- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 158
- 34
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
kahve krem ağırlıklı btn mobilyalar ya siz aldınız mı mobilya bizde yavs yvas bakıyoruz ama nerden alsak bilemedik nişanlım tuttundu ikea diye onla savasıyoruz :)evet yok o tonlarda kahvelere hep cok mu eskı tarza gozuyle bakmıstım ama fıkrım degısıyor sanırım :)
koltuk takımını falan kahve masa daha cok gosterıcek gıbı geldı beyaz cıg kalıyo
6 prova dugun haftası teslım 1 ay oncesınde bıtmıs oluyor ama beden degıseblr dye son hafta provaya gdebılıyosnkaç prova yapıcaklar ne zamn teslim alıcaksın canım sen ?
almadık bakıyoruz cnm ya dun gzdık baya cumartesıde gezcez enza fılan mdf degl sunta suntaya o para verılmez dıye daha uygun guzel ne var dye aratırıyoruzkahve krem ağırlıklı btn mobilyalar ya siz aldınız mı mobilya bizde yavs yvas bakıyoruz ama nerden alsak bilemedik nişanlım tuttundu ikea diye onla savasıyoruz :)
saloniye de bakın derim bzde bu haftaspnu bi kasilik cıkmazsa yine bakıcaz kısıkköye falanda gittik ama hc doğru düzgün mobilya beğenemedikalmadık bakıyoruz cnm ya dun gzdık baya cumartesıde gezcez enza fılan mdf degl sunta suntaya o para verılmez dıye daha uygun guzel ne var dye aratırıyoruz
kısıga gıtmedık cıglıye baktık bız saloni neresisaloniye de bakın derim bzde bu haftaspnu bi kasilik cıkmazsa yine bakıcaz kısıkköye falanda gittik ama hc doğru düzgün mobilya beğenemedik
Çiğ beyaz yapıyolar çünkü oysa kırık beyaz veya hafif krem olsa çok iyi olur. Ama bu mobilya çok sıcak gerçektenhep beyaz mobılya bakıyodum netten ama gıdıp yerınde bakınca masada unıtede yatak odasıda beyaz hos durmuyo dıye karar verdım cok basıt gosterıyor essyaları kahve cevızz gbı tonlar daha zengın duruyor sankı :/
Saloni karabağlarda cadde üstünde canım mezarlığa gelmedendi sanırım. Çiğlide ne var bak bnde oraları hc bilmiyorumkısıga gıtmedık cıglıye baktık bız saloni neresibalayı bolu abant :)
Balayını hiç bilmiyorum da fotograf agora olucak heralde :)ve izmirli hatunlar sizleree son sorum fotografcı işini naptınızzz ? Ve ağustos gelinleriiii sizide sorumm balayını nerede yapmayı düşünüyosunuzz :) bgn cok soru sordum :)
bırsuru yer var gazımeır gıbı cnmSaloni karabağlarda cadde üstünde canım mezarlığa gelmedendi sanırım. Çiğlide ne var bak bnde oraları hc bilmiyorum
ve izmirli hatunlar sizleree son sorum fotografcı işini naptınızzz ? Ve ağustos gelinleriiii sizide sorumm balayını nerede yapmayı düşünüyosunuzz :) bgn cok soru sordum :)
Merhaba arkadaşlar bende ağustos geliniyim.ve izmirli hatunlar sizleree son sorum fotografcı işini naptınızzz ? Ve ağustos gelinleriiii sizide sorumm balayını nerede yapmayı düşünüyosunuzz :) bgn cok soru sordum :)
bolu abant nasl :)Kızlar balayı konusu açılmış. Voyage'lar kesinlikle çok beğendiğim oteller. Voyage Torba çok beğendiğimiz bi otel tabi gitmeden bilemiyoruz ama ben ege düşündüğüm için Bodrum'a baktık. 1 haftadır da Fethiye var aklımızda. Akdeniz'e gidecekler için Belek'teki otelleri tavsiye ediyorum.
bende hala düşünüyorum antalya yada bodrum diyorum nişanlım yurtdışı tur istiyo ama bn koştur koştur hiç bişey yapmk istemyrm en fazla yunanistan olabilr dha net bi fikrim yokFotoğraf işini arkadaşımız halledecek dış çekim olacak karşıyaka'da mekan belirlemedik.
Balayınıda hala düşünüyoruz :)
Siz ?
bodrum voyage türkbükü yi beğenmiştim bnde :) giden var mı acaba ? aralığın ilk haftası arayın dedi bu tatil firmaları erken rezervasyon için ozaman başlıyomuş sanrmKızlar balayı konusu açılmış. Voyage'lar kesinlikle çok beğendiğim oteller. Voyage Torba çok beğendiğimiz bi otel tabi gitmeden bilemiyoruz ama ben ege düşündüğüm için Bodrum'a baktık. 1 haftadır da Fethiye var aklımızda. Akdeniz'e gidecekler için Belek'teki otelleri tavsiye ediyorum.
hiç duymadım ismini bnde ersel barut yada kadir adıgüzelle bakıcam dha karar veremdimMerhaba arkadaşlar bende ağustos geliniyim.
Canım izmirli dediğn için yazayım dedim fotoğrafcıyla anlastık kaporayı verdik. Barış Arıyla anlatık.
Balayını da antalyada crystal sunrise ya da crystal sunset planlıyoruz.
Palace da olabilir ama crystallerden biri olucak kesin.
Sen nerde yapmayı dusunuyorsun
bolu abant nasl :)
bodrum voyage türkbükü yi beğenmiştim bnde :) giden var mı acaba ? aralığın ilk haftası arayın dedi bu tatil firmaları erken rezervasyon için ozaman başlıyomuş sanrm
ya ben ck ıstıyorum abantıOrayı hiç bilmiyorum :)
Canım ets turda açılmış rezervasyonlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?