- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Kızlar bence en güzel göründüğümüz an doğala en yakın olan halimiz abartılı bir makyaj cok boğuyor güzelim gelinciklerin suratını
Sevgili gelin ve gelin adaylarımız,gelin makyajı yarışmasına bir göz atın hem fikir olur hem oy kullanırsınız :
Gelin makyajı
Kızlar bence en güzel göründüğümüz an doğala en yakın olan halimiz abartılı bir makyaj cok boğuyor güzelim gelinciklerin suratını
ayyy ımdat
Favori makyajım
ayyy ımdat
Kesinlikle öyleee gelinin en güzel makyajı mutluluktan ışık sacan gözleri ve gülümseyen duduklarıdırAynen canım bende katılıyorum abartılı makyajı hiç sevmem bir gelin makyajsız bile güzel bence :)
Ahhahahha ne güldüm yaa
Favori makyajım
Ahhahahha ne güldüm yaa
Allahım geçmiyo zamanNe zaman kendi evim içinde birşeyler düşünüp çizmeye başlicam ben
Ay sıkıldım canım milletin evini çizmekten :)Sıkma bakim canını
Herşey zamanında güzel.. Bu kışı atlattık mı ne kaldı ki..
Sabır canım, elbet gelecek o günler.
Allahım geçmiyo zamanNe zaman kendi evim içinde birşeyler düşünüp çizmeye başlicam ben
benmde cildim cok hassas gözlerim özellikle makyaj yaptrdımmı gözlerm bi saat snra kanlanıyo ertesi gün cildim sivilce kaynıyo tahriş oluyo ne zamn bi düğüne makyaj yaptrsam düğün ortasnda bn makyaj temzliyorum :) Düğün gnü nasıl olcak bakalım cok hafif ve kaliteli malzeme kullanan bi yer istyrm bendeKatılıyorum canım. Boya küpüne dönüyolar. Ben soft bir makyaj istiyorum yalnız cildim biraz sorunlu, sivilce izlerim var. Makyajıda kaldırmıyor yüzüm çok hassas. İyi bir fondoten kapatıcı benim işimi görür
İşin son günü ya cinnet geldi bana canım :)Canım sıkma canını başlarsın güzel zamanlar bunlar mutlu ol
Hanımlar ben hemen zaman geçsin istiyorum öyle bir sabırsızım ki..Sürekli kendimi evimde hayal ediyorum..Yemek yaparken felan..Allahım hayırlısı ile şu günleride atlatmayı nasip etsin.
Bende tez canlıyım çokHanımlar ben hemen zaman geçsin istiyorum öyle bir sabırsızım ki..Sürekli kendimi evimde hayal ediyorum..Yemek yaparken felan..Allahım hayırlısı ile şu günleride atlatmayı nasip etsin.
Aynen vallabenimde favorim yaaanormalde evlenceniz kişinin ev halini makyajsız halini görün derlerya hepp adamlar bizi böyle görse vazgeçer heralde almaktann
benimde favorim yaaanormalde evlenceniz kişinin ev halini makyajsız halini görün derlerya hepp adamlar bizi böyle görse vazgeçer heralde almaktann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?