• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Evet canim benimkinin burnu tikaniyordu.hala tikaniyor,yastiklari kafasinin altinada koyuyormusun yoksa yataginin altindan koyarak bi yataylik mi veriyosun
Valla silikon bir yastık var onu koyuyorum onun üstüne daha ince bir pamuk yastık var onu koyuyorum domino taslarini yikinca ust uste geliyorlar ya oyle onlarin üstüne de uyku setinin bir parçasını kullanmıyorum oda ince elyaf ya onu koyuyorum yastık zararlı biliyorum ama burnundan hiç nefes almaması daha kötü o yüzden böyle yaptım :( çarşamba kalça usg si cekilecek o zaman çocuk Dr na soracagim

Valla silikon bir yastık var onu koyuyorum onun üstüne daha ince bir pamuk yastık var onu koyuyorum domino taslarini yikinca ust uste geliyorlar ya oyle onlarin üstüne de uyku setinin bir parçasını kullanmıyorum oda ince elyaf ya onu koyuyorum yastık zararlı biliyorum ama burnundan hiç nefes almaması daha kötü o yüzden böyle yaptım :KK43: çarşamba kalça usg si cekilecek o zaman çocuk Dr na soracagim
En azindan bi sekilde cozum bulmussun.benim doktora gitmeme cok var.doktora sorduktan sonra yine bilgi verebilirsen iyi olur canim.burnu tikali olmayinca daha iyi kaliteli bi uyku uyumus olurlar

Benimkide aynı seninki gibi geçen hamileyken bir elbise almıştım onu degistirmek için Cevahir gittim arabada gezince susuyor durunca aglamaya başlıyordu hiç denemeden 1 etek aldım valla :KK43: evde gündüzleri hiç uyumuyor artık sadece bende yuzustu yatirinca uyuyor ordada elim vücudunda olacak bırakınca agliyor ayagimda da sallarsam sürekli eeeee lemek zorundayım
Geceleri de akşam saat 8 gibi banyo yaptırıp emzirme uyuyunca 2 30 a kadar uyuyor ondan sonra karın ağrısından uyuyamiyor :KK43:

Canim senin uslu kuzuna nazar mi degdi :nazar:
Buyume atagi olabilir mi acaba?

Kızlar bugün 40. Günümüz annem erkek çocukları 41. Gün kırklanır dedi yarın için taşlarımızı altınlarımızı hazırladık. Kırk kaşık da su sayıp banyo yapacakmışız :) sizin ne gibi adetleriniz var?
9

Gun sayarken dogdugu gun 1. Gun sayiliyor degil mi?

WishhDuygu WishhDuygu normal dogumu sadece coolfire yapti ama onun da kuzusunun saglik sorunlari nedeniyle konusamadik hic ayrintisini. Kuzusu atlatsin ameliyatlari her seyi bastan anlattiricaz insallah ;)

ya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum

Evet canim benimkinin burnu tikaniyordu.hala tikaniyor,yastiklari kafasinin altinada koyuyormusun yoksa yataginin altindan koyarak bi yataylik mi veriyosun
Bak avatar resimdeki gibi yapıyor um

Eklentiler

• 20150928_132718.webp
    20150928_132718.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 57
ya biz 3 numara prima pampers kullaniyoruz ama 3 dur kiyafetlerine tasma yapiyor kisda geldi yazin yine kolaydi bütün üstünü soy banyoda yika kurula bidaha giydir usutcem diye korkuyorum

boy ve kilonuz kaçki?
biz hala 1 numarayız aşma falan yok.

Bende 2 numarasını kullanıyorum arasıra taşma yapıyo. Bazen çok derin uyuyo uyandırmaya kıyamıyorum altını temizlemek için o zamanda taşıyo.

Bende prima 3 numara kullanıyorum, benim bacakta kalan firfirli yerleri dışarı cikariyorsum degilmi. Oranın içindeki dikili yerlerde içe dönük olacak

Bilmiyorum ki :KK66: annemin yanına geldik izmite hava değişikliğinden oldu sanırım :( aslında gece uyurda karnı agirmazsa :( çünkü kavramı ağlarken uyuyor oda ben uykusuz kalıyorum işte :) birde burada hiç saat tutmadan emzirdim aglayinca ver meme dediler bir iki gün direndim sonra yenildim :(

9

Gun sayarken dogdugu gun 1. Gun sayiliyor degil mi?

WishhDuygu WishhDuygu normal dogumu sadece coolfire yapti ama onun da kuzusunun saglik sorunlari nedeniyle konusamadik hic ayrintisini. Kuzusu atlatsin ameliyatlari her seyi bastan anlattiricaz insallah :KK66:
Gün sayarken bazıları ilk gün sayılır bazıları sayılmaz dedi birde 40 i ya 39 yada 41. Gün yap dediler bazılarında olurmu öyle şey 40 40 da yapılır dedi bende hem 39, 40, hemde 41 de 40 yaptım :)

gyilmaz1982 gyilmaz1982 canim masallah cok tatli kuzun
sevcanf sevcanf bende prima kullaniyorum 1 numara kullandim biri 2 numara getirdi onud kullandim saha tasma yapmadi ama primanin boyle bir sorunu oldugunu okumustum.yeni dogdugunda hastaneye molfix getirmislerdi onuda begenmistim daha hafif gelmisti bana,o yuzden simdi molfix siparis verdim oni kullancam

Kızlar fıtık ameliyatimiz 9 ekimde Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde olacak dua istiyorum sizden sünneti doktor önermedi daha küçük bir de sünnet ağrılı olur dedi bizde tamam dedik önceliğimiz fıtık sünnet sonrada olur. Bende haberler şimdilik böyle öpüyorum herkesi
coolfire coolfire canım gözün aydın

Merhaba herkese.. Deneyimli anneler ,bizim göbek bağımız bu sabah düştü. Doktorum herhangi bir şey vermemişti. Kuru tut yeter dedi. Siz gobek bagi dustukten sonra nasil bakim yaptiniz. %70 alkolle silip gazli bez mi kullanayim kuru tutmak için. Siz nasıl yapmistiniz bakımını

Merhaba herkese.. Deneyimli anneler ,bizim göbek bağımız bu sabah düştü. Doktorum herhangi bir şey vermemişti. Kuru tut yeter dedi. Siz gobek bagi dustukten sonra nasil bakim yaptiniz. %70 alkolle silip gazli bez mi kullanayim kuru tutmak için. Siz nasıl yapmistiniz bakımını
Eczanelerde göbek bakim seti var ben hep ondan kullanmıştım düşmeden öncede dustukten sonrads

Doktor bize herhangi birsey kullanmaniza gerek yok dedi.ama gobek dustukten sonra biz sonradan ekstra k vitamini falan yaptirdik.doktorumuzu degistirdik sonrasinda lekelenme oldu gumus nitrat uygulandi o yuzden bencede gobek bakim seti kullanabilirsin

Back
X