2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tamam canım yazarım valla heycanliyim inşallah bi sorun çıkmaz da görürüm kuzumu

Kizlar aranizda crinone JELkullanan var mi BN 6 haftalık hamileyim arada su gibi akintim gelip acaba jelden mi su gibi akintisi olan var mi

benım satta 8 mart 12 nısanda kan testı yaptım 6367,0 cıktı benım ıkız olma ıhtmalı varmı kı acaba

canım benim sat da 7 mart. 10 nisanda 8713 çıktı, hayırlısı hakkımızda:) tek kese gördü o zaaman ama ben ikiz olabilir i diye düşünmeden edemiyorum:)

Kızlar benim yarın 6 haftalık olcak bebeğim gecen cuma keseyı gormustuk yarın bebegı gorurmuyuz sızce kalp atısı ıcın erken degıl mı

Sizi de üşüme tutuyor mu kızlar,
özellikle akşamları olmak üzere gün içerisinde sürekli içim titriyor ellerim ayaklarım buz bu normal mi

canım ben kışın montun altına t shirt giyip çıkıyordum ankarada yaşıyorum.şu an üstümde battaniyeyle oturuyorum.dışarı çıkarken kazak üstüne mont giyiyorum :) kimi çok üşürmüş.bi de şöyle bi söylenti var üşüme erkek bebek diyorlar tabi ne derece doğru bilemem.ben kız istiyorum :)

canım benim sat da 7 mart. 10 nisanda 8713 çıktı, hayırlısı hakkımızda:) tek kese gördü o zaaman ama ben ikiz olabilir i diye düşünmeden edemiyorum:)

Cnm benimkide yüksekti ama tek kese göründü :) ama tabi kese bolunebiliyor oda var:)

inşallah tutunur canım.

Yanliz olmadigima sevindim demekki normal birseymis korkuyorum teşekkürler kizlr

Bende çok usuyorum ayaklarım özellikle hep buz halinde yani ozaman benimki erkekmi oluyo :)) eşim hep oğlum die sevio ama benimde içimden hep kız geçiyo çünkü hep eksi şeyler yemek içmek istiyorum:)

Bende çok usuyorum ayaklarım özellikle hep buz halinde yani ozaman benimki erkekmi oluyo :)) eşim hep oğlum die sevio ama benimde içimden hep kız geçiyo çünkü hep eksi şeyler yemek içmek istiyorum:)

yani öyle diyorlar erkkek olurmuş diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.bir de hipokrat a göre gögüslerden sağ soldan daha sertse erkek,sol sağdan sertse kızmış :)

yani öyle diyorlar erkkek olurmuş diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.bir de hipokrat a göre gögüslerden sağ soldan daha sertse erkek,sol sağdan sertse kızmış :)
Cnm gogsum u kontrol ettim hemen ama ikiside aynı :) bende şey duydum kesenin şekli düzgün yuvarlak ise kızmis öyle deilse erkekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…