denizcim gözün aydın tam öğrenmesen bile bebişi görmek yetiyorCnmmm doya doya gördüm bebişi ama o kdr hareketliydi ki bacak arası seçilmiyo kordon kapatıyo dedi emin olmamakla birlikte kız olabilir dedi ama bana bu bile yetti kızımmm diye deliriyorum çok istiyodumkız ise oynak olcak Erkek ise pipisi düşcek
Kız olabilir lafı bile yetti ćnm ya :))) herkese 12. Haftada olabilirli yanıt veriliyodu bana 15de bnm bebiş de böyle işte ama erkek olsa belli olurdu herhalde dedim bacak arasını göbek kordonu kapatıyo dedi pfff:)))))))) nazlı yavrucak
Ay sırayla gideyim dedim de olmadı Ztn dayanamadımbebişime doyamadım çikolata azcık yedim ama bomba etkisi yaratmış bzmkinde Zıplaya hoplaya takılıyodu Her şey iyi çok şükür cinsiyet de kız olabilir ama emin olamıyorum bacak arasını göremiyorum dedi ama bu bile yetti bana 3 kilo almışım çok kıZdı bn de gazdır dedim
çok sağol canım bunu yapıcam
Kız olabilir lafı bile yetti ćnm ya :))) herkese 12. Haftada olabilirli yanıt veriliyodu bana 15de bnm bebiş de böyle işte ama erkek olsa belli olurdu herhalde dedim bacak arasını göbek kordonu kapatıyo dedi pfff
Aynen cnm çok mutluyum o kdr büyümüş ki bir de o hareketleri hoplayıp zıplaması mucize gibiydidenizcim gözün aydın tam öğrenmesen bile bebişi görmek yetiyor
merak ettik seni sabah yazmışsın ama ben görmedim mesajlarını iyi olduğunuza sevindim oy oy kızdır o kız pipi olsaydı görünürdü dr un sana başka dr tavsiye ettimi
Darısı başına cnm Allah önce sağlıkla sonra gönlümüze göre inşallah nasip etsininşallah gönlünden geçen olur canım.. :))))))))))))
Aynen cnm çok mutluyum o kdr büyümüş ki bir de o hareketleri hoplayıp zıplaması mucize gibiydibu mutluluğun tarifi yokmuş gerçekten
Darısı başına cnm Allah önce sağlıkla sonra gönlümüze göre inşallah nasip etsin
evet ya tarifi yok ben sana anlatmaya çalıştım ama yok görmek lazım kımıl kımıl canavarlar ya ben çok hareket eder diye çikokata değilde 2 çay kaşığı reçel yedim gitmeden o bile bebiklere yetiyormuş şimdiden abur cuburları seviyorlar veletler sen şimdi dr işini ne yapacaksınAynen cnm çok mutluyum o kdr büyümüş ki bir de o hareketleri hoplayıp zıplaması mucize gibiydibu mutluluğun tarifi yokmuş gerçekten
canım merak etme aman günü gelsin öyle git senide dr dönüşü böyle karşılıcaz merakla sağlıkla güzel haberler vereceksinSiz böyle söyledikçe ben daha da çok merak ediyorum ya.
canım merak etme aman günü gelsin öyle git senide dr dönüşü böyle karşılıcaz merakla sağlıkla güzel haberler vereceksin
Canım neden öyle diyorsun? Daha önceki mesajımda yazdığım veleylam355 in dediği gibi sen özverili ve anlayışlı olursan bence de sorun olmaz yani. :)
oyyy maşallah bebise heyecanlı bekleyiş devam ediyor:)Aynen cnm çok mutluyum o kdr büyümüş ki bir de o hareketleri hoplayıp zıplaması mucize gibiydibu mutluluğun tarifi yokmuş gerçekten
ne guzel dr imis neden devlete geçmiş kiCnm konuştuk bugün bana Devlet hastaneleri çok zor oluyo sevk alcam yok parayı vercem sonra beklicem fln bi de dr da söyledi doğum rahat olmaz ama ben sürekli takip ederim haberleşelim dedi :/
perinatolog onerdi mi benimkini onerebolirim doc. dr arda lembetÜçlü dörtlü gerek yok dedi en ayrıntılısı 2li dedi. Sorun yoksa 3lü 4lü gerek görmüyormuş. Ayrıntılı ultrason için isimler verdi kesinlikle iyi bir perinatolog yapsın dedi
masallah kovaman olmus gercekten.Annişler merhabalar biz dün bebişimle buluştuk gayet iyi sağlıklı 15 cm 225 gr olmuş kızım maşallah 3 lü testi yaptırmadım yaptırmaya gerek yok dedi 2 li testin gayet iyi hiç bir sıkıntın yoktu dedi bende yaptırmadım sonuçta bu testler zamanını kaçıranlar için dedi...
ben de görüyorum rüyamda o bile guzelHahaha tabii ki! Rüyalarımızda hep bebişlerimiz var. Hatta uyandığımda acaba gerçekten oynuyoda onu mu hissediyorum acaba rüyamda diye düşündüm
Cok sevindim canim insallah degismez saglikla alirsin kucagina kizinielifeva .!.:amin canım cumlemız ınsallah evet cok guzel gectı cok sukur kesınleştı kız oldugu sonradan yıne suprız yapmazsa
kasilma da olabilir bu sertlesme bence dr nizi haberdar edin ve rahim agzi uzunlugunuzu olcturun.Cevaplariniz cok tesekkurler, bnmkiler ikiz bugun neden boyle sertlesmis bilemedim, dokunca ikisini elimin altinda hissediyorum, insallh iyilerdir, duzelmezse doktrumu arayip soracagim. Rabbim bebeklerinozo kucaginiza sagsalim almayi nasip etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?