2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm korkma normal bnde sağ kasığım öyle oluyodu şimdi geçti ara ara ufak batmalar oluyo sadece. Kese yi gordunmu sen sagindami solundami
canım şimdi doktorumuda aradım sordum olur öyle sancılar korkma dedi.sol kasıgımda sancı oluyor minik minik.keseleri gördum canım.benim yavru kuşlarım ikiz :) biri rahimin tam ortasında digeri soldaydı keselerin. iki kesem var benim ve ikiside 5mm. bat tarihine gore kese boyu vs herşey çok normal demişti doktorum.

canım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmış
bn de güzel yorumlar duymadm cnm, oraya gitcektm vazgeçtim.. bi arkadaş doğumunu orda yapmış anlattı da gitmem oraya. daha sonra öğrendim ki bi akraba daha orda gebelik bounca muayeneleri yaptırmış. doğumu da orda yapcakmıştı.doğum sancısıyla hast gittiğinde geri göndermişler. rahimde yırtık mı ne oluşmuş biz bu riske giremeyiz, bir devlet hastanesine gidin deyip göndermişler. akrbam da doğumu zubeyde de yapmış.

çokkkkkk sevindim canım.dunyanın en guzel sesiydi dimi :) ahhh bende bir duysam minik yavrularımın kalp atışlarını.

kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
Yok canim alttan muayenede 1000 lerden sona gorunuor.. karindan cok daha sona

İst florance 2 doktor buldum fikri olan varmı
PROF. DR. ALİN BAŞGÜL YİĞİTER
DOÇ DR. NİLGÜN GÜDÜCÜ –
Arkadaşım nilgün hanıma gitti doğuma bir ay kala değiştirdi,iyi bir doktor ama sürekli moralini bozdu çok kilo alıyosun seni sezeryanla bîle doğutturamam gibi seyler söyledi,suan baska birine gidiyor içi çok rahat:)

Aralik bebislerinim cogu ikiz oluyoo ne guzeL dogunca ikisi zor olabiLir ama Allah yardim eder heralde Bu arada Rabbim herkesin bebegini sagsalim kucagina almayi naSip etsin inS.

kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün Dr randevum var 6+1 haftalik inşallah görürüz keseyi kalp atışını 6 haftalıkken duyan varmı kızlar duyabilir miyim ki cok merak ediyorum

Hcg 1500 olduktan sonra görünüyormuş kızlar. Benim de daha çoook var
Ayy maşallah darısı bizlere canım

Ay ne guzeeeeellllll:))) masallah size yaaa esimin de hayaliyle hep ikiz ama tek göründü :)) demekki sol kasigindaki batma oyuzden dmi

Cok sevindim canim dun korkmustun iyi bariii kalpler pit pit devaaam ::)

aynen :) çok güzel bi duygu gerçekten ben de neden hiçbi şey hissedemiyorum diyodum meğer kalbini görmek lazımmış

Hcg 1500 olduktan sonra görünüyormuş kızlar. Benim de daha çoook var

Ayy maşallah darısı bizlere canım

sen kaç haftalıksın canım

Amiiiinnnnn cnm benm suan 5+6 duyabilirmiyim bende acaba

ben 5+6 da gittiğimde yoktu canım kesem küçüktü ama 6 mm idi dr bana 4 haftalık falan dedi, bir hafta sonra yani bugün geldiğimde 6+6 olarak geldim ultrasonda 6+0 çıktı ve abdominal ultrasonla net göremedi vajinal ultrasonla baktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…