AA BENIM BETAM GECEN PAZAR 6367,0 DI RANDEVUM YARIN GORURMUYUM ACABAA....1500 ve üzeri olunca kese görünüyormuş benim 2450 de kese görünmüştü 5 haftalikken yani.
1500 ve üzeri olunca cnmkızlar benim hcg de 121 den 261 e çıktı iki günde çook şükür.. hcg kaç olunca kese görünüyor ?
karından mı gördünüz vajinal mi?1500 ve üzeri olunca kese görünüyormuş benim 2950 de kese görünmüştü 5 haftalikken yani.
2950 de benim kesem alttan ultrasonda görünmüştü canm seninkide rahat görünür insallah.AA BENIM BETAM GECEN PAZAR 6367,0 DI RANDEVUM YARIN GORURMUYUM ACABAA....
Hayır canım bende yok ama dinlemeye gayret etKızlar açık kahve lekelenmem olmuş sizde de var mı ?
yok cnm bende hiç lekelenme.. arada akıntı artıo bi iki saat o kadar..Kızlar açık kahve lekelenmem olmuş sizde de var mı ?
ya bi kaç gündür yokum neler olsun geçmiş olsun canım inş bişicik olmazyok canım aglamadım bıle tabıkı uzuluyorum ama vardır bundada bı hayır dıyorum oncekı kaybettıgım bebegım gıbı hıssetseydım tekmelerını felan o zaman agır gelırdıde kızımın geçmeyen acısı bunda yıkılmamı engellıyo
canım dinlenmeye dikkat et yinede bi doktorunu ara sor benim ki en ufak bişeyde sana önemli gelmese bile ara demişti için rahat olur hemnormal mi acaba
Yarın sabah gidicem tekrar muayeneye moralim bozuldu ya.canım dinlenmeye dikkat et yinede bi doktorunu ara sor benim ki en ufak bişeyde sana önemli gelmese bile ara demişti için rahat olur hem
saolasın canım ınsallah bakalım 5 gun sonra gıtcem doktora kendı doktorum ne dıycekya bi kaç gündür yokum neler olsun geçmiş olsun canım inş bişicik olmaz
canım doktora gıt yarını beklemeKızlar açık kahve lekelenmem olmuş sizde de var mı ?
Bence de git bugun.. pek bise demez ama ultrasonda bakarlarcanım doktora gıt yarını bekleme
Bende ayniyim canım kışın ortasında kısa kolluyla oturuyordum simdi hırka üzerine yelek giyer oldum kan degerim düşük çıktı ondan mi acaba diyorum yarin Dr gidicem ilk defa inşallah keseyi gorurum kalp atışını duyarim çok meraklaniyorum akintim var o korkutuyor beniSizi de üşüme tutuyor mu kızlar,
özellikle akşamları olmak üzere gün içerisinde sürekli içim titriyor ellerim ayaklarım buz bu normal mi
Bende ayniyim canım kışın ortasında kısa kolluyla oturuyordum simdi hırka üzerine yelek giyer oldum kan degerim düşük çıktı ondan mi acaba diyorum yarin Dr gidicem ilk defa inşallah keseyi gorurum kalp atışını duyarim çok meraklaniyorum akintim var o korkutuyor beni
ayy yerim seni yerimmmbizim topiğe de uğra arada. çok özledik seni. ben dün gece adet oldum canım. hayırlısı buymuş demek ki. Allah sizin evlatlarınıza uzun ömürler versin. Bu topiğe gelmek kısmet değilmiş minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?