- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
- Konu Sahibi talkative_844
-
Alttan da oluyomuş üstten de doktorun tarzı..Merhabalar, benim ayın 12 sinde muayenem var. Keseye bakılacak. Doktor muayene edecegını söyledi, ben ulstrasondan bakıyorlar sanıyordum. Alttan muayeneyle mı kese görunuyor?
Canım ilk değerim 281 di ikinci değerim 667 idi ilk tahlilden 9 gün sonra alttan USG ile bakıp keseleri gördü doktorum Son kez alttan bakıyorum dedi 16 sında da Allah'ın izniyle kalp atışlarını duyacağız inşallah :))Canım ilk ve 2.degerin kaçtı acaba .bi de öğrendikten kaç gün sonra keseleri gördün..alttan mı gördüler..
Hayır canım alttan USG ile bakıyor keselereMerhabalar, benim ayın 12 sinde muayenem var. Keseye bakılacak. Doktor muayene edecegını söyledi, ben ulstrasondan bakıyorlar sanıyordum. Alttan muayeneyle mı kese görunuyor?
Transferin 20. Gununde karindan bakildi bana.. kese göründü.Merhabalar, benim ayın 12 sinde muayenem var. Keseye bakılacak. Doktor muayene edecegını söyledi, ben ulstrasondan bakıyorlar sanıyordum. Alttan muayeneyle mı kese görunuyor?
Tebrikler canim bendensin sendeMerhaba arkadaşlar bende dün doktor kontrolüne gittim bebişlerim ikizmişşşşşşşşş bugün beş haftalık olduk iki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah allahın izniyle herkesin sorunsuz hamilelik geçirmesini diliyorum
Teşekkürler canım şuan beş hafta bir günlüğüz mide bulantılarım hafif yani öyle çok bi bulantım yok çok şükür artar mı bilmiyorum ama siz ne kadarlık oldunuz senin bulantıların var mıTebrikler canim bendensin sendebulantilarn nedurumda cok varmi?
Insalah artmaz cunku cok zor oluyo suan 7+3um ben benim iki hafta baya kotuydu simdi biraz hafifler gibi oldu sanki ama yinede hicbisey yiyemiyorm su bile zor iciyorum kusmam yok cok sukur ama dayaniyorm iste napalim deger bebisler icin..Teşekkürler canım şuan beş hafta bir günlüğüz mide bulantılarım hafif yani öyle çok bi bulantım yok çok şükür artar mı bilmiyorum ama siz ne kadarlık oldunuz senin bulantıların var mı
İnşallah biran önce geçer canım bebişler için nelere katlandık biraz daha dayanacağız artık sonunda bebişlerimizi sağsağlim kucağımıza alırız inşallahInsalah artmaz cunku cok zor oluyo suan 7+3um ben benim iki hafta baya kotuydu simdi biraz hafifler gibi oldu sanki ama yinede hicbisey yiyemiyorm su bile zor iciyorum kusmam yok cok sukur ama dayaniyorm iste napalim deger bebisler icin..
hayırlı olsun ikizler.sagliklada kucağına alırsın inşallahMerhaba arkadaşlar bende dün doktor kontrolüne gittim bebişlerim ikizmişşşşşşşşş bugün beş haftalık olduk iki hafta sonra kalp atışlarını duyacağız inşallah allahın izniyle herkesin sorunsuz hamilelik geçirmesini diliyorum
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhayırlı olsun ikizler.sagliklada kucağına alırsın inşallah
Merhaba canım ben tüp bebek merkezinde devam ediyorumArkadaslar tüp bebek hamileleri, pozitif sonuctan sonra ne yaptınız? Tüp bebek merkezine mi devam ediyorsunuz yoksa başka bir hastane de mi kontrollere basladınız? Not:izmir
Ya hem muayene hem de doğum ücretleri çok fazla. Zaten tüp bebek tedavisiyle maddi olarak sarsılmıs durumdayız. Gittiginiz özel hastane var mı diye sormak istemiştim.Merhaba canım ben tüp bebek merkezinde devam ediyorum
Vallahi haklısın canım ücretleri çok fazla ama ben güvendim birkere değiştiremiyorumYa hem muayene hem de doğum ücretleri çok fazla. Zaten tüp bebek tedavisiyle maddi olarak sarsılmıs durumdayız. Gittiginiz özel hastane var mı diye sormak istemiştim.
Vallahi haklısın canım ücretleri çok fazla ama ben güvendim birkere değiştiremiyorum
gözün aydın darısı başımıza.benimde persembe randevum..kalbini duycaz inşallah...Oyy minik kusumu gördüm masallah annesinin kuzusu büyümüş 3.06 cm olmuş cok şükür yolunda hersey iki hafta sonra ikili testimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?