- 6 Şubat 2013
- 1.168
- 1.011
- 408
- Konu Sahibi talkative_844
-
ayni bende öyleyim bulanti hafifleyincede bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum. .ama ben olayi çözdüm. .mide kesinlikle boş kalmiycak...devamli azar azar sık yenmeli...o zaman hafiflio..ne zaman acikmaya baslasam bulantida cogalio..karnimiz hep tok olmali yaniBende bulantilarla ugrasiyorm biraz hafifler gibi oldu ama buseferde bulantim olmayinca tedirgin oluyorm biseymi oldu acaba diye.. Ah bi kucagimiza alsak hayirlisiyla insalah rahatlasak..
benim 5 haftalikken hafif hafif başladı. .6.haftada tavan yaptı. sende olcak diye bisey yok. .olmamasi cok daha iyi.Merhaba canım ben burdayım sen kaç haftalıktın mide bulantıların var bende daha hiçbirşey yok sürekli kendimi dinliyorum da
hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin..Ben de dün aldım yılbası sürprizimi, bir aaylık hamileyim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dualarıma katıyorum nerde varsa, ve dilerim sağlıklı bır hamilelik sonrasında annelik duygusunu ben de tadarım..
Ewt galiba oyle bide sut icmeye basladim ben sanki oda iyi geldi bana biraz.. Bulanti olsun raziyim yaa yeterki sorun olmasin..ayni bende öyleyim bulanti hafifleyincede bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum. .ama ben olayi çözdüm. .mide kesinlikle boş kalmiycak...devamli azar azar sık yenmeli...o zaman hafiflio..ne zaman acikmaya baslasam bulantida cogalio..karnimiz hep tok olmali yani
Arkadaslar bulantilariniz ne zaman basladi acaba
Tebrik ederim masallah darisi basima canim transferin ne zamandiMerhaba arkadaşlar bende dün doktor kontrolüne gittim bebişlerim ikizmişşşşşşşşş bugün beş haftalık olduk iki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah allahın izniyle herkesin sorunsuz hamilelik geçirmesini diliyorum
Amin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah benim transferim 14 aralıktı canımTebrik ederim masallah darisi basima canim transferin ne zamandi
Canım ilk ve 2.degerin kaçtı acaba .bi de öğrendikten kaç gün sonra keseleri gördün..alttan mı gördüler..Amin canım darısı isteyen herkesin başına inşallah benim transferim 14 aralıktı canım
Canım ilk ve 2.degerin kaçtı acaba .bi de öğrendikten kaç gün sonra keseleri gördün..alttan mı gördüler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?