Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
bn hacettepe üni hastanesine gitcegm cnm, oraya gidebilirsin.kızlar ankarada fiyatı çok uçuk olmayan bır hastane doktor önerebılır mısınız ? devlet özel fark etmez
benim keselerde 5 mm diler :)tatlım bana sormamıssın aama ben gördm bebişlern ikisi de 5 mm di salı günü
canım şimdi doktorumuda aradım sordum olur öyle sancılar korkma dedi.sol kasıgımda sancı oluyor minik minik.keseleri gördum canım.benim yavru kuşlarım ikiz :) biri rahimin tam ortasında digeri soldaydı keselerin. iki kesem var benim ve ikiside 5mm. bat tarihine gore kese boyu vs herşey çok normal demişti doktorum.Cnm korkma normal bnde sağ kasığım öyle oluyodu şimdi geçti ara ara ufak batmalar oluyo sadece. Kese yi gordunmu sen sagindami solundami
7Mide bulantisi olanlar kaçıncı haftaniz
bn de güzel yorumlar duymadm cnm, oraya gitcektm vazgeçtim.. bi arkadaş doğumunu orda yapmış anlattı da gitmem oraya. daha sonra öğrendim ki bi akraba daha orda gebelik bounca muayeneleri yaptırmış. doğumu da orda yapcakmıştı.doğum sancısıyla hast gittiğinde geri göndermişler. rahimde yırtık mı ne oluşmuş biz bu riske giremeyiz, bir devlet hastanesine gidin deyip göndermişler. akrbam da doğumu zubeyde de yapmış.canım ben oraya yakınım ama o hastane hakkında pek güzel yorumlar duymadım yınede kap atışı için gidebılırım canım çok sağol muayne ücreti ne kadarmış
çokkkkkk sevindim canım.dunyanın en guzel sesiydi dimi :) ahhh bende bir duysam minik yavrularımın kalp atışlarını.Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Hadi gözün aydin cnm :))
çokkkkkk sevindim canım.dunyanın en guzel sesiydi dimi :) ahhh bende bir duysam minik yavrularımın kalp atışlarını.
Yok canim alttan muayenede 1000 lerden sona gorunuor.. karindan cok daha sonakızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
Arkadaşım nilgün hanıma gitti doğuma bir ay kala değiştirdi,iyi bir doktor ama sürekli moralini bozdu çok kilo alıyosun seni sezeryanla bîle doğutturamam gibi seyler söyledi,suan baska birine gidiyor içi çok rahat:)İst florance 2 doktor buldum fikri olan varmı
PROF. DR. ALİN BAŞGÜL YİĞİTER
DOÇ DR. NİLGÜN GÜDÜCÜ –
Cok sevindim canim dun korkmustun iyi bariii kalpler pit pit devaaam ::)çok minik dedi sesini dinletmedi ama duymama gerek bile yoktu gümbür gümbür atıyodu minik kalbi :) :) :)
canım şimdi doktorumuda aradım sordum olur öyle sancılar korkma dedi.sol kasıgımda sancı oluyor minik minik.keseleri gördum canım.benim yavru kuşlarım ikiz :) biri rahimin tam ortasında digeri soldaydı keselerin. iki kesem var benim ve ikiside 5mm. bat tarihine gore kese boyu vs herşey çok normal demişti doktorum.
kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün Dr randevum var 6+1 haftalik inşallah görürüz keseyi kalp atışını 6 haftalıkken duyan varmı kızlar duyabilir miyim ki cok merak ediyorum
Ayy maşallahKızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
canım şimdi doktorumuda aradım sordum olur öyle sancılar korkma dedi.sol kasıgımda sancı oluyor minik minik.keseleri gördum canım.benim yavru kuşlarım ikiz :) biri rahimin tam ortasında digeri soldaydı keselerin. iki kesem var benim ve ikiside 5mm. bat tarihine gore kese boyu vs herşey çok normal demişti doktorum.
Aminnnn canımmAralik bebislerinim cogu ikiz oluyoo ne guzeLdogunca ikisi zor olabiLir ama Allah yardim eder heralde Bu arada Rabbim herkesin bebegini sagsalim kucagina almayi naSip etsin inS.
sanmıorum cnm bnm 876 oldktan 4 gün sonra görndükızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
Amiiiinnnnn cnm benm suan 5+6 duyabilirmiyim bende acabaİşte şuan kendimi hamile gibi hissediyorum :) darısı duymayan tüm arkadaşlarımın başına
Cok sevindim canim dun korkmustun iyi bariii kalpler pit pit devaaam ::)
Hcg 1500 olduktan sonra görünüyormuş kızlar. Benim de daha çoook var
Ayy maşallahdarısı bizlere canım
Amiiiinnnnn cnm benm suan 5+6 duyabilirmiyim bende acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?