• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar yaa bnm de göğüs uçlarım acımaya başladı henüz bi yarık kanama falanyok ama normal zamanda bile sızlıyo. Emzirirken beynime çıkıyo acısı son bikaç seferdir. Mustela krem sürüyorum da şu soğan nasıldı? Zeytinyağında kavurup göğüsucuna mı sürüyoduk?
Zeytinyağında kavurup bi tülbente koyup göğüsüne koyuosun canım talkative_844 talkative_844 bu şekilde söylemişti.dayanabileceğin sıcaklıkt olacak.bende uygulMıştım etki ediyor hatta birkaç sefer yapmak gerekiyormuş

Ben gündüzleri uyuyamıyorum ya.tam yatıyım diyorum bakıyorum bi saat geçmiş uyanır şimdi diyorum onun uyuyacağı tutuyor.zaten son 3 gündür sabahları hiç uyumuodu bi bugun uyudu bakalım günün kalanını nasıl geçiricez

Ben artik surekli yüzüstu yatiriyorum. Sirt ustu yatinca sicrayip uyandiriyo kendini. Emzigi verip yuzustu yatiriyorum uyuklayinca, sonra emzigi cikariyorum. Sabah faslinda yanina yatip uyuyorum öğleden sonraki uykusunda iş yapiyorum.

Bende yuzustu yatiriyorum sırtını ovup popusunu pişpişleyerek uyuyuveriyor ama benimki öyle hep uyumuyor 15.15 te kalktı çarşıya çıktık emzirdim simdide uyuyor. Sanırım gezdiği için yoruldu da. Aslında sitede oturanlar çıkıp 1 saat arabada dolastirabilirler iyi geliyor bebege

Bizim en düzenli gunumuzde, 6.30 gibi kalkiyo. 9 a kadar ayakta. Emip uyuyo 12-1 e kadar sonra 3-4 gibi yine uyuyo 7 ye kadar. En son aksam 10-11 gibi yatiyo. 2.30 3 gibi kalkiyo. Emip hemen uyuyo.. sonra yine 6.30.
Ama tabii her gün olmuyo bu.. bu gun ogleden sonra olmadi mesela. Hala uyumadi.

Kızlar yaa bnm de göğüs uçlarım acımaya başladı henüz bi yarık kanama falanyok ama normal zamanda bile sızlıyo. Emzirirken beynime çıkıyo acısı son bikaç seferdir. Mustela krem sürüyorum da şu soğan nasıldı? Zeytinyağında kavurup göğüsucuna mı sürüyoduk?
marpesa anlatmış cnm..ama soğan tene temas etsin..tulbentle dedim ama onun icine yayip bastir..soguyana kadar dursun..Bütün göğsünü kaplasin
arkasina duş al koku gitsin kreminle nemlendir

Son düzenleme:
Ya acaba çokmu emziriyorsun uz? Benimki çok emdiginde kusuyor mesela benimkinin max 15 dk emzirmem lazım bazen anlamayıp fazla emince çok kusuyor. Benimkide başta agliyor yuzustu bikaç dk sonra rahatlayip susuyor,
Tek memeyi en fazla 15 dk emziriyorum. Az önce iki memeyi emdi 15 dk Dan. Gazını çıkartmadan yatırırsam sonra daha facia oluyor. Yüzüstü yatırdım. Hepsini çıkardı. Gaz hala çıkmadı bu arada. Bütün üst baş, yatak komple Battı. Şimdi aç ve memeler boş:KK43: Delireceğim artık. Hem gaz sancısı, hem kusma, hem de uyku sorunu hepsi birden gelir mi ya...

Tek memeyi en fazla 15 dk emziriyorum. Az önce iki memeyi emdi 15 dk Dan. Gazını çıkartmadan yatırırsam sonra daha facia oluyor. Yüzüstü yatırdım. Hepsini çıkardı. Gaz hala çıkmadı bu arada. Bütün üst baş, yatak komple Battı. Şimdi aç ve memeler boş:KK43: Delireceğim artık. Hem gaz sancısı, hem kusma, hem de uyku sorunu hepsi birden gelir mi ya...
Hepsini kusmuyordur fazlasını kusuyordum, kusunca rahatlamiyor mu? :( bende emzirdim sırt üstü yatirdim benimkide kustu kusunca rahatladı ve uyudu gaz ilacı kullaniyormusun? Birde gaza acı elma yağı da iyi geliyor karnını ve ayak altlarıni ov, sonra ayaklarına çorap giy sürekli, bir fincan a 1 çay kaşığı kimyon koy iyice karistir 1 çay kaşığı bebegine ver gerisini sen iç yemeklerine de kimyon koy :( bildiğim ve yaptığım herseyi yazdım :( ayak masajı için Eke bakabilirsin

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-27-15-50-01.webp
    Screenshot_2015-08-27-15-50-01.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 41
marpesa marpesa talkative_844 talkative_844 teşekkürler yarın denicem soğanı.
Kızlar eve gelen hemşire emdikten sınra yarım saat dik tutun demişti kusmaması için. Hele iki yüzüstü yatıracaksam ben yarım saat tutamasam da en az on onbeş dakika kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum.

Hepsini kusmuyordur fazlasını kusuyordum, kusunca rahatlamiyor mu? :KK43: bende emzirdim sırt üstü yatirdim benimkide kustu kusunca rahatladı ve uyudu gaz ilacı kullaniyormusun? Birde gaza acı elma yağı da iyi geliyor karnını ve ayak altlarıni ov, sonra ayaklarına çorap giy sürekli, bir fincan a 1 çay kaşığı kimyon koy iyice karistir 1 çay kaşığı bebegine ver gerisini sen iç yemeklerine de kimyon koy :KK43: bildiğim ve yaptığım herseyi yazdım :KK43: ayak masajı için Eke bakabilirsin
Sağol canım. Valla hepsini kusuyor. Çünkü ne var ne yoksa batıyor. Bildiğin bir bardak süt yani. Rahatlıyor ama tabii acıkıyor hemen. Acı elma yağını ve masajı deneyeceğim. Kimyon çok tüketiyorum zaten. Herşeye koyuyorum. Bebeğe vermemiştim onu da deneyeyim.

marpesa marpesa talkative_844 talkative_844 teşekkürler yarın denicem soğanı.
Kızlar eve gelen hemşire emdikten sınra yarım saat dik tutun demişti kusmaması için. Hele iki yüzüstü yatıracaksam ben yarım saat tutamasam da en az on onbeş dakika kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum.
Canım bizimki dik tutunca da kusuyor. Hatta sırtına pat pat da yapmıyorum coşturmamak için. Sadece ovalıyorum. Gazını çıkarıyor. Ama dik tutmaya devam edersem kusuyor hemen. Ne garklamayı ne pırtlamayı beceremiyor bizim oğlan:)

Bu arada böyle bir video buldum. Bebek dili, yarın dikkat edeceğim bakalım uyuyor mu?

kızlar kosarsın kosarsın da kramp gırer ya yanlarına sol yanıma oyle bır agrı gırıyor nefesımı kesıyor. sancımıkı bu . gogsume kdr cıkıp kasıklarıma kadar ınıyor

kızlar kosarsın kosarsın da kramp gırer ya yanlarına sol yanıma oyle bır agrı gırıyor nefesımı kesıyor. sancımıkı bu . gogsume kdr cıkıp kasıklarıma kadar ınıyor
Bir anda kesiliyir, sanki hic olmamis gibi oluyor mu?? Benim ilk sancim bobrek agrisi gibiydi.. doktorum işte bu doğum sanvisi demişti

Günaydın kızlar. Biogaia kullanmamıza rağmen bizim hala gaz sancılarımız oluyor. Kucağıma alıp evin içinde gezdirdiğim zaman sorun yok. Zaten bebeklerde gaz hareketsizlikten oluyomuş. Ben de yaz bitmeden oğlumla bugünlerin tadını çıkarmak çıkıp gezdirmek istiyorum ama arabayla zor oluyor. Eve kapatmak da istemiyorum yumurcağı, açık hava iyi geliyo. Sling bakıyorum şimdi daha pratik olur diye. Kullandınız mı hiç? Tavsiye var mı? Bi de bir aylık bebede kullanılır heralde.

Günaydın kızlar. Biogaia kullanmamıza rağmen bizim hala gaz sancılarımız oluyor. Kucağıma alıp evin içinde gezdirdiğim zaman sorun yok. Zaten bebeklerde gaz hareketsizlikten oluyomuş. Ben de yaz bitmeden oğlumla bugünlerin tadını çıkarmak çıkıp gezdirmek istiyorum ama arabayla zor oluyor. Eve kapatmak da istemiyorum yumurcağı, açık hava iyi geliyo. Sling bakıyorum şimdi daha pratik olur diye. Kullandınız mı hiç? Tavsiye var mı? Bi de bir aylık bebede kullanılır heralde.
Ben kullanmadim ama komsum bir kac modelini denemis. Wrap tarzi olanlari hic tavsiye etmedi. Markaya gore kumas cinsi degisiyormus. Cok elastik olanlar cabuk gevşeyip tekrar baglanmasi gerekiyormus. Sıkı olanlarda da hareket etmek zorlaşıyormus. Ayrica sqrilip sarmalandigindan cok bunaltici oluyormus. Yan slingler daha kullanışlı ama bebek cok hareketliyse tutmak gerekiyor tuttuktan sonra da yine yoruluyorsun manasi kalmiyor dedi. Yine de bence en kullanisli olanlar yan slingler. Ben de almayi dusundum ama zaten 45 gunluk olduk. 15 gune kadar kangruyu kullanirim diyorum. Kuzenim 15 gunlukten itibaren kangru kullanmisti. 0 aydan itibaren kullanilan kangrular var. Bizim kangru birinden geldi bize. 0 yas mi degil mi bilmedigimden cesaret edemedim.

Bende var sling. Amerika dan almistim yaz icin ince esnek kumastan. İcinde cok sakinleyip uyuyor ama cok esnek bir sure sonra asagi kayiyor. Burda www.tuniko.com da Neko var. Kullananlar memnun.
Kangurunun ergonomik olanlarinin ici yeni dogan aparatlisi kullanilabilir. Boba 4g gibi.
Facebook ta babywearing Turkiye sayfasi var. Oradan daha detayli bilgi alabilirsin canim.

selam güzel anneler ayy bizim ela hanim cok cadi valla girip bakamiyorum bile dün kiz kardesim hamile yeni ama siďdetli ishal ve mide.bulantisiyla hastaneye yatirdilar 1 gece oraya gittik amam giderken uyudu arabada ama gelirken yol boyunca agladi oda bende su gibi olduk hic bu kadarda aglamamisti ne yapcagimizi şaşırdık esim yanlis yola girdi adam paniikten ne diycem ayakta salliyormusunua ben bazen sallamak zorunda kaliyorum hatta cok krize girerse esimlee yada annemel battaniyede bile salliyoruz bide neler yapiyolar bizim küçük hanim artik keyfi yerindeyse sesle gülüyor sapsup kol ve parmak emiyor acikinca 50 günlük olduk bile saka bi tarafa

Back
X