Cnm gogsum u kontrol ettim hemen ama ikiside aynı :) bende şey duydum kesenin şekli düzgün yuvarlak ise kızmis öyle deilse erkekmis
Ben de öyle okudum arkadaşlara sordum normal dediler belki progestan verir yarın gidicem yine de belki kalbi atıyodurMoralini bozma canim benim ilk baslarda olmustu doktora sordum normsl dedi cok acik kahveydi kan olmadiktan sonrs sikinti yok diye biliyorum ama icin rahat edicekse git goster tabi
canım dinlenmeye dikkat et yinede bi doktorunu ara sor benim ki en ufak bişeyde sana önemli gelmese bile ara demişti için rahat olur hem
canım doktora gıt yarını bekleme
benim olmadı canım.inşallah önemli birşey değildir.
Benımkı yuvarlak Kız istiorum ben hep gerçi sağlıkli olsunda kız erkek farketmez ama her gece dua ederken allahim sen konuyu biliyosun amin diorum :)))))))))evet o da varmış.senin kese nasıl? benim oval.böyle şeyler doğruysa benim erkek :) bıçağa oturdum,sağ sert,kese oval,üşüyorum :)
Yarın gidicem doktora, 6+6 olacak belki kalbi de duyulur
Cnm gogsum u kontrol ettim hemen ama ikiside aynı :) bende şey duydum kesenin şekli düzgün yuvarlak ise kızmis öyle deilse erkekmis
evet o da varmış.senin kese nasıl? benim oval.böyle şeyler doğruysa benim erkek :) bıçağa oturdum,sağ sert,kese oval,üşüyorum :)
6 nisanda (sanırım 4+4 falan) de gittigimde 876 ydı. bn de 5+0 iken gittim cnm ilk muayneye. kan almadı heralde 2000 lerde falandır bakalm kese görebilcekmiyiz dedi alttan baktı. kese göründü. kaç haftalık oldugunu o gün doktora heyecandan sormayı unutmşm. 15 gün sonra gel dedi 22 sinde gidicem bakalm.senin değer yüksek çıkmş.ikiz olabilir :) bulantın falan var mı cnm bn de hiç bişiy yok belirgin bir akıntıdan başka. kalp atışı duyulana kadr nasl sabretcem.. ya boş gebelikse diye korkuyorum
Cnmm ozaman erkek bebis gelio sana:))) bugün kalp atışları icin mi gittin?kızlar ben de feci sıcak basma var, sol memem çok yumuşak sağ sert.. kesem ilk bakıldığında yuvarlaktı bugün gittim ovl olmuş
canını sıkma benden de gelmişti 1 damla. off kötü haber almayalım artık yaa. iyi haberlerle gel
Cnmmm içini ferah tut bence kötü bi durum yok yüksek ihtimal yerleşme kanamasidir öyle oluyomuss iyi düşün iyi olsunYa işte insan ne kadar bilse de endişeleniyo nasıl geçecek bilmiyorım
Haklısın canım:) tek kesede 2 olma olasılığı da var sonuçtaCnm benimkide yüksekti ama tek kese göründü :) ama tabi kese bolunebiliyor oda var:)
Aynen sağlıklı olsun bebislerimiz tek çift farketmezz:))Haklısın canım:) tek kesede 2 olma olasılığı da var sonuçta
bende ellerim ayyaklarim buz gibi esim bana guluyor birde yemekten sonra basim donuyor ve tam doyarsam midem bulaniyor siz nasilsinizzzben kışın ortasında bile askılı ve şortlaydım evin içinde şimdi akşamları battaniye üzerimde olmadan duramıyorum bugün artık iş yerinde dayanamadım mont giyindim müşteriler ne düşünürse düşünsün artık dedim napiiim :)
benim randevum c.tesi günü sen yarın gittiğinde nedenini sorarsın bize de haber ver canım :)
yani öyle diyorlar erkkek olurmuş diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.bir de hipokrat a göre gögüslerden sağ soldan daha sertse erkek,sol sağdan sertse kızmış :)
Kızlar çok fena uyku hali var bende 2 gündür. Sizlerde de böyle mi ? Oturduğum yerde gözlerim kayıyor, fırsat bulursam şekerleme yapıyorum
Ahhh aynen canım, bir de tuvalete git gelden helak oldum =))Bende öyleyim cnm sürekli bi yorgunluk Halide var:)
inşallah canım sen gönlünü ferah tut.Yarın gidicem doktora, 6+6 olacak belki kalbi de duyulur
Benımkı yuvarlak Kız istiorum ben hep gerçi sağlıkli olsunda kız erkek farketmez ama her gece dua ederken allahim sen konuyu biliyosun amin diorum :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?