• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar surlerinizi sagop buzluga ararkn kc cc olrk atyrsuunnz ne cikarsa mi yoksa? Sutum artsn diye her emmedeb aonra kndimi sagmya basladm da :) buarada canlar nar bna bin sukir fyda eti sut icin szde deneyin bi cigneyin cekirdekleri yutmyin ama oglum batuyu iki gun mahvetti o cekirdekler :( emip cekirdkleri atin.
Son olatak hangu marka sut poseti kullaniyosunuz lansinoh 50 lisi 40 dio ebebek baby me warmis oda cift kilitli 50 lisi 30 tl. Sz ne kullaniosunuz fikir aalmk istedm

Cnm Merhaba hiç endişe etme aynısı bizim. Doktora gösterdim kalça testinde sıkıntı olmadigindan normal dedi olabilir.
Kızlar bizde torticollis var :KK43: size dedim mi hatırlamıyorum kafasinn hep soluna yasliyo ben saga yasliyorum o hemen sola ceviriyo sagda ses yapiyorum o yone bakmiyor.çevresinde bugibi durumla karşılaşan ve duzelen var mı masajla birde sag ayak dışa doğru bakıyor onun için de masaj yapıyorum.
Kaka gaz uyku sıkıntısı birsey değil inanin bunları yaşamak çok daha aci ve bebeğim çok ciddi bakısli bana hiç gülmuyor sürekli avize spot ışıkları biblolar ve tablolarla ilgili çok üzülüyorum :KK43:

Canim gecmis olsun. Torticollis teshisini doktor mu koydu? Onun egzersizlerini duzenli yaparsan duzeliyor cogunlukla.
Asik surat olayina gelince, benimki de inan daha karnimdayken usg goruntulerinde bile asik suratliydi, simdi yine asik suratli. Ciddi bakisli bir sey. Arada bir gulerse opup basimiza koyuyoruz.
Sen de uzme bunlar icin kendini olur mu, oglunu op kokla bol bol..

Cnm Merhaba hiç endişe etme aynısı bizim. Doktora gösterdim kalça testinde sıkıntı olmadigindan normal dedi olabilir.
Kızlar bizde torticollis var :KK43: size dedim mi hatırlamıyorum kafasinn hep soluna yasliyo ben saga yasliyorum o hemen sola ceviriyo sagda ses yapiyorum o yone bakmiyor.çevresinde bugibi durumla karşılaşan ve duzelen var mı masajla birde sag ayak dışa doğru bakıyor onun için de masaj yapıyorum.
Kaka gaz uyku sıkıntısı birsey değil inanin bunları yaşamak çok daha aci ve bebeğim çok ciddi bakısli bana hiç gülmuyor sürekli avize spot ışıkları biblolar ve tablolarla ilgili çok üzülüyorum :KK43:

Canım torticollis ne bilmiyorum ama benim oğlumda dogdugundan beri kafasını sola çevirp uyuyodu hatta bu yüzden kafası yamuldu. Annem mutlaka diger tarafa da yatırın yamuk kalır dedi çok uğraştim artık başa çıkamayınca sağ tarafına yan yatırdım, sırtüstü yatırınca kafasının soluna yastıkla destek yaptım çeviremesin diye epey düzeldi yinede sürekli tetikteyim. Allah acil şifa versin üzülme yakında gülmeyede başlar yüzüne yaklaşıp usul usul gülümseyerek konuşuyorum hafifçe dokunuyorum benimkide uykusunu alınca karnı aç degilse böyle yaparken biraz gülüyo oynuyo.

Annem kabızlık için zeytinyağı içir bağırsakları yumuşar demişti daha öncede yazdım biraz süt sağdım yarım çaykaşığı sızma zeytinyağı katıp içirdim yarım saate rahatladı o gün gaz sancısı bile çekmedi. Bi dene istersen ilaçtan daha iyidir ben bi zararını görmedim.

Gecmis olsun canim insallah kisa zamanda atlatirsiniz.bizimkide cok nadir guluyor onun disinda surekli ciddi ve catik kasli

cnm benim kizimda cogunlukla catik kasli hatta kaslarini catmaktan cizgi oldu orda artik:KK66: bakalim yarinda esim izin alamadi dr sali gidebikcez artik kismetse insallah yoktur cnm ya valla durup durup cocugun altini aliyorum artik bakicam duzelmismi diye

Doktoruna tamamen katiliyorum. Bir arkadasim çocuğunun yemediginden sikayet ediyordu. Patates kizartmasi dahil dedi. Kendime yaptigim kizartmayi anasi gormeden verdim yedi cocuk. Nasil yapıyorsun kizartmayi dedim, yagsiz tuzsuz dedi.. yemez tabi sen olsan yer misin?? Damak tadi olmuyor bence. Sonucta 1 sene sonra tuzlu yagli yiyecek.. o zaman ne diye bu iskence?? Ben cok hevesliyim ek gidaya. Yemek yemekten zevk alan bir insan olarak oglumun da ayni zevki yasamasini istiyorum. Blw teknigini arastiriyorum uzun zamandir. Sen de oku istersen.
Tuzsuzu anladım da Kızartma nasıl yağsız oluyormuş yaw

Kizlar surlerinizi sagop buzluga ararkn kc cc olrk atyrsuunnz ne cikarsa mi yoksa? Sutum artsn diye her emmedeb aonra kndimi sagmya basladm da :) buarada canlar nar bna bin sukir fyda eti sut icin szde deneyin bi cigneyin cekirdekleri yutmyin ama oglum batuyu iki gun mahvetti o cekirdekler :KK43: emip cekirdkleri atin.
Son olatak hangu marka sut poseti kullaniyosunuz lansinoh 50 lisi 40 dio ebebek baby me warmis oda cift kilitli 50 lisi 30 tl. Sz ne kullaniosunuz fikir aalmk istedm
Cnm ben lansinoh kullanıyorum. Buzluğa atarken de 100-120 cc civarı atıyorum tek öğünlük. Az olduğu da oluyor. 50-60 cc. O zmaan iki poşet çıkartıp çözerim diyorum. 120den fazla çıkarsa da ikiye bölüyorum.

Cnm ben lansinoh kullanıyorum. Buzluğa atarken de 100-120 cc civarı atıyorum tek öğünlük. Az olduğu da oluyor. 50-60 cc. O zmaan iki poşet çıkartıp çözerim diyorum. 120den fazla çıkarsa da ikiye bölüyorum.
Maaşallah Can'ım, emzirdikten sonra mı 120 cc çıkıyor?

Kizlar bizimki artik hic sirt ustu yatmiyo oyle yatirinca hemen uyaniyo agliyo.yuzustu yatirinca daha uzun uyuyo arada mikirdansa bile cok sıkıntısı yoksa kendi kendine yine daliyo.ben gunduzleri yuzustu yatiriyodum ama geceleri yatirmiyodum simdi sirtustu yatmadigi icin geceleride yuzustu yatiriyorum bi sıkintı olcak diyede korkuyorum nefessiz kalir agzini burnunu kapatir diyr

Geçmiş olsun canım. Fizik tedaviyle tamamen gidiyormuş. Inşallah çabucak düzelir.
Bizimki de sürekli anlını kırıştırıyor. Kaşlar hep havada. Botoks yaptıralım biz bu çocuğa diyor eşim:)

Bizimkinde %90 inek sütü ve ürünleri allerjisi çıktı. Cumartesi doktora gittik. 100 bebekten 7 sinde varmış. 2 hafta daha sıkı diyetteyim. İnşallah kaka düzelir de inek sütü olduğu netleşir. Yoksa çok zor bir diyet ve bir sürü test yapılacak oğlana. Kilo alımı da az. 2,5 aylık oldu. Hala 5kilo olamadı. Bebişim bir taraftan kusup, bir taraftan kaka yaparsa nasıl alsın yavrum. Allahtan genel durumu iyi. Huzurlu bir bebek.
Gerçekten sağlık ne kadar önemli. Insan çok üzülüyor. Yine de dermansız derdimiz olmasın inşallah.

Son düzenleme:
kizima cay kadigi zeytin yagi icirdim poposuna sabun koydm karnina msj yaptim yok yok yokkaka faln yok ya deliricem kac gun oldu yyaaa :KK43:

kizima cay kadigi zeytin yagi icirdim poposuna sabun koydm karnina msj yaptim yok yok yokkaka faln yok ya deliricem kac gun oldu yyaaa :KK43:
Kaç gün oldu canım? Ikınıyor da mı yapamıyor?Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar yapmaması normal diyor doktorlar.

Tuzsuzu anladım da Kızartma nasıl yağsız oluyormuş yaw
Tefalim aleti varya 1 kaşık yağ ile kizartiyo.. onunla..
gulsennnn gulsennnn geçmiş olsun canim.. takibini iyi yaparsan şifa bulur Allahin izniyle..
marpesa marpesa ben 2 aydir surekli yüzüstü yatiriyorum. Hatta dışarda bebek arabasinda bile.. baska türlü uyumuyo, uyursa da hemen uyaniyor. Kafasini çevirdiği icin bogulma olmaz ama icin rahat etsin istersen bogulma onleyici yaztiklar var. Delikli. Onlardan alabilirisin. Ben de almayi düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım. Fizik tedaviyle tamamen gidiyormuş. Inşallah çabucak düzelir.
Bizimki de sürekli anlını kırıştırıyor. Kaşlar hep havada. Botoks yaptıralım biz bu çocuğa diyor eşim:)

Bizimkinde %90 inek sütü ve ürünleri allerjisi çıktı. Cumartesi doktora gittik. 100 bebekten 7 sinde varmış. 2 hafta daha sıkı diyetteyim. İnşallah kaka düzelir de inek sütü olduğu netleşir. Yoksa çok zor bir diyet ve bir sürü test yapılacak oğlana. Kilo alımı da az. 2,5 aylık oldu. Hala 5kilo olamadı. Bebişim bir taraftan kusup, bir taraftan kaka yaparsa nasıl alsın yavrum. Allahtan genel durumu iyi. Huzurlu bir bebek.
Gerçekten sağlık ne kadar önemli. Insan çok üzülüyor. Yine de dermansız derdimiz olmasın inşallah.
Gecmis olsun kuzuya.. kilosuna takilma elbet alır.. Rabbim sifa verisn tez zamanda inşallah.

Tefalim aleti varya 1 kaşık yağ ile kizartiyo.. onunla..
gulsennnn gulsennnn geçmiş olsun canim.. takibini iyi yaparsan şifa bulur Allahin izniyle..
marpesa marpesa ben 2 aydir surekli yüzüstü yatiriyorum. Hatta dışarda bebek arabasinda bile.. baska türlü uyumuyo, uyursa da hemen uyaniyor. Kafasini çevirdiği icin bogulma olmaz ama icin rahat etsin istersen bogulma onleyici yaztiklar var. Delikli. Onlardan alabilirisin. Ben de almayi düşünüyorum.

Bebek arabasinda yuzustu mu yatiriyorsun? Alemsin valla bayiliyorum senin pratik cozumlerine ;)
Bizimki hayatta yatmiyor yuzustu..

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 15gunlukken doğum yaptığım hastanenin çocuk dr na gösterdik oda ortopediye bir görünün dedi oda boyun eğriliği torticollis olduğunu söyledi. yefens yefens yaptığın tepkilere gore saga ve sola kafasını rahat donderiyorsa sen Yapma ama o dondersin bir sıkıntı yoksa cok iyi ama rahat ceviremiyorsa bir dr göstermekte fayda var diye dusunuyorum bu benim nacizane fikrim. Yarın fizik tedavi ye gidiyorum inanin okadar çok üzülüyorum ki bebeğime Rabbim dermansiz dert vermesin bir gözünde de kayıklik var oda bundan sebepmis :( gelince bilgilendiririm sizi

Back
X