- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
geçmiş olsun canım bende ayrılcam sanırım aralık annelerınden benımde haftama gore kese kucuktu 3 gun once 4 mm cıkmıstı dun gece acıle gıttım kese 11 mm olmus ama bebegım gelısmemıs doktor bunu almak lazım zaten düşcek dedı yınede progestan verdı ama kullanmıyorum dusceksede dussun dıye sımdılık kanama felan yok ama sancılarım oluyoNazar boncugu biz olalim. Napalim. 3 gun bekliycem dusmesini. Doktor zaten ilaci birakirsan hemen duser dedi. Pazartesi okula baslamak istiyorum artik. Kafa dagitmak lazim. Yoksa dusun dusun. Nereye kadar. Bide soyle moral veriyorum kendime.bebek bile yok icimde.sadece kese ve icinde kan pihtisi. Yolk bile yok.
geçmiş olsun canım benim anlamadığım dr telefonda nasıl böyle bi kanıta varıyor bence hemen değiştir o doktoru başka bi hekime daha git inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımAh kızlar ne iyi teselli ediyosunuz siz insanı, inşlh sıkıntı yoktur benim 5,5 haftalık düşük sonrası oldu şimdi de kimyasal olabilir dedi doktorum telefonda adet oluyorsundur diyo bi de lekeyeEylül annelerindeydim şimdi Aralık annelerine geçtim inşlh tutunur da kalırım aranızda
Benimde sabah aldigim ilacin etkisi devam ettigi icin su an bir sey yok.ama bi daha almiycam icin bu aksam baslar kanama ve sancilar. Senin yine buyumus azdaolsa.ben gecen hafta gittim 5mm di. Bugun 7mm. Hic gelisme yok nerdeyse. Cocuk dusunmeye basladik o ay hamile kaldim.2hafta icinde hamile oldugumu ogrendim.dusuk tehlikesi gecirdim ve su an dusmesini bekliyorum. Cok ani oldu her sey.geçmiş olsun canım bende ayrılcam sanırım aralık annelerınden benımde haftama gore kese kucuktu 3 gun once 4 mm cıkmıstı dun gece acıle gıttım kese 11 mm olmus ama bebegım gelısmemıs doktor bunu almak lazım zaten düşcek dedı yınede progestan verdı ama kullanmıyorum dusceksede dussun dıye sımdılık kanama felan yok ama sancılarım oluyo
Canim cok uzuldumAranizdan ayriliyorum kizlar.herkese saglikli hamileleik bebek diliyorum. Gecen hafta 5mm olan kese bu hafta 7mmmm. Buyumemeis pek dedi.progestan kullaniyodum. Doktoristersen devam et bebege bi sans daha verelim dedi. Ben devam etmeyi dusunmuyorum.birakicam kendi haline dusecekse dussun artik. Allahin takdiri bu demek ki.
bende kızımdan sonra acımı hafıfletcek bı bebek dusundum dusundugum ay hamıle kaldım sımdılık kanamam lekem felan yok progestanda hıc kullanmadım ama sancılarım basladı ınsallah duscekse kendısı duserde kurtaja gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun canımBenimde sabah aldigim ilacin etkisi devam ettigi icin su an bir sey yok.ama bi daha almiycam icin bu aksam baslar kanama ve sancilar. Senin yine buyumus azdaolsa.ben gecen hafta gittim 5mm di. Bugun 7mm. Hic gelisme yok nerdeyse. Cocuk dusunmeye basladik o ay hamile kaldim.2hafta icinde hamile oldugumu ogrendim.dusuk tehlikesi gecirdim ve su an dusmesini bekliyorum. Cok ani oldu her sey.
geçmiş olsun canım benim anlamadığım dr telefonda nasıl böyle bi kanıta varıyor bence hemen değiştir o doktoru başka bi hekime daha git inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
ınsallah canım ınsallah saglıklıdır sıkıca tutunur melegın sanaAh kızlar ne iyi teselli ediyosunuz siz insanı, inşlh sıkıntı yoktur benim 5,5 haftalık düşük sonrası oldu şimdi de kimyasal olabilir dedi doktorum telefonda adet oluyorsundur diyo bi de lekeyeEylül annelerindeydim şimdi Aralık annelerine geçtim inşlh tutunur da kalırım aranızda
6 nisanda (sanırım 4+4 falan) de gittigimde 876 ydı. bn de 5+0 iken gittim cnm ilk muayneye. kan almadı heralde 2000 lerde falandır bakalm kese görebilcekmiyiz dedi alttan baktı. kese göründü. kaç haftalık oldugunu o gün doktora heyecandan sormayı unutmşm. 15 gün sonra gel dedi 22 sinde gidicem bakalm.senin değer yüksek çıkmş.ikiz olabilir :) bulantın falan var mı cnm bn de hiç bişiy yok belirgin bir akıntıdan başka. kalp atışı duyulana kadr nasl sabretcem.. ya boş gebelikse diye korkuyorumSelam Canım bi aksilik olmazsa doğumumuz anı gün gözüküyor:) sat 7 mart benim. ben de 4+6 yken kan tahlili yaptırdım, 8713 çıktı. Hafif kasıklarımda kasılma, yorgunluk, uyku hali, sık tuvalete çıkma, bel ve sırt ağrısı var, ama çok ciddi ratsız eden bir durum yok çok şükür. senin 4300 lerde çıkan değerin ne zamandı? bir de ben sadece 4+6 da gittim dr a. keseyi gördük, 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi, bi de folik asit verdi, istersen bir görünbelki kalp atışını bile duyarsın
hayırlısıyla görürsün inş ama insan sabırsızlanıyo napcan böyle 9 ay :)ya aslında ben bekleyecektim burdaki şeker hatunların hepsi gidince içime kurt düşürdüler o yüzden göremedik keseyi :)
bende hala cok sevınemıyorum ılk randevum yarın 11 de ınş.keseyıde gorur kalp atısııda duyarım ondan sonra sevınmeye baslayacagım hamıleyım dıye esımden baska kımse bılmıyor..6 nisanda (sanırım 4+4 falan) de gittigimde 876 ydı. bn de 5+0 iken gittim cnm ilk muayneye. kan almadı heralde 2000 lerde falandır bakalm kese görebilcekmiyiz dedi alttan baktı. kese göründü. kaç haftalık oldugunu o gün doktora heyecandan sormayı unutmşm. 15 gün sonra gel dedi 22 sinde gidicem bakalm.senin değer yüksek çıkmş.ikiz olabilir :) bulantın falan var mı cnm bn de hiç bişiy yok belirgin bir akıntıdan başka. kalp atışı duyulana kadr nasl sabretcem.. ya boş gebelikse diye korkuyorum
HAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BENIMM...DOKTORA GITMEDEN ONCE KAN TESTI YAPMISMIYDIN CANIMM BETAM KACTIMerhabalar kızlar az önce Dr geldim 5 haftalık hamile gorunuyorum.Keseyi gördük folik asitimizi aldik geldik simdilik sorun yok.İkinci gebeliğin 3,5 yasında bir paşam var cok şükür.İnşallah sorunsuz güzel bir gebelik bizleri bekliyordur.Allah cumlemizin yardımcısı olsun.
Merhabalar kızlar az önce Dr geldim 5 haftalık hamile gorunuyorum.Keseyi gördük folik asitimizi aldik geldik simdilik sorun yok.İkinci gebeliğin 3,5 yasında bir paşam var cok şükür.İnşallah sorunsuz güzel bir gebelik bizleri bekliyordur.Allah cumlemizin yardımcısı olsun.
Evet canım kan testinde 725.4 gorunuyoduHAYIRLI UGURLU OLSUN CANIM BENIMM...DOKTORA GITMEDEN ONCE KAN TESTI YAPMISMIYDIN CANIMM BETAM KACTI
10 gün sonra canimHayirli olsun cnm kalp atışları icin ne zama cagirdi?
10 gün sonra canim
BEN 12 NISAN PAZAR GUNU BETAM 6367,0 DI ILK RANDEVUMDA YARIN 5GUNDE HERALDE BETAM YUKSELMISTIR.BENI ERTELESIN ISTEMIYORUM INŞ. KALP ATISINIDA KESEYIDE GORURUMM ALLAHIM ..Evet canım kan testinde 725.4 gorunuyodu
1500 ve üzeri olunca kese görünüyormuş benim 2950 de kese görünmüştü 5 haftalikken yani.kızlar benim hcg de 121 den 261 e çıktı iki günde çook şükür.. hcg kaç olunca kese görünüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?