• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

gyilmaz1982 gyilmaz1982 ben ilk 40 gun her iki memeyi 15 dakika emziriyordum. Simdi emiş gucu artti. 10 ar dkya düştü.. bizimki tukurmuyor ama agzinda tukuruk köpürtüyor.
opera opera bizim doktor da 2. Ay kontrolune geldiginizde cektiririz dedi. Ama bodrumda olmadigimizdan 3 ayi bulacak sanirim.

gyilmaz1982 gyilmaz1982 ben ilk 40 gun her iki memeyi 15 dakika emziriyordum. Simdi emiş gucu artti. 10 ar dkya düştü.. bizimki tukurmuyor ama agzinda tukuruk köpürtüyor.
opera opera bizim doktor da 2. Ay kontrolune geldiginizde cektiririz dedi. Ama bodrumda olmadigimizdan 3 ayi bulacak sanirim.
O zaman ağızda tükürük birikmesi normal benimkide öyle dudaklarınin arasından patlatiyor tükürük leri valla :)

Burnuna serum fizyolojik yaptm actim.emzirdim yatirincr basliyo aglamaya
Emzik alıyor mu ben yuzustu yatırıp emzik veriyorum uyuyunca atıyor emzigi birde ninni tabi hemde ben söylüyorum yoksa uyumuyor :( bazen youtube den açıyorum yada kolik bebekler için süpürge sesi falan istemiyor

Emzik alıyor mu ben yuzustu yatırıp emzik veriyorum uyuyunca atıyor emzigi birde ninni tabi hemde ben söylüyorum yoksa uyumuyor :KK43: bazen youtube den açıyorum yada kolik bebekler için süpürge sesi falan istemiyor
Bi saat uyudu uyandi simdi.emzik almadi baska emzik alip denicem ama.bende ninni soylemeyi denedim ama sesim berbat o bile begenmedi heralde :) genelde netten aciyorum bende bazen ise yariyor ama bugun yaramadi onca ugrasa anca bir saat uyudu.bizimki memeyi bazen 20-30 dk arasi emiyor bazen 10 dk da birakiyor.bende o birakana kadar tutuyorum

Ben uyuturken ayagimda salladigim sirada bir elimle de emzigi tutuyorum.
Uzun sure uyumamasi buyume atagi olabilir demisti bana doktor. Bir de emziriyorsun ama belki sutun yetmiyordur mama takviyesi denedin mi marpesa marpesa

Ben uyuturken ayagimda salladigim sirada bir elimle de emzigi tutuyorum.
Uzun sure uyumamasi buyume atagi olabilir demisti bana doktor. Bir de emziriyorsun ama belki sutun yetmiyordur mama takviyesi denedin mi marpesa marpesa
Hemsirede doymadigini dusundugunde mama takviyesi hic dusunmeden yap demisti.bende arada doymadigini hissedince mama veriyorum.suanki sorun sanirim gaz sancisi bi anda duruyo ciglik atarak agliyo gaz icin damlada kullaniyorum ama bugun boyle oldu.belki buyume atagidir uyanik kalmasi ama aglamasi sanirim gazdan ya :(

Bu arada coolfire coolfire nasilsin canim? Aklim sizde hep..
İyi diyelim iyi olsun canım.. Oğlum hala hastanede enfeksiyonu için antibiyotik veriyorlar, ara arada kusmalari varmış.Görüs günlerinde emzirmeye veriyorlar orda koklasiyoruz oglumla çoğu zaman huysuzlaniyor ama kucağima aldım çok şükür...Enfeksiyondan korkuyorum o bitmeden ameliyat olmazmış.. Çok Yoruldum, mutsuzum doldum taşıyorum... Hakkimizda hayırlısı...sorduğunda için sağol canım..çok sık giremiyorm

İyi diyelim iyi olsun canım.. Oğlum hala hastanede enfeksiyonu için antibiyotik veriyorlar, ara arada kusmalari varmış.Görüs günlerinde emzirmeye veriyorlar orda koklasiyoruz oglumla çoğu zaman huysuzlaniyor ama kucağima aldım çok şükür...Enfeksiyondan korkuyorum o bitmeden ameliyat olmazmış.. Çok Yoruldum, mutsuzum doldum taşıyorum... Hakkimizda hayırlısı...sorduğunda için sağol canım..çok sık giremiyorm
ne güzel kucağına almissin melegini...inşallah sağlıkla evinize gittiginiz günlerde gelecek..

Kızlar siz her beslemede kaç dk emziriyorsun uz bebeklerinizi? Baslarda tek gogsumu 10-15 dk arasi emziriyordum sonra sizlerde 20 ser dk 2 gogus emzirenleri gorunce azmi emiyor acaba dedim bende oyle yapmaya calistim toplamda bir emme de 30 dk emzirmeye basladim kızım çok kusuyor artık o yüzden ben yine eski usule deneyeceğim 3 saatte bir ekte ki yazıyı okuyunca biraz daha rahat etti içim benim gibi olanlar varsa diye paylaşmak istiyorum
bende tek meme 10 15 dk veriorum..ilk oglumda da hep tek meme verdim..bende burda okuudklarimla 2. memeyi vermeye çalıştım ama oynuyo agzinda istahla emmiyo..tek meme devam..ama 2 saatte bir emmiyor

Lulinda Lulinda csnim ben bugun adaçayı (elma)yağı aldım oğlum 28 günlük iki defa surdum canım internetten baktım ıkı aydan sonra kullanın bide susam yağı ile falan karıştırın diyor ben şimdi surdum kokusu bıraz keskin korkmaya başladım oğluma bişe olurmu bilgisi olan varsa cevap yazarsan sevinirim panik oldum ya

Lulinda Lulinda csnim ben bugun adaçayı (elma)yağı aldım oğlum 28 günlük iki defa surdum canım internetten baktım ıkı aydan sonra kullanın bide susam yağı ile falan karıştırın diyor ben şimdi surdum kokusu bıraz keskin korkmaya başladım oğluma bişe olurmu bilgisi olan varsa cevap yazarsan sevinirim panik oldum ya
Ben 10 gunlukken sürdüm o elma yagini.. ay felaket bi kokusu var ama sorun olmadi bizde.. aksine iyi geldi yani.

Ben 10 gunlukken sürdüm o elma yagini.. ay felaket bi kokusu var ama sorun olmadi bizde.. aksine iyi geldi yani.
internetten baktım 2 3ay sonra falan diyo bide şu ile tada susam yağı ile karıştırın yazıyordu çok yoğun bir kokusu var korktum valla oğluma bişe olacak diye allah korusun lulinda kullaniyormus o yüzden aldım rahatlıyor sanırım kokusu baygın gibi yatıyordu sıpam annesini korkuttu

coolfire coolfire cok haklisin canim, zor ve yipratici bir surec.. sen guclu bi annesin, arada isyanlarin olacak ama oglusunu gorunce gucunu ona vereceksin. Bunlarin hepsi geride kalacak iinsallah..
Hangi hastanede Mete?

Kizlar bayraminiz kutlu olsun.. biz bayram namazina gitsek olurmus, kac saattir ayaktayiz. uyaninca emzir gaz cikar, ayagimizda salliyoruz gozleri kapaniyor ama uykuya dalamiyor.
Uyku ilaci surucem mememe..

Bayramınız kutlu olsun kızlar kuzularınız ve eşlerinizle nice sağlıklı mutlu bayramlarda birlikte olmanız dileğiyle

Günaydın hayırlı bayramlar güzel anneler ve kuzulari bizide bayram namazina kizimiz kaldirdi simdide uyumuyor babasinin namazdan dönmesini bekliyor hanimefendi harçlık icin herhalde:KK39: hickirik tuttu kuzuyu yine aman yaaa:KK34:

Mutlu bayramlarr..
Biz de kalktik erkenden, el opmeye, kurban kanını alnımıza sürdürmeye gidicez :)
sevcanf sevcanf gıcık kaptigim bir sey varsa o da o hickirik..

Bayraminiz kutlu olsun kizlar nice bayramlara insallah.bizde bayadir ayaktayiz valla.
Hickirik cok fena ya bizimki acayip sinirleniyo bende gecmesi icin emziriyorum dayanamiyorum

Back
X