2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:)) bende yay burcuyum yavrum da yay burcu olcak
bizde bugün özelliklerini okuyoruz yerinde durmayan bir çocuk olacak herhalde dedik eşimde diyorki aynı özellikleri been :):) oysaki kendisi yengeç uysal sessiz sakin dedim senle hiç alakası bile yok :)

bizde bugün özelliklerini okuyoruz yerinde durmayan bir çocuk olacak herhalde dedik eşimde diyorki aynı özellikleri been :):) oysaki kendisi yengeç uysal sessiz sakin dedim senle hiç alakası bile yok :)
Aslında eslerimiz bizden daha çok heyecanlı dimi:) her akşam işten gelince sarılır öperdi hamile kaldigimdan beri önce karnimi öpüyor:)))

Aslında eslerimiz bizden daha çok heyecanlı dimi:) her akşam işten gelince sarılır öperdi hamile kaldigimdan beri önce karnimi öpüyor:)))

biraz sabırsızlık var tabii :) bnm eşim normal rutininde ekstra sevgisi arttı ama hissettirmiyor :)

elifeva canım allah inşş bebeğini size bagıslar dualarımız seninle allah korusun seni ve bebişini bebeginin sagsalim kucagına almak hakkında hayırlıdır inş

merhaba kızlar bugun doktor hcgye bakacaktı 3516 çıktı (bilmeyenler için acele ettim sanırım kese içnde) iyi değil mi?

Evet inşallah cinsiyet belli olsun ozaman dahada artar sevgilerii:)) bizimki hep oğlum die sevio banada hep kız mis gibi gelio :)
bizimkide keseyi gördüğümüzde doktora oğlummm diye tepki vermişti hep oğlum diyo bnde rüyamda oğlan çocuk görmüştüm ama aklımızda hep kız isimleri var kız olursa ismi hazı ama erkek için henüz isim yok:)

Cnm rüyanda gördüysen malum olmuş olabilir :))

canım topiğimiz nazara geldi galiba bir günde iki kayıp haberi.. ama ben çok yanılan doktor gördüm düşer dediler düşmedi yaşamaz dediler yaşadı nedense hala sizlerden umudum var. kendini üzme sağlıklıysa doğsun sağlıksızsa zaten bi yerde tıkanacak

Atnen canim bende internette arastirdim kullanmayin yaziyor. İki dudagimda olunca konusamiyorum bile .. İnsallah gecer bi an once
bende eczacida cok teredütte kaldi en son doktorunuzu arayin sorun dedi bizde sorduk kullanabilirsin dedi doktorum gercekten öyle beklemesi daha kötüymüs bi doktorunu ara sor ne olurki

Nazar boncugu biz olalim. Napalim. 3 gun bekliycem dusmesini. Doktor zaten ilaci birakirsan hemen duser dedi. Pazartesi okula baslamak istiyorum artik. Kafa dagitmak lazim. Yoksa dusun dusun. Nereye kadar. Bide soyle moral veriyorum kendime.bebek bile yok icimde.sadece kese ve icinde kan pihtisi. Yolk bile yok.

çok üzüldüm canım inşallah yanılma payı vardır hiç bir şey %100 değildir çünkü

evet böyle düşün canım sonuçta canlı kanlı bir bebek olsa yaşardı değil mi ? ona can veren sensin kendi kendine düşerse beklemene de gerek yok bidahaki adetten sonra da hamile kalabilirsin tekrar

Rabbim yardımcın olsun canım benim oğlumda da düşük dedi doktor hastaneye yatırıcam dedi yatmadım hayırlısı yiyecek ekmeği içecek suyu varsa doğar dedim ilaç ta kullanmadım ama şükür oğlum 5 yaşında inşallah senin bebeğinde sıkıca tutunur annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…