Ay kızlar doktordan sonra işe dönünce acip bakamadim.. sonra eve gel, yemek ye, haftasonundaki organizasyom icin komsuyla konus derken simdi firsat buldum. Devlet Hastanesi kabustu.. hemen aldılar muayeneye ama doktor cok lakayit bi adamdi, inanilmaz giciklandim.. 32. Haftam bitti diyorum, yok bu cocuk 34 diyo.. dedim tup bebek gunu saati belli, hala 34 diyo.. oglum biraz iri dedim, ozellikle kafasi kocaman.. usg de hic bir sey gostermedi, zaten küçük ekranli eski cihazlardan. FL ölçüsünü verdi cikti olarak.. hic bir sey sormadım ben de.. nasilsa cumartesi gunu doktoruma gidicem.. sonra nst isredi.. maşallah cok iyi dedi sonucuna.. rapor oglen cikar, cikinca arariz dediler.. me arayan var ne soran.. bakalim yarin ben aricam, ulasabilrsem tabii. Sonuc olarak, 20 dakika oğluşun kalp atisini dinledim ve boyunun 44 cm oldugunu hesapladim
Lulinda
iyi yolculuklar canim.. amerikadan Guzel hikayeler ve fotolar bekliyorum.. ay yuzduk yuzduk kuyruguna geldik sanki.. nasil da gecti zaman..
gelisimcii
benim tup bebek yaptigimi cumle alem biliyordu neredeyse.. bu yuzden ilk testten bu gune kadar herkese rapor verdim

hala veriyorum. Whatsapp ta grup kurdum kolay oldu.. ama sen söylememişsin kalp atisini bekle bence..
internetten gecelik almak isteyenlere son sozum, tozlu.com da guzel gecelikler var.. fiyati da uygun.. ben siparis edicem.. markafoniden aldigim bugun geldi ama sansima beyaz siparis etmistim pembe geldi.. nerdeyse 5 senedir alisveris yaparim ilk oldu bu.. oglan doguracam pembe giyemem tribinden dolayi geri gondercem.. Halbuki cok güzeldi. Kismet iste..
ay cenem düştü.. cevabını alamayan varsa seslensin.. gozden kaçırmış olabilirim..