2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm gogsum u kontrol ettim hemen ama ikiside aynı :) bende şey duydum kesenin şekli düzgün yuvarlak ise kızmis öyle deilse erkekmis

evet o da varmış.senin kese nasıl? benim oval.böyle şeyler doğruysa benim erkek :) bıçağa oturdum,sağ sert,kese oval,üşüyorum :)

Moralini bozma canim benim ilk baslarda olmustu doktora sordum normsl dedi cok acik kahveydi kan olmadiktan sonrs sikinti yok diye biliyorum ama icin rahat edicekse git goster tabi
Ben de öyle okudum arkadaşlara sordum normal dediler belki progestan verir yarın gidicem yine de belki kalbi atıyodur

evet o da varmış.senin kese nasıl? benim oval.böyle şeyler doğruysa benim erkek :) bıçağa oturdum,sağ sert,kese oval,üşüyorum :)
Benımkı yuvarlak Kız istiorum ben hep gerçi sağlıkli olsunda kız erkek farketmez ama her gece dua ederken allahim sen konuyu biliyosun amin diorum :)))))))))

elifeva, hiç beklemiyordum senden böyle bir haber. inan ne diyeceğimi bilemiyorum. allahtan ümit kesilmez. inşallah miniğin tutunur sana. hakkında hayırlısı

cimcimeee, çok üzüldüm, belki hayırlısı bu. belki de bebeğin tutunur. senin için de dua edeceğim

Cnm gogsum u kontrol ettim hemen ama ikiside aynı :) bende şey duydum kesenin şekli düzgün yuvarlak ise kızmis öyle deilse erkekmis

kızlar ben de feci sıcak basma var, sol memem çok yumuşak sağ sert.. kesem ilk bakıldığında yuvarlaktı bugün gittim ovl olmuş

Korkular bende de var kuzum ama iyi düşünmeye çalışıyorum. eşim bilgisayarı fln alacak yoksa elimden canını sıkıyorsun fln diye:) Bulantım yok çok şükür. ama dün biraz su tadı alıyordum sanki hep :/ ara ara kasıklarımda ağrı var, anlık sızı gibi. genelde sağda hissetsem de solda da hissediyorum aralıklı. bu da ikiz olabilir diye dşündürüyor:) akıntım az sayılır. ağzımda garip bir tad var ama. ayrıca göğüslerim de yeni yeni acımaya başladı. ama seviniyorum bunlara, hissedince rahatlıyorum sanki:) ço nadir karnım ağrıyor, ondan biraz fzla da belim. ama azıcık bile ayakta kalsam deli gibi sırtım ağrıyor. en baskını sırt ağrısı bende. ve karnım hep şiş. aç olsam bile hemen tıkanıyorum ben. bu arada ben sadece 1 kez kan testi yaptırdım. çok merak ediyorum aslında. ayrıca kan tutuyor beni. hayatımda ilk kez bu sefer kan verirken ağlamadım:) düşün yani:))) güzel bi şey için bu sefer diye diye tutttum kendimi:))) ben devlete gittim bu arada. hiçbir test istemedi. pazartesi özele gideceğiz inşallah.

bende ellerim ayyaklarim buz gibi esim bana guluyor birde yemekten sonra basim donuyor ve tam doyarsam midem bulaniyor siz nasilsinizzz

Kızlar çok fena uyku hali var bende 2 gündür. Sizlerde de böyle mi ? Oturduğum yerde gözlerim kayıyor, fırsat bulursam şekerleme yapıyorum

Benımkı yuvarlak Kız istiorum ben hep gerçi sağlıkli olsunda kız erkek farketmez ama her gece dua ederken allahim sen konuyu biliyosun amin diorum :)))))))))

:) o da iyiymiş sen konuyu biliyorsun çok hoş bende kız istiyıroum ama erkek hissediyorum.tabiki deiğin gibi önce sağlıklı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…