bende eczacida cok teredütte kaldi en son doktorunuzu arayin sorun dedi bizde sorduk kullanabilirsin dedi doktorum gercekten öyle beklemesi daha kötüymüs bi doktorunu ara sor ne olurki
Tamam canım yazarım valla heycanliyim inşallah bi sorun çıkmaz da görürüm kuzumuben kışın ortasında bile askılı ve şortlaydım evin içinde şimdi akşamları battaniye üzerimde olmadan duramıyorum bugün artık iş yerinde dayanamadım mont giyindim müşteriler ne düşünürse düşünsün artık dedim napiiim :)
benim randevum c.tesi günü sen yarın gittiğinde nedenini sorarsın bize de haber ver canım :)
kızlar benim son adet tarıhım 7 mart
13 nisanda test yaptırdım 4260 çıktı yuksek mı düşük mü bilemedim ikiz falan olur mu acaba :)
Canım bendede var gebelikten kaynaklanıyor bazen adet oldum sanıyorum kesenin yaptığı bi salgı olarak biliyorumKizlar aranizda crinone JELkullanan var mi BN 6 haftalık hamileyim arada su gibi akintim gelip acaba jelden mi su gibi akintisi olan var mi
Benim bat 5 mart 6 nisan da beta HCG 795.24 tu sizin baya yuksek ikizlik olasılığı var benceTatlım benim de sat 7 mart. 10 nisanda tesst yaptırdım, 8713 çıktı:) aynı şeyi ben de düşünüyorummm:))
benım satta 8 mart 12 nısanda kan testı yaptım 6367,0 cıktı benım ıkız olma ıhtmalı varmı kı acaba
Moralini bozma canim benim ilk baslarda olmustu doktora sordum normsl dedi cok acik kahveydi kan olmadiktan sonrs sikinti yok diye biliyorum ama icin rahat edicekse git goster tabiYarın sabah gidicem tekrar muayeneye moralim bozuldu ya.
Ben de utrogest diye bsrsey kulalnyiorum alttan akinti seklinde atiyor kendini biraz disariKizlar aranizda crinone JELkullanan var mi BN 6 haftalık hamileyim arada su gibi akintim gelip acaba jelden mi su gibi akintisi olan var mi
Ben ben akintim cok sulu benimdeKizlar aranizda crinone JELkullanan var mi BN 6 haftalık hamileyim arada su gibi akintim gelip acaba jelden mi su gibi akintisi olan var mi
Sizi de üşüme tutuyor mu kızlar,
özellikle akşamları olmak üzere gün içerisinde sürekli içim titriyor ellerim ayaklarım buz bu normal mi
Kızlar açık kahve lekelenmem olmuş sizde de var mı ?
canım benim sat da 7 mart. 10 nisanda 8713 çıktı, hayırlısı hakkımızda:) tek kese gördü o zaaman ama ben ikiz olabilir i diye düşünmeden edemiyorum:)
geçmiş olsun canım bende ayrılcam sanırım aralık annelerınden benımde haftama gore kese kucuktu 3 gun once 4 mm cıkmıstı dun gece acıle gıttım kese 11 mm olmus ama bebegım gelısmemıs doktor bunu almak lazım zaten düşcek dedı yınede progestan verdı ama kullanmıyorum dusceksede dussun dıye sımdılık kanama felan yok ama sancılarım oluyo
canım ben kışın montun altına t shirt giyip çıkıyordum ankarada yaşıyorum.şu an üstümde battaniyeyle oturuyorum.dışarı çıkarken kazak üstüne mont giyiyorum :) kimi çok üşürmüş.bi de şöyle bi söylenti var üşüme erkek bebek diyorlar tabi ne derece doğru bilemem.ben kız istiyorum :)
Kızlar bebislere isim düşünen var mi ben çok heyecanliyim onu bile arastiriyorum
Bende çok usuyorum ayaklarım özellikle hep buz halinde yani ozaman benimki erkekmi oluyo :)) eşim hep oğlum die sevio ama benimde içimden hep kız geçiyo çünkü hep eksi şeyler yemek içmek istiyorum:)
Cnm gogsum u kontrol ettim hemen ama ikiside aynı :) bende şey duydum kesenin şekli düzgün yuvarlak ise kızmis öyle deilse erkekmisyani öyle diyorlar erkkek olurmuş diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.bir de hipokrat a göre gögüslerden sağ soldan daha sertse erkek,sol sağdan sertse kızmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?