2015 Ağustos tüp bebek anneleri

Canım ilk ve 2.degerin kaçtı acaba .bi de öğrendikten kaç gün sonra keseleri gördün..alttan mı gördüler..
Canım ilk değerim 281 di ikinci değerim 667 idi ilk tahlilden 9 gün sonra alttan USG ile bakıp keseleri gördü doktorum Son kez alttan bakıyorum dedi 16 sında da Allah'ın izniyle kalp atışlarını duyacağız inşallah :))

Tebrikler canim bendensin sende bulantilarn nedurumda cok varmi?

Insalah artmaz cunku cok zor oluyo suan 7+3um ben benim iki hafta baya kotuydu simdi biraz hafifler gibi oldu sanki ama yinede hicbisey yiyemiyorm su bile zor iciyorum kusmam yok cok sukur ama dayaniyorm iste napalim deger bebisler icin..

Insalah artmaz cunku cok zor oluyo suan 7+3um ben benim iki hafta baya kotuydu simdi biraz hafifler gibi oldu sanki ama yinede hicbisey yiyemiyorm su bile zor iciyorum kusmam yok cok sukur ama dayaniyorm iste napalim deger bebisler icin..
İnşallah biran önce geçer canım bebişler için nelere katlandık biraz daha dayanacağız artık sonunda bebişlerimizi sağsağlim kucağımıza alırız inşallah

hayırlı olsun ikizler.sagliklada kucağına alırsın inşallah

Yarin sabah kontrolumuz var bakalim fistik ne alemde buyumusmu hayirlisiyla bi iyi göreyim sacma sapan ruyalar görüp duruyorum

Oyy minik kusumu gördüm masallah annesinin kuzusu büyümüş 3.06 cm olmuş cok şükür yolunda hersey iki hafta sonra ikili testimiz var
gözün aydın darısı başımıza.benimde persembe randevum..kalbini duycaz inşallah...
evet hamilelik hormonlari abuk subuk ruyalara neden olur..ozellikle son aylarda rüyalarınizdan bi macera filmi çekilir...önce ki hamileliğimde sabah kalkip eşime sinirle baktigimda oda alışmışti artik.bigün sordu bugünkü Sarışınmiydi esmermiydi diyeçünkü hep beni aldattigini görüyordum. .

kizlar süt iciyormusunuz..benim dr sabah akşam dedi ama midem cok bulanio icemiom..zorla bir bardak belki..oda kutu sütü. .kendimizmi alip kaynatsak acaba bilemedim..siz ne yapiorsunu..
bide hergun ceviz yemeyi unutmayin bu dönem.

Ben sabahlari ve aksamlari sutumu iciyorum.sabahlari haslanmis yumurtamida yiyorum. Hala migde bulantim bas donmem ve as ermem yok kizlar annem hamilevolduguna eminmisin diyor :)
Ayaklarinmda corapla uyuyorum valla uyurken ayaklarimi yorgandan cikarirsam usutmeyeyim diye yoksa adat sancisina benzer sancim oluyor

Bende geldim inşallah hepimizde 9 ayımızı sağlıkla tamamlarız ... Hamilelik dönemi ve sonrasının güzel geçmesi dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…