Kızlar selam..
Öncelikle söyleyim henüz doğurmadım..
Cumartesi sabah ablam ve yegenim geldi İzmirden, evde bir bayram havası. Biz ablamla uzaktan cok sevişiriz, günde 5-6 kez tlf.la konusuruz ama yüzyüze geldik mi didişmeye başlarız. Bu sefer de ufak didişmelerimiz olur diye düşünürken pazar günü (dün) saçma bir sebepten ablam bana trip attı ve küstü (gercekten sacma sapan bir sebep). Bana bağırdı, kalbimi kırdı, beni geriyorsun sen dedi.. Öğlen yemeğinde odasından cıkmadı, yemeğini odasına götürdüm yemedi, akşam aynı şekilde.. Gece en yakın arkadasımı cagırdım gitsin konussun ablamla diye çünkü sinirlerim bozuldu ağlamaktan helak oldum, onunla da konuşmadı ve sabah her seyini toplayıp saat 8 olmadan çekti gitti..
Ben tabi koptum,böyle bir günde beni yalnız bırakıp, bir dünya lafla kalbimi kırıp gitmesine inanamıyorum hala..
Az önce Doktor kontrolüne gittik, bebegin suyu ciddi azalmış, 3 gün max. idare edermiş. Tuşe yaptı harekete gecer belki diye, açılma sıfır, rahim agzı yumuşaması ve bebegin kanala inmesi falan yok. Yarın tekrar kontrol, bu gece doğum olmazsa yarın veya çarşamba sezaryen..
Kısacası çok çok çoooook üzgünüm. Eşimin izni cuma bitiyor, en yakın arkadasım hastanede olacak ama sonrasındaki evdeki bakım için hiçbir akrabam falan yok. Kendimi hiç bu kadar yalnız ve çaresiz hissetmemiştim..