2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
denizcim gözün aydın tam öğrenmesen bile bebişi görmek yetiyor
merak ettik seni sabah yazmışsın ama ben görmedim mesajlarını iyi olduğunuza sevindim oy oy kızdır o kız pipi olsaydı görünürdü dr un sana başka dr tavsiye ettimi

Ay maşallah prensese. :) Gözün aydın canım. :) O zaman bende giderken azcık yiyeyim çikolata. Anasına çekerse çok oynak olmaz ama göstermez falan mazallah.

Kız olabilir lafı bile yetti ćnm ya :))) herkese 12. Haftada olabilirli yanıt veriliyodu bana 15de bnm bebiş de böyle işte ama erkek olsa belli olurdu herhalde dedim bacak arasını göbek kordonu kapatıyo dedi pfff

inşallah gönlünden geçen olur canım.. :))))))))))))

Aynen cnm çok mutluyum o kdr büyümüş ki bir de o hareketleri hoplayıp zıplaması mucize gibiydi bu mutluluğun tarifi yokmuş gerçekten

Aynen cnm çok mutluyum o kdr büyümüş ki bir de o hareketleri hoplayıp zıplaması mucize gibiydi bu mutluluğun tarifi yokmuş gerçekten
evet ya tarifi yok ben sana anlatmaya çalıştım ama yok görmek lazım kımıl kımıl canavarlar ya ben çok hareket eder diye çikokata değilde 2 çay kaşığı reçel yedim gitmeden o bile bebiklere yetiyormuş şimdiden abur cuburları seviyorlar veletler sen şimdi dr işini ne yapacaksın

Cnm konuştuk bugün bana Devlet hastaneleri çok zor oluyo sevk alcam yok parayı vercem sonra beklicem fln bi de dr da söyledi doğum rahat olmaz ama ben sürekli takip ederim haberleşelim dedi :/
ne guzel dr imis neden devlete geçmiş ki

Üçlü dörtlü gerek yok dedi en ayrıntılısı 2li dedi. Sorun yoksa 3lü 4lü gerek görmüyormuş. Ayrıntılı ultrason için isimler verdi kesinlikle iyi bir perinatolog yapsın dedi
perinatolog onerdi mi benimkini onerebolirim doc. dr arda lembet

masallah kovaman olmus gercekten.

elifeva .!.:
amin canım cumlemız ınsallah evet cok guzel gectı cok sukur kesınleştı kız oldugu sonradan yıne suprız yapmazsa
Cok sevindim canim insallah degismez saglikla alirsin kucagina kizini

Cevaplariniz cok tesekkurler, bnmkiler ikiz bugun neden boyle sertlesmis bilemedim, dokunca ikisini elimin altinda hissediyorum, insallh iyilerdir, duzelmezse doktrumu arayip soracagim. Rabbim bebeklerinozo kucaginiza sagsalim almayi nasip etsin ins
kasilma da olabilir bu sertlesme bence dr nizi haberdar edin ve rahim agzi uzunlugunuzu olcturun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…