan sonrada mutlu Günlerini gösterir inş. Yarın 12. Günüm ben gidicem kan testine yine sormak istediğim biz ne zaman ailelerimize söyleyelim eşim Sabırsızlanıyor bu konuda bende söylersek sonrada Değerler düşerse daha kötü olur diye düşünüyorum çünkü ailelerimiz bilmiyor tüp bebek yaptırdığımızı daha doğrusu kimse bilmiyor. O yüzden yarın ki sonuç yüksek çıkarsa söyleyelim mi yoksa bekleyelim mi bilmiyorum keseyi ne zaman görüyoruz bu arada

Canim acele etme benim dr kalp atışlarıni duymadan kimseye bir şey söylemeyin dedi. Ben 5+4de yani 5hafta 4gunlukken keseyi gördüm 7+3de kalp atışını duydum. Devlet hastanesi olduğu için biraz geç randevu verdi. Merak Etme az kaldı inşallah.

Canim kese icin doktor beni kan testinden 10gun sonra cagirmisti.sonra bi on gun sonrada kalp atisi icin cagirmisti.

Canim acele etme benim dr kalp atışlarıni duymadan kimseye bir şey söylemeyin dedi. Ben 5+4de yani 5hafta 4gunlukken keseyi gördüm 7+3de kalp atışını duydum. Devlet hastanesi olduğu için biraz geç randevu verdi. Merak Etme az kaldı inşallah.
Biz bu konuda biraz sabırısısız galiba benimde 4 haftalık olucak inş ne zor aslında beklemek

Ay kızlar doktordan sonra işe dönünce acip bakamadim.. sonra eve gel, yemek ye, haftasonundaki organizasyom icin komsuyla konus derken simdi firsat buldum. Devlet Hastanesi kabustu.. hemen aldılar muayeneye ama doktor cok lakayit bi adamdi, inanilmaz giciklandim.. 32. Haftam bitti diyorum, yok bu cocuk 34 diyo.. dedim tup bebek gunu saati belli, hala 34 diyo.. oglum biraz iri dedim, ozellikle kafasi kocaman.. usg de hic bir sey gostermedi, zaten küçük ekranli eski cihazlardan. FL ölçüsünü verdi cikti olarak.. hic bir sey sormadım ben de.. nasilsa cumartesi gunu doktoruma gidicem.. sonra nst isredi.. maşallah cok iyi dedi sonucuna.. rapor oglen cikar, cikinca arariz dediler.. me arayan var ne soran.. bakalim yarin ben aricam, ulasabilrsem tabii. Sonuc olarak, 20 dakika oğluşun kalp atisini dinledim ve boyunun 44 cm oldugunu hesapladim :KK70:
Lulinda Lulinda iyi yolculuklar canim.. amerikadan Guzel hikayeler ve fotolar bekliyorum.. ay yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sanki.. nasil da gecti zaman..
gelisimcii gelisimcii benim tup bebek yaptigimi cumle alem biliyordu neredeyse.. bu yuzden ilk testten bu gune kadar herkese rapor verdim :KK70: hala veriyorum. Whatsapp ta grup kurdum kolay oldu.. ama sen söylememişsin kalp atisini bekle bence..
internetten gecelik almak isteyenlere son sozum, tozlu.com da guzel gecelikler var.. fiyati da uygun.. ben siparis edicem.. markafoniden aldigim bugun geldi ama sansima beyaz siparis etmistim pembe geldi.. nerdeyse 5 senedir alisveris yaparim ilk oldu bu.. oglan doguracam pembe giyemem tribinden dolayi geri gondercem.. Halbuki cok güzeldi. Kismet iste..
ay cenem düştü.. cevabını alamayan varsa seslensin.. gozden kaçırmış olabilirim.. :KK66:

Ilk tup bebek denememde ilk testim pozitif cikmisti 90 kusur biz tabi cok sevinmistik paylasmistik herkesle hemen oldu diye halbuki doktrm demisti biraz bekleyin hemen kimseye soylemeyin diye ve malesef sonra degerm dusmeye baslamisti nasip bu zamanaymis ikincisi hic tutmamisti ozaman da saklamistim herkesten ama busefer saklamadm zaten hep yakin oturuyorz aslinda saklamak isterdm o ortam olmadi yani emin olana kadar soylenmeyebilir bence kalp atislarina kadar belki soylemeyebilirsiniz ama cok da kasmaya gerek yok nasip meselesi sonucta

Ilk tup bebek denememde ilk testim pozitif cikmisti 90 kusur biz tabi cok sevinmistik paylasmistik herkesle hemen oldu diye halbuki doktrm demisti biraz bekleyin hemen kimseye soylemeyin diye ve malesef sonra degerm dusmeye baslamisti nasip bu zamanaymis ikincisi hic tutmamisti ozaman da saklamistim herkesten ama busefer saklamadm zaten hep yakin oturuyorz aslinda saklamak isterdm o ortam olmadi yani emin olana kadar soylenmeyebilir bence kalp atislarina kadar belki soylemeyebilirsiniz ama cok da kasmaya gerek yok nasip meselesi sonucta
Bizde çok yakın oturuyoruz canım eşimin ailesi çok istiyorlar bilmiyorlar yaptırdığımızı sorun olduğunu bile söylemedik. Eşimde söylemek için sabırsız tabi nasipte varsa olucak önüne hiç bişey geçemez bakalım yarın ki sonuç nasıl olucak

Canım öncelikle tebrik ederim. Bence kalp atışını görene kadar bekleyin, derim. Tecrübemden dolayı böyle söylüyorum. Allah korusun öncelikle tabi ama eğer kotu bişi olursa tek tek açıklamak çok.yoruyor adamı:( inş önce sorunsuz bi.hamilelik sonra da.sorunsuz ni doğum geçirirsin canım.

Lulinda Lulinda iyi yolculuklar canim benim..
kolay bir ucus olur insallah, sonra evine yerles, ucuz ucuz guzel guzel alisverisler yap.
Babasi geldigi tarihlerde, istedigin gibi sorunsuz bir normal dogumla kucagina al oglunu, azcik toparlanip evinize saglicakla gelin insallah..
buradan kopmayiz hic, kalplerimiz sizinle :KK200:

Bizde çok yakın oturuyoruz canım eşimin ailesi çok istiyorlar bilmiyorlar yaptırdığımızı sorun olduğunu bile söylemedik. Eşimde söylemek için sabırsız tabi nasipte varsa olucak önüne hiç bişey geçemez bakalım yarın ki sonuç nasıl olucak

Canim kalp atisina kadar soyleme bence ama sir sakladikca insan altinda eziliyor. Ben soran herkese anlattim, sonucta ayip degil gocuncak bir sey degil..
risk 12 hafta yuksek oluyor, cevremde bilen herkes benimle geri sayim yapti, ne zamanki ilaclari biraktim herkes rahatladi, bana da destek oldular bu surecte.
Kisacasi ya her seyi anlatip mujdeyi ver ya da 3 hafta daha bekle ;)

Canım öncelikle tebrik ederim. Bence kalp atışını görene kadar bekleyin, derim. Tecrübemden dolayı böyle söylüyorum. Allah korusun öncelikle tabi ama eğer kotu bişi olursa tek tek açıklamak çok.yoruyor adamı:KK43: inş önce sorunsuz bi.hamilelik sonra da.sorunsuz ni doğum geçirirsin canım.
Çok Teşekür ederim canım. Evet beklemek en güzeli galiba 2 hafta daha bekleyelim ozaman

Back
X