- 20 Nisan 2011
- 635
- 405
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim hala eldivenler takili,kirk gunluk olduk.ilk on gun sonra falan cikariyim dedim yuzunu cizdi,tAktim tekrar.daha tirnaklarini kesmedik hic
Bir haftadır pek takmıyorum ben. Gece de 4-5 gündür kundak yapmıyorum. Çok savaştı yapmayalım diye, Kazandı:) Zaten geç saatte pert uyuduğu için artık kendini uyandıracak hali kalmıyor.Kizlar eldivenleri ne zaman cikardiniz? Doktor iki ay demisti sanirim elinde kalacak diye, parmak emme diyince takildim simdi.
Sende 30 temmuz dogumlumusun? Benim kizimda 30 temmuz 08 52 de doğdu :) sesin geldiği yere bakıyor olabilir emin değilim emin olduğum tek şey beni tanıyor olmasi 3 gundur sabahlari onunla konustugumda gülüyor tepki veriyor :)benimde 30 temmuz doğumlu bi aslan olarak yanimdan ayirmadigim şey ayna dirseninki aynaya erken başlamış
internette arastirirken bi yerde 6 aya kadar tam olarak goremezler dio..50 cm e kadar falan görebilir demiş..3. aya kadar goz goze temas kurur..6 aydan sonra 1- 3 metreye kadar hareketli varliklari gorebilir sonra yavas yavas gelişir demis..yani seninki tv ye değil sesin geldiği noktaya bakıyordur..tabi okuduğum site dogru söylüyorsa...
Benimkide aynı seninki gibi geçen hamileyken bir elbise almıştım onu degistirmek için Cevahir gittim arabada gezince susuyor durunca aglamaya başlıyordu hiç denemeden 1 etek aldım vallaAy ne seker oyuncakmis o..
Yaa bizim oglan ne uykusuz cocuk.. dun disari ciktik oglen yemegi yiyelim diye hic durmadi burnumuzdan geldi halbuki uyku gozunden akiyordu, arabasinda dolastirinca uyumustu. Durunca basiyor cigligi. Gunde toplam 10-11 saat uyuyor, kollarimizda bacaklarimizda derman kalmadi.
Surekli ya kucakta olacak ya ayakta sallanacak. Kendisi sallanan ana kucaginin da ise yarayacagini sanmiyorum zira besigine koyup sallayinca da durmuyor illa elimiz sirtinda kolunda bacaginda bir temas olacak.
Maske tak benceBen cok fena nezle oluyorum. Surekli hapsuruyorum, burnum musluk gibi akiyor. Yavruya gecer mi acaba![]()
Benimki bu dan değil başka ama benimkide aynaya bayıldıen azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Bizimde sizin gibi birde en son suyuna tuz döküp bebeğin üstüne dönüyoruz lokması diye. Kayinvalidem eşime yapmış eşim hiç ter kokmaz ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi :)Kızlar bugün 40. Günümüz annem erkek çocukları 41. Gün kırklanır dedi yarın için taşlarımızı altınlarımızı hazırladık. Kırk kaşık da su sayıp banyo yapacakmışız :) sizin ne gibi adetleriniz var?
Ben 10 gun anca takmışimdir onun dışında hep acikti elleri sadece banyoda sonra ısınan kadar ve bazen çok soğuk oluyor o zaman takıyorum onun dışında özellikle emerken takmiyorum elimi yada gogsumu tutması benim de onunda hoşuna gidiyorKizlar eldivenleri ne zaman cikardiniz? Doktor iki ay demisti sanirim elinde kalacak diye, parmak emme diyince takildim simdi.
Canım senin mi bebeğinin burnu tikaniyor du ? Ben 2 gündür yastık koyuyorum belden yukarısı na yani yastıkları üstüste koyup yatay yapıyorum yattığı yeri tıkanıklığı biraz geçti benimkininBizim hala eldivenler takili,kirk gunluk olduk.ilk on gun sonra falan cikariyim dedim yuzunu cizdi,tAktim tekrar.daha tirnaklarini kesmedik hic
Gorumcenin yaptığı hiç hoş değil, ben bile sinir oldumKızlar öncellikle herkese iyi akşamlar ve geç oldu ama iyi bayramlar. Bayram için eşimin memleketine Afyona gittik tlf iyi çekmiyordu internete giremedim. 40 ımız çıkmadan uzun yol yaptık. Gönüllü gitmedim çünkü göğüs yaralarım yüzünden emzirme düzeni oluşturamamıştım bazen sağıyorum bazen silikon uç takıyorum onların temizliği ayrı bi çaba ama eşimi kırmak istemedim gecen bayramı benim yüzümden evde gecirdi. Gittiğimizde beni deli edecek bişey oldu. Eve girdik oğlan acıkmıştı görümcemle kaynanam aldı bende elimi yıkayıp emziricem odaya bi girdim oğlum görümcemin memesini emiyo!! Beynim durdu öylece kalakaldım. Sen çıkar memeni ver alacakmı diye merak etmiş. Onun 1,5 yaşında bi kızı var hâlâ emiyo ama ne bulursa da agzına sokuyo. Ya benim bebegim mikrop kapsa daha kırkı çıkmadı. Kocasıda emzir hanım deyip gülüyo. Kaptığım gibi odaya gittim ama sinirden deliye döndüm. Aç berbek ağzına ne versen emer sen neyin işgüzarlığını yapıyosun sonra gelmiş özür diliyo sana sormadan emzirdim diyo sinir kitledi beni içimden saydırıyorum ama boğazım düğümlendi sesim çıkmıyo..
Nihayet evime geldim daha bavulları açmadım yarın kirli temiz demeden hepsini makineye atıcam.
Çarşamba günü sünnet kontrolümüz, işitme testimiz ve benim 40 ım çıktıgı için muayenem var. Smear testi falan yapılacakmış. Bayram sıkıcı geçti benim sıpa bana resmen oyun oynadı. Yemek yapılacağı bulaşık yıkanacağı zaman mışıl mışıl uyuyo yemek zamanı zır zır ağlıyo. Yorgunluktan pestilim çıktı. Köy yeri heryer sinek kaynıyo hiç sitertil değil kaynanam güya temizlik yapmış yattığımız oda örümcek ağıyla kaplı masa örtüsü tozdan görünmüyo çocuğu uyutup temizlik yaptım. Pişman oldum inşallah oğluma bişey olmaz.
Benimki bu dan değil başka ama benimkide aynaya bayıldıbu arada maşallah kızın çok tatlı :) öpüyorum yanaklarından bu arada benimkide hem dil çıkarıyor hem de dudakların da hep tükürük biriktiriyor :)
Evet canim benimkinin burnu tikaniyordu.hala tikaniyor,yastiklari kafasinin altinada koyuyormusun yoksa yataginin altindan koyarak bi yataylik mi veriyosunCanım senin mi bebeğinin burnu tikaniyor du ? Ben 2 gündür yastık koyuyorum belden yukarısı na yani yastıkları üstüste koyup yatay yapıyorum yattığı yeri tıkanıklığı biraz geçti benimkinin