- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
bu alınacaklar ne zmn berAldım bileÇok mu hızlı karar verdim ne
Canım lütfen kusura bakma ama yazdıgını anlayamadımbu alınacaklar ne zmn ber
bu alınacak esyalarımız ne zaman bıter demek ıstedm eksık yazmısm :))Canım lütfen kusura bakma ama yazdıgını anlayamadım
Bence hiç bitmeyecek sürekli birseyler eksik kalıyor sımdıye kadar dunya birsey aldım ama daha o kadar eksik varkiibu alınacak esyalarımız ne zaman bıter demek ıstedm eksık yazmısm :))
Canım. Sayende gözümü açtımHem Alsancakta olması, hem popüler olmasının etkisi.. Ama çok kaliteli malzemeler kullanıyormuş.
Yine de bizim orta halli aileler için çok fazla..
Gumaydin kizlar
güünaydıııııın mutlu sabahlar herkeseGumaydin kizlar
Güna
güünaydıııııın mutlu sabahlar herkese
Günaydınlar dükkanda 2 tane tır yıgınla malzeme ve gec kalmış bir gizeem güne süper başladım kızlar :) :) :)
Ayy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorumhafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
Günaydınlar dükkanda 2 tane tır yıgınla malzeme ve gec kalmış bir gizeem güne süper başladım kızlar :) :) :)
Ayy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorumhafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
Ohh aynı şehirde olmak ne güzeldir :) ben çook özledim en son 1 hafta önce nişanlım ve ailesiyle birlikte dolu dolu 10 gün gecirdik ama yetmedi banaa kim bilir daha ne zaman görüşürüzzAyy allah kolaylik versin..bende benm manitayi bekliyorumhafta sonlari bulusma gunumuz oluyo
aynen valla senden mutlusu yoktur. benimde manitayla buluşmayı bırak konuşcak vaktim yokönümde faturalar yığılı ama hiç yapasım yokk
azerilerle ortak şirketimiz var ithalat ihracat yapıyoruzz şirketin muhasebesini tutuyorum cnm ama iki program olunca internet üzerinden bana zor oluyo biraz:)Abuu koş gizem koş
Ooo hadi bakalım iyi eğlenceler
Canım sen ne işle meşguldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?