2015 Ağustos tüp bebek anneleri

Iyi mutlu bebişlerimizle musmutlu yıllar olsun insallah bende kismetse sali günü kontrole gidicem Allahin izniyle bakalim kuzucuk buyumusmu hala grip gibiyim burnum bogazlarik atlatamadim ama suiur halimize

Bende bulantilarla ugrasiyorm biraz hafifler gibi oldu ama buseferde bulantim olmayinca tedirgin oluyorm biseymi oldu acaba diye.. Ah bi kucagimiza alsak hayirlisiyla insalah rahatlasak..

Bende bulantilarla ugrasiyorm biraz hafifler gibi oldu ama buseferde bulantim olmayinca tedirgin oluyorm biseymi oldu acaba diye.. Ah bi kucagimiza alsak hayirlisiyla insalah rahatlasak..
ayni bende öyleyim bulanti hafifleyincede bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum. .ama ben olayi çözdüm. .mide kesinlikle boş kalmiycak...devamli azar azar sık yenmeli...o zaman hafiflio..ne zaman acikmaya baslasam bulantida cogalio..karnimiz hep tok olmali yani

Ewt galiba oyle bide sut icmeye basladim ben sanki oda iyi geldi bana biraz.. Bulanti olsun raziyim yaa yeterki sorun olmasin..

Tebrik ederim masallah darisi basima canim transferin ne zamandi

Merhaba kızlar :) uzun zamandır giremedim yılbaşı sebebi ile misafirlerim vardı baya uzaktan geldiler . Öncelikle kandiliniz mübarek olsun tüm kardeşlerimin yani yılını da Kutlarım umarım sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yıl olur hepimiz için inş yeni yılda bebislerimizi kucagimiza alırız allahın izi ile hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…