• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar gunaydin bn yaz tatilinde iken 32. Haftamda olcamve ogretmenim devlette. Yinede calisabilir raporu almama gerek var mi? Biz 1Eylulde okula basliyoruz. ilk iki hfta seminer haftamiz yani okula gidip geliyoruz. Bn eylulun ilk haftadan sonra ayrilcam nasipse izne. Cnku son 3 hftya kadar calisabiliyormusuz dimi.

bizde meşhur Eminönü havuzlu hani ziyaret edelim.bi dedik bakalim insallah kizceme bulurum güzel bişiler

Ayyy ben de popoma surmuyorum hic.. pantolon iz yapmış olmasin. Ben de sabahlari karnimda kırmızı izlerle uyaniyorum bazen.. sonra geciyo.. banyodan sonra tekrar bak..

Banyodan sonra tekrar bakmam mi yaaaaa :KK61:

opera opera benimde popoma surmek hic aklima gelmemisti bazen baldır kısmıma suruyorum ama onun disinda popo gogus hic surmuyorum tirstim simdi bnde

aa gogusler de cok catliyormus, gobek ve gogus buyuyup gerildigi icin normal geliyordu bana ama popom, hele popomun tam orta kismi hic aklima gelmemisti. Zayif yerimden vurdu beni bu catlak :KK62:

Biz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruz :D kocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..
G gelartikannecim tatlim bi arkadasim var okul müdürü aksam veya en gec pazartesi sorup öğrenebilirim.

Biz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruz :KK70: kocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..
G gelartikannecim tatlim bi arkadasim var okul müdürü aksam veya en gec pazartesi sorup öğrenebilirim.
Maşallah rüzgara ve sana da tatlım . Inşallah sağlıkla büyümeye devam edecek ,... Benim kontrol 6 temmuzda:( 19 haziranda nst var . Aman çok sıkılmasın canı vaktiyle gelsin ...

Biz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruz :KK70: kocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..

Oooo masallah kuzuma ya.. 10 gun ilerde olarak topigimizn abisi olmus o :nazar:
Kilo alimin da gercekten cok iyi, ben 4 haftada 3 kilo alarak rekorumu kirdim mesela :KK70:
bir de sunu sormak istiyorum, ben bu sabah ilk kez bel agrisiyla kalktim, artik normal bu agrilar degil mi? Artik kimse agrilardan belirtilerden konusmuyor da :KK68:Arada da regl agrilarim gelip geciyor. Dogum zamani da sancilar belden basliyormus ya, belim agriyinca evham yaptim

Kilo alimin da gercekten cok iyi, ben 4 haftada 3 kilo alarak rekorumu kirdim mesela :KK70:
bir de sunu sormak istiyorum, ben bu sabah ilk kez bel agrisiyla kalktim, artik normal bu agrilar degil mi? Artik kimse agrilardan belirtilerden konusmuyor da :KK68:Arada da regl agrilarim gelip geciyor. Dogum zamani da sancilar belden basliyormus ya, belim agriyinca evham yaptim
Ahhhh o ağrılar ... Ben daha 2 gün önce acili boyladım . Regl ağrısı gibi kasık ağrısı sürekli oluyor normalmiş , kasılma olursa hani karın tahta gibi sert oluyor ya 1 saat içinde o sertleşme en az 5-6 kere olursa o zaman doğum başlıyor olabilir hemen gel dedi . Bel ağrısı da adım attırmaz çok şiddetli olur , sağa sola dönemezsin farklı olur dedi ama tabi ben 2-3 saat geçmeyince hooop hastaneyi boyluyorum :)

Bundan sonra surekli agrilar olacak.. artik agrilar rutine bindi diye kimse bahsetmiyor sanirim.. benim gun icinde çeşit çeşit sancim oluyo mesela.. regl sancisi gibi olani var, alttan bıçak saplanmis gibi olani var, bel.agrisi var, kasik agrisi var.. duzenli ve kasilmayla beraber olmayinca sallamiyorum.. dinlenince geciyor.. beni en cok perisan edenlerden biri de oturur pozisyondan ayaga kalkinca olan tam rahim agzi, vajina tarafinda olan siddetli agri.. yürüyüp hareket ettikce geciyor ama ilk kalkista cok fena oluyo.. doktorum tum bunlara normal dedi bu arada..

Ahhhh o ağrılar ... Ben daha 2 gün önce acili boyladım . Regl ağrısı gibi kasık ağrısı sürekli oluyor normalmiş , kasılma olursa hani karın tahta gibi sert oluyor ya 1 saat içinde o sertleşme en az 5-6 kere olursa o zaman doğum başlıyor olabilir hemen gel dedi . Bel ağrısı da adım attırmaz çok şiddetli olur , sağa sola dönemezsin farklı olur dedi ama tabi ben 2-3 saat geçmeyince hooop hastaneyi boyluyorum :)

Bunlari ogrendigim iyi oldu valla. Insan saece kendi basina geldigini dusunup urkuyor ;)

Bundan sonra surekli agrilar olacak.. artik agrilar rutine bindi diye kimse bahsetmiyor sanirim.. benim gun icinde çeşit çeşit sancim oluyo mesela.. regl sancisi gibi olani var, alttan bıçak saplanmis gibi olani var, bel.agrisi var, kasik agrisi var.. duzenli ve kasilmayla beraber olmayinca sallamiyorum.. dinlenince geciyor.. beni en cok perisan edenlerden biri de oturur pozisyondan ayaga kalkinca olan tam rahim agzi, vajina tarafinda olan siddetli agri.. yürüyüp hareket ettikce geciyor ama ilk kalkista cok fena oluyo.. doktorum tum bunlara normal dedi bu arada..

sen acilarin kadini olmussun canjm ya, ne ararsan var diyorsun :KK70: o vajina agrisi bende de oluyor, ne sacma bir agridir o, tarif etmesi bile zor :)
bu arada senin rapor isi ne oldu?

Bunlari ogrendigim iyi oldu valla. Insan saece kendi basina geldigini dusunup urkuyor :KK66:

sen acilarin kadini olmussun canjm ya, ne ararsan var diyorsun :KK70: o vajina agrisi bende de oluyor, ne sacma bir agridir o, tarif etmesi bile zor :)
bu arada senin rapor isi ne oldu?
Pazartesi bakicaz.. belli değil daha. Aramadi salaklar.

Selam kizlar.
Persembe yatmadan once bi sirt agrim basladi, normalde saga sola yatinca gecerdi ama bu sefrr gecmedi uyutmadi beni gece cokbsiddetliydi, sonra ben sanci olabileceginden suphelendigim icin 2 de acile gittik. Nst de sanci cikti alttan elle acilma muayenesi oldum ( onu da ogrenmis oldum) acilma olmamis hemen bi serum tekrar nst de sanci cikti, bayagi sancin var dediler yatirmamiz gerekiyor dediler zaten sabah olmustubende doktorumu bekledim o da bi serumla adalat ilac verdi tekrar nst de sanci cikti bayagi yuksek dedi ama benim agrilarim kesilmisti sadece kasilmalarim oluyordu onlardan zaten surekli oluyor dedim meger onlar sanciymis :( eve gonderdi adalata devam pazartesi tekrar gel dedi. Acilma olmadigi icin eve gonderdi, anneme yerlestim yatistayim ama persembe gunu kendimi cok yordum herhalde ondan oldu. Ikiz olan arkadaslar aman dikkat yormayin 31 haftalarda birakin calismayi. Bu arada crinone jel kalintilari kalmis icerde bagirta bagirta temizlediler valla hatta daha var dediler. Alttan muayene de iki parmakla oluyor haberiniz olsun ama dayanilmayacak gibi degil ondan korkmayin derim.

Selam kizlar.
Persembe yatmadan once bi sirt agrim basladi, normalde saga sola yatinca gecerdi ama bu sefrr gecmedi uyutmadi beni gece cokbsiddetliydi, sonra ben sanci olabileceginden suphelendigim icin 2 de acile gittik. Nst de sanci cikti alttan elle acilma muayenesi oldum ( onu da ogrenmis oldum) acilma olmamis hemen bi serum tekrar nst de sanci cikti, bayagi sancin var dediler yatirmamiz gerekiyor dediler zaten sabah olmustubende doktorumu bekledim o da bi serumla adalat ilac verdi tekrar nst de sanci cikti bayagi yuksek dedi ama benim agrilarim kesilmisti sadece kasilmalarim oluyordu onlardan zaten surekli oluyor dedim meger onlar sanciymis :KK43: eve gonderdi adalata devam pazartesi tekrar gel dedi. Acilma olmadigi icin eve gonderdi, anneme yerlestim yatistayim ama persembe gunu kendimi cok yordum herhalde ondan oldu. Ikiz olan arkadaslar aman dikkat yormayin 31 haftalarda birakin calismayi. Bu arada crinone jel kalintilari kalmis icerde bagirta bagirta temizlediler valla hatta daha var dediler. Alttan muayene de iki parmakla oluyor haberiniz olsun ama dayanilmayacak gibi degil ondan korkmayin derim.

Canim cok gecmis olsun yaaa... senin dogum yakin sanirim, ikizlerde zaten soylenen tarihten bile erken olabiliyor. .. her seyini hazirladin degil mi hastane cantani falan.
annene yerlesmekle iyi yapmissin, sakin yorma kendini. Crinone jel kalintisinda dehsete dustum. Ne jelmis arkadas cikmadi icimizden..
gelismelerden haberdar et bizi :KK200:

Selam kizlar.
Persembe yatmadan once bi sirt agrim basladi, normalde saga sola yatinca gecerdi ama bu sefrr gecmedi uyutmadi beni gece cokbsiddetliydi, sonra ben sanci olabileceginden suphelendigim icin 2 de acile gittik. Nst de sanci cikti alttan elle acilma muayenesi oldum ( onu da ogrenmis oldum) acilma olmamis hemen bi serum tekrar nst de sanci cikti, bayagi sancin var dediler yatirmamiz gerekiyor dediler zaten sabah olmustubende doktorumu bekledim o da bi serumla adalat ilac verdi tekrar nst de sanci cikti bayagi yuksek dedi ama benim agrilarim kesilmisti sadece kasilmalarim oluyordu onlardan zaten surekli oluyor dedim meger onlar sanciymis :KK43: eve gonderdi adalata devam pazartesi tekrar gel dedi. Acilma olmadigi icin eve gonderdi, anneme yerlestim yatistayim ama persembe gunu kendimi cok yordum herhalde ondan oldu. Ikiz olan arkadaslar aman dikkat yormayin 31 haftalarda birakin calismayi. Bu arada crinone jel kalintilari kalmis icerde bagirta bagirta temizlediler valla hatta daha var dediler. Alttan muayene de iki parmakla oluyor haberiniz olsun ama dayanilmayacak gibi degil ondan korkmayin derim.
Gecmis olsun yaa korktum simdi bak bende artik daha dikkat etmemiz lazim yaa benim bu karin sertlesmem cok oluyo ama agrim falan yok oyle sirtim da yatis pozisyonmdan dolayi agriyo kalkip oturunca geciyo o karin sertlesmesi sancimi oluyo yani simdi cumarts kontrlm benimde ayy acele etmesinler ya 35 hafta dolsun bari

Selam kizlar.
Ay canım geçmiş olsun.. yat yat sen.. kalkma hiç.. aman dikkat kızlar.. pimpiriklenmeyelim diye de bir sey olsa umursamicaz.. tekrari olmasin inşallah canim.. dinlen Bol bol

Yaa hatta benim karnim o gerilmenin disinda da hep sert yani yumusak degil boyle sizinde oylemi

Kızlar merhaba sanırım bir çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ağrılar kasılmalar bende de mevcut hatta dün doktor kontrolünde rahim. Ağzımda kısaltma olduğunu 1.7 cm e düştüğünü öğrendim bu kötü bir durum ve 1.2 cm lik bir açılmam olmuş biliyorsunuz benm rahmim de sorun var yarin olduğu için bu sorunları yaşıyorum erken doğum riskim hep yüksekti ama bu kadar erken bu olayları yaşamam çok üzdü beni dünden beri ağlıyorum :( ve bebeğim normalde 31 haftalik olması gerekirken 29 haftalik çıkıyor usg de 1300 gr daha çok küçük tek damardan beslendiği için kilo da alamıyor yavrum ben hepimiz için dua ediyorum ne olur dualariniza beni de katın Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasin gerçekten anne olmak karnında hissedince başlıyormus onu anladım morelim sıfır yerlerde resmen inş hersey yoluna girer kızlar hepinizi çok öpüyorum...

Back
X