• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bizde ince islere girmedik daha valla.
Dun duamizi yaptik.
Dogumdan snra agda yaptiran oldu mu 40 ciktiktan sonra falan,dikisler acir mi acaba
Brn
Bizde ince islere girmedik daha valla.
Dun duamizi yaptik.
Dogumdan snra agda yaptiran oldu mu 40 ciktiktan sonra falan,dikisler acir mi acaba
vallaa bende çok kötü durumdayım 22 günlük oldu ogluşum benimki erken doğum olduğu için ağda yaptiramamistim 36 haftalık sezeryan ile doğum yaptım şimdi çok fena durumdayım yaptırabilirmiyim acaba

Kızlar benim doğum olalı 26 gün oldu hala ara ara kanamam oluyo normalmi ? Dr en son rahim eski haline gelmiş dedi.

yaa ela uyaninca basliyo parmak emmeye bas parmak ve uzun oldugu icin isaret parmagi sirayla sap sap bakinca cok tatli ama nasil birakicaz bu huyu bilmem acda değil niye yapıyor anlamadım

yaa ela uyaninca basliyo parmak emmeye bas parmak ve uzun oldugu icin isaret parmagi sirayla sap sap bakinca cok tatli ama nasil birakicaz bu huyu bilmem acda değil niye yapıyor anlamadım
Benimki de yaptı bir kere yakaladim. Hemen emzik verdim valla.. sonra da emzirdim. Tekrarlamadi.. yada ben yakalamadim ;)

Efe de acıkınca ellerini emiyordu çok tatli bi görüntü ama emzik verince bi daha yapmadı.

Yirmi gunu gecenlere soruyorum, hangilerinizin bebisi kolik? Uc haftalikken baslayip altinci hafta peak yapip 12 hafta bitermis ya.
Sadece Lulinda Lulinda ya mi doktor kolik dedi??
Bir de birinci ay kontrolunde herkes kalca usg baktirdi mi?

Yirmi gunu gecenlere soruyorum, hangilerinizin bebisi kolik? Uc haftalikken baslayip altinci hafta peak yapip 12 hafta bitermis ya.
Valla 6. Aya kadar uzayan da varmış. Tırsıyorumo_O

Doktor kolik falan demedi sadece karnı çok şiş deyip damla verdi. Onu da ne zaman damlatsam efe çok raharsız oluyo karnı daha beter şişiyo gazı çıkarana kadar çığlık çığlığa.
Kalça usg si için doktor 2. Ay geleceksiniz dedi. Bu ay işitme testi ve aşısı var.
Yarın sabah oğluşumu sünnet ettiriyoruz. Saat 8:30 gibi gidicez 2 saat kremli kalması gerekiyormuş. Bugün hissetmiş gibi huysuzluğu üstünde sabah 5.30 dan beri ayaktayız. 15-20 dk dalıyo sonrası ağlama krizi. Sallamak istemiyorum kucağımda gezdirmekten kollarım koptu. Uykusuzluktan bitik durumdayım. :mad:

bizde 40 güne kadar dr kolik dedi aglama krizleri tutuyodu ama gerçekten mucize 40 bence he tamamen gecmedi ama artik 10 25 dak susturabiliyorum cok şükür ama gecmeyen gecmiyorda olabilr ben kefir ictim dr dedi onda prebiyotikler varmis migroslarda satilan karamaya markali dr dedi bizde ise yaradi deneyin derim

Dün gece ağlamayı tene ten temasla kestik. Soyundum, oğlanı üstüme yüzüstü yatırdım. Ayaklarının altına kiraz çekirdeği yastığı koydum sıcak. Sonra direk memeye gitti. Emdi, emdi uyudu. 1 saat falan öyle kaldık. Sonra ilk kez uyurken yüzüstü yatırdım. Bir saat daha uyudu o şekilde. Babası yatağına yatırdı sırtüstü olarak. 5 dk sonra uyandı. O arada saat 02.00 olmuştu zaten. Onun uyku saati normalde. Bir kez daha emzirdim, kundakladım. Tam derin uykuya öyle geçti.
Bu gece de banyo sonrası adaçayı yağıyla masaj yapıp, aynı şeyleri uygulayacağım. Bir de Buzuki Orhan kolik albümünü dinleteceğim.
Bakalım her gece ayrı hikaye:)

Off ağda olayı sıkıntı ya. Geçen gün doktora gidicem diye yapmaya kalktım yarım yamalak oldu. Bi de sıcaktan fenalık geçiriyodum bıraktım. Doktora da gittim öle:( ama napiim.. Dikiş falan acımıyo aslında ama psikolojik sanırım.

Kanama da bir ay falan devam etti bende.10. Günden sonra daha çok lekelenme şeklinde. Hissizlik birkaç aya kadar geçer dedi doktor.

Ben de sevdim doktoru. Gereksiz test falan istemiyor. Mekan biraz zor evet. Ama merdivenler icin yardimci bir adam vardi, o yardim etti. Kilo alimi, bas cevresi ve boy gelisimi normalse kusmaya takilma gecer dedi. 1 ayda 900gr almis. Boy 3,3cm uzamis, kafada 2cm buyumus. Sadece anne sutune devam dedi. Aynen bize de gezin dedi. Biz de cikista Ferikoy pazarina ordan da Maskoya mobilya almaya gittik. Biz zaten 1 haftaliktan beri geziyoruz. Bir de 24 saat arayabilirsiniz deyip cebini vermesi hosuma gitti.
Zekai bey benim eve yuruyerek 2 dk. Besiktas belediyesinin arka tarafi gibi Levent te. Kucaklayip gidebilirim. 3. doktor denemesini bilemedim. Sen dene istersen.
Bu arada oda sicakligindan bahsetti mi Barbaros Bey, bayagi soguk yandasi:) 3 ay sonra 18derece dedi.
Bu arada bizim oglan kolikmis. Genelde ayni saatlerde agliyor. 6. Hafta pik yapabilir, hazirlikli olun dedi. 3 ay sonra gecermis. 3 bebekten birinde olurmus. 3 un 1 i denk geldi bize yani:)
Bugun opera opera ile gorustuk bu arada. Pamir cok seker. Bir gun goruselim hep birlikte.

Ay zekai bey bize de yakınmış yani ulustan daha yakın. Belki denerim bir de onu. Oda sıcaklığı konusunda birşey demedi biZe de 18 derece nedir ya biz bile donarız. Bi de kolik olduğuna nasıl karar veriyor

Kolik nedir?

Yaşamın ilk 3 veya 4. ayında bebek haftada en az 3 gün, özellikle akşamüstü saatlerinde günde 3 saatten fazla ağlıyorsa ve bu en az 3 hafta boyunca devam etmişse bu ağlama nöbetlerine “kolik” demek mümkündür. Bu ağlama nöbetlerine yüksek tonda çığlık, huzursuzluk, yüzde kızarma ve sızlanma ifadesi, bacakları bükme, vücudunu geriye doğru yay gibi bükme, yumruklarını sıkma, gaz çıkarma, sert bir karın ve rahatlayamama eşlik eder. Ancak burada annelerin dikkat etmesi gereken en önemli nokta; diğer olası fizyolojik problemlerin ortaya çıkarılması için bir hekime bebeğini muayene ettirmeleridir. Semptomların altında yatan başka bir hastalık var mı diye dikkatlice değerlendirilmelidir. Bebeklerde; fıtık, barsak düğümlenmesi, orta kulak iltihabı, idrar yolu enfeksiyonu gibi problemler de çok ağlamaya yol açar ve bebeğin kolik sorunu olduğu sanılabilir.

Bugün büyük oğlumla vakit gecireyim biraz diye sinemaya götürdüm..bildiğin uyumusum..bi gözümü açtım film ilerlemiş...dun gece 3 5 arasi kaka yapma çalışması yaptik resmen..sonunda yaptida birazcık uyumusuz..nolcak bu gaz bitsin artık....

Dun gece cok huysuzdu hic uyku uyumadik sabahta yorgun dustu gun icinde uyudu.simdide uykusunu aldi tabi yine ayni sey uyumuyo.gunduzu gece gecesi gunduz oldu

Kızlar selam,
Bu havalarda minnoşlara ne giydirip üstüne ne örtüyosunuz geceleri. Ben gece bir bakıyorum Yaz'ın ellerin ayakları buz gibi. Çok üzüldüm üşütüyorum yavrumu diye.

Back
X