2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Herkese merhaba bende nasip olursa Aralık annesiyim benimde ikinci gebeliğim 3.5 Yaşında bir Abi'miz var :)

ya bi kaç gündür yokum neler olsun geçmiş olsun canım inş bişicik olmaz

Sizi de üşüme tutuyor mu kızlar,
özellikle akşamları olmak üzere gün içerisinde sürekli içim titriyor ellerim ayaklarım buz bu normal mi
Bende ayniyim canım kışın ortasında kısa kolluyla oturuyordum simdi hırka üzerine yelek giyer oldum kan degerim düşük çıktı ondan mi acaba diyorum yarin Dr gidicem ilk defa inşallah keseyi gorurum kalp atışını duyarim çok meraklaniyorum akintim var o korkutuyor beni

ben kışın ortasında bile askılı ve şortlaydım evin içinde şimdi akşamları battaniye üzerimde olmadan duramıyorum bugün artık iş yerinde dayanamadım mont giyindim müşteriler ne düşünürse düşünsün artık dedim napiiim :)
benim randevum c.tesi günü sen yarın gittiğinde nedenini sorarsın bize de haber ver canım :)

Geliyorum hep okuyorum arada sizleriiii olsun demekki bi dahaki zamanda rn hayirlisi olucakmis canim benim hayitla ari poleninu mutlaka ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…