2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ah kızlar ne iyi teselli ediyosunuz siz insanı, inşlh sıkıntı yoktur benim 5,5 haftalık düşük sonrası oldu şimdi de kimyasal olabilir dedi doktorum telefonda adet oluyorsundur diyo bi de lekeye Eylül annelerindeydim şimdi Aralık annelerine geçtim inşlh tutunur da kalırım aranızda

geçmiş olsun canım bende ayrılcam sanırım aralık annelerınden benımde haftama gore kese kucuktu 3 gun once 4 mm cıkmıstı dun gece acıle gıttım kese 11 mm olmus ama bebegım gelısmemıs doktor bunu almak lazım zaten düşcek dedı yınede progestan verdı ama kullanmıyorum dusceksede dussun dıye sımdılık kanama felan yok ama sancılarım oluyo

geçmiş olsun canım benim anlamadığım dr telefonda nasıl böyle bi kanıta varıyor bence hemen değiştir o doktoru başka bi hekime daha git inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

Benimde sabah aldigim ilacin etkisi devam ettigi icin su an bir sey yok.ama bi daha almiycam icin bu aksam baslar kanama ve sancilar. Senin yine buyumus azdaolsa.ben gecen hafta gittim 5mm di. Bugun 7mm. Hic gelisme yok nerdeyse. Cocuk dusunmeye basladik o ay hamile kaldim.2hafta icinde hamile oldugumu ogrendim.dusuk tehlikesi gecirdim ve su an dusmesini bekliyorum. Cok ani oldu her sey.

Canim cok uzuldum Rabbim gönlüne ferahlik versin insallah hakkind hayirlisi olsun

bende kızımdan sonra acımı hafıfletcek bı bebek dusundum dusundugum ay hamıle kaldım sımdılık kanamam lekem felan yok progestanda hıc kullanmadım ama sancılarım basladı ınsallah duscekse kendısı duserde kurtaja gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun canım

geçmiş olsun canım benim anlamadığım dr telefonda nasıl böyle bi kanıta varıyor bence hemen değiştir o doktoru başka bi hekime daha git inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

ben adet tarihimden 4 gün önce hcg baktrdm 12 çıktı bunu duyunca öle dedi, güya en iyi doktor bu bir sürü doktor değiştirdim şu süreçte adam gibi bir tanesine rastlamadım.

ınsallah canım ınsallah saglıklıdır sıkıca tutunur melegın sana

6 nisanda (sanırım 4+4 falan) de gittigimde 876 ydı. bn de 5+0 iken gittim cnm ilk muayneye. kan almadı heralde 2000 lerde falandır bakalm kese görebilcekmiyiz dedi alttan baktı. kese göründü. kaç haftalık oldugunu o gün doktora heyecandan sormayı unutmşm. 15 gün sonra gel dedi 22 sinde gidicem bakalm.senin değer yüksek çıkmş.ikiz olabilir :) bulantın falan var mı cnm bn de hiç bişiy yok belirgin bir akıntıdan başka. kalp atışı duyulana kadr nasl sabretcem.. ya boş gebelikse diye korkuyorum

bende hala cok sevınemıyorum ılk randevum yarın 11 de ınş.keseyıde gorur kalp atısııda duyarım ondan sonra sevınmeye baslayacagım hamıleyım dıye esımden baska kımse bılmıyor..

Merhabalar kızlar az önce Dr geldim 5 haftalık hamile gorunuyorum.Keseyi gördük folik asitimizi aldik geldik simdilik sorun yok.İkinci gebeliğin 3,5 yasında bir paşam var cok şükür.İnşallah sorunsuz güzel bir gebelik bizleri bekliyordur.Allah cumlemizin yardımcısı olsun.

HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BENIMM...DOKTORA GITMEDEN ONCE KAN TESTI YAPMISMIYDIN CANIMM BETAM KACTI

Hayirli olsun cnm kalp atışları icin ne zama cagirdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…