2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese

Bende kararma başlamadı ama buyuduler akıntım devam ediyo ama çok rahatsz oluyorum
canım benimde akıntım var. bugun sanki daha çok var.ve akşamdan beri sol kasıgımda şiddetli olmasada sancı var.inşallah bişey yoktur çok korkuyorum.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün Dr randevum var 6+1 haftalik inşallah görürüz keseyi kalp atışını 6 haftalıkken duyan varmı kızlar duyabilir miyim ki cok merak ediyorum

kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
Canım görünse bile alttan bakar nokta gibi birşey olarak görür büyük bi ihtimal

canım benimde akıntım var. bugun sanki daha çok var.ve akşamdan beri sol kasıgımda şiddetli olmasada sancı var.inşallah bişey yoktur çok korkuyorum.

Cnm korkma normal bnde sağ kasığım öyle oluyodu şimdi geçti ara ara ufak batmalar oluyo sadece. Kese yi gordunmu sen sagindami solundami

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün Dr randevum var 6+1 haftalik inşallah görürüz keseyi kalp atışını 6 haftalıkken duyan varmı kızlar duyabilir miyim ki cok merak ediyorum
cnm benm 6+1 de kalp atışını duyduk yalnız ben 6+6 idim ama bebişler 5 gün geriden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…