- 4 Ocak 2014
- 1.228
- 973
- 208
Gazi yada kakasi olunca kivranito bacaklarini cekiyo bi sekilde anlamaya calisiyorum gunduzleri nedense doymuyo cunku fazla emmek istiyo sut dolmadan meme istioGaz durumunuz ne?? Gazi olabilir mi?? Ya da kakasi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazi yada kakasi olunca kivranito bacaklarini cekiyo bi sekilde anlamaya calisiyorum gunduzleri nedense doymuyo cunku fazla emmek istiyo sut dolmadan meme istioGaz durumunuz ne?? Gazi olabilir mi?? Ya da kakasi??
Valla ya:) Malum soruyu sorayım, 2. yi düşünüyor musunuz?Hamileyken bunlar iyi gunleriniz demislerdi de inanmamistik![]()
Valla ya:) Malum soruyu sorayım, 2. yi düşünüyor musunuz?![]()
Âmin canım, bizim de cuma 1. Ayımız doluyor.Allah bilir tabii ama yok canım bitane yetti bize çok şükür perşembe kirkimiz çıkıyor burada Allah herkese nasip etsin inşallah
Valla ben hala 2. yı yaparım diyorum da, eşim anca başkasından yaparsan olur diyorLulinda sana demistim heralde ben sen 2.yi ara vermeden yapcam deyince dogunca goruselim die
biraz ara verin derim..en azından büyük laf anlasin..arada sizi biraksinki dinlenin...ablam ara vermeden yapti..2 yaş var..gecen dr depresyon tanısı koydu
benimki gene iyi 5.5 yaş var..tek sıkıntı kıskançlık. ..
Âmin canım, bizim de cuma 1. Ayımız doluyor.
Az vereni daha çok emzir canım, içinde olmasa da emzir. Anca öyle tetiklenip artıyor süt. Ben yemekle artacağına inanmıyorum. Çok emzirmek ve bol su yeterli bence.Kızlar sag göğsüm sola göre daha küçük ve az süt veriyor. toplasan 5-10ml arasi. Ya ben neyapicam nasıl arttiricam buarada süt artiran çayı bıraktım 4gundur bir fark olmadı
Hoşbulduk:) Bizimki kömür gözlü teysesi:)Hoşgeldiniz canım benim hayırlı ugurlu olsun inşallah ay dönümünüz :) benim bebeğin gözü mavi inşallah değişmez dedesine çeker seninki de aynı mi
Az vereni daha çok emzir canım, içinde olmasa da emzir. Anca öyle tetiklenip artıyor süt. Ben yemekle artacağına inanmıyorum. Çok emzirmek ve bol süt yeterli bence.
Mama verdikçe kısır döngü ama canım. Sütün giderek artmayacak ki. Tomris in emzirme notlarını bir okusana.Yapıyorum canım dediğini ama bizimki sarılığı atlatinca artık uyanık çok şükür saatte bir emiyo süt kalmıyor bende mecburen evolviaya geçtik takviye günde 2 veya bazen 3 kez vermek zorunda kalıyorum bizimkini 60-70de kurtarmiyor 100mlik değerlere geçti okadar süt nerde bende
Ben de evde artık yalnızım ve yalnız olmak bebeğime de bana da çok iyi geldi. Ev kalabalık olunca ne ben rahatça dinlenebildim ne de bebeğimle rahatça ilgilenebildim. Yemek ve temizlik konusunda eşim de sıkıntı çıkarmayınca , çok çok rahatız Şükürler olsunBen geçen pazartesiden beri yanlızım gündüz evde. Bana bebekle yanlız kalmak daha iyi geldi. Onu daha iyi tanıdım. Ağlamalarını daha anlamlandırdım sanki. Hiç stres yapma. Tek başına çok daha iyi olabilir. Ama akşamdan yemeklerini hazır et.
İşte bende öyleyim o yüzden esimle tek değilde arkadaşlarımızla birlikte bişeyler yapmayı tercih ederim.30 dakika boyunca sıkılmadan durmam mumkun degil benim. Hadin5 dk 10 dk seyrettim bebisi tamam da ya sonra.. ben oyle saatlerce bi yerde otorup manzara falan da seyredemem zaten. Mesgul olmaliyim. Deniz kenarina cay kahve icmeye gideriz 10 dk sonra derim eşime sohbetine doyum olmuyo diye.. o da der illa konusmak mi lazim keyfini cikar manzaranin.. yok ben yapamam..
Canım seninki almış en azından benimki 3450 de n 3200 e dustu bide bence emzirmemezlik yapma önce 2 gogsunude emzir sonra mama ver ben öyle yaptım hep o yüzden memeyi bırakmadı halbuki herkes biberon verirsen meme daha almaz diyordu hiçte öyle olmadı, benimki 1 ayda 1.600 gr aldı 1 aydada verdigim mama 5 i gecmedi cok zorlanirsam verdim sutum de doğumdan 25 gün sonra falan gelmeye başladı, ayrıca nasıl bir dr anlamadım bir dr nasıl emzirme der ya mastit olabileceğini aklına gelmedigi acaba? Beslenme süt için önemli ama bende en çok süt yapan uyku eğer kızım uyuduğu nda uyutabilirsem kalktığımda göğüslerim sizliyor oluyor sütten. Az daha sık dişini rahatlayacaksin en azından bebişini beslemek konusundaDoktor kontrolune gittik, oglan bir haftada 65 gr almis. Neden beslenemedi bu cocuk diye kahretti kadin beni. Mamaya mi baslasak dedi, hayir dedim. Sagdigim sutum yanimdaydi, gorunusu guzel yagli ama demrk ki kalitesiz senin sutun dedi. Gunde 2 yumurta, 2 ogun et yiceksin, her agladiginde meme vereceksin diyor. Dedim biberonla sut verince memeyi istemiyor zor geliyor diye, memenden ver gerekirsr 2 gun biberon verme memeye mecbur kalacak sutunu sagma diyor. Sutumu sagmazsam emmedigi zamanlarda goguslerim siser diyorum, o zaman sag ama verme diyor..
Kadin moralimi cok bozdu, senin rengin de iyi degil. Yaninda yardimci olacak biri yok mu yalniz basina cok zor diyip durdu![]()