- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
:))) Aynen öyle şimdiden durutmuyorlar uyumayi ozlettiler.Hepimizde ayni sikayet oldgna gore vucut kendini hazirliyo.Goguslerim bir beden büyüdü ve uclari karardi gibi ya.:)) varya bebislerimiz minicikler şimdiden rahat vermiyolar bize
:))) Aynen öyle şimdiden durutmuyorlar uyumayi ozlettiler.Hepimizde ayni sikayet oldgna gore vucut kendini hazirliyo.Goguslerim bir beden büyüdü ve uclari karardi gibi ya.
kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
canım benim 4+5 de kese görunmuştu.kızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
canım benimde akıntım var. bugun sanki daha çok var.ve akşamdan beri sol kasıgımda şiddetli olmasada sancı var.inşallah bişey yoktur çok korkuyorum.Bende kararma başlamadı ama buyuduler akıntım devam ediyo ama çok rahatsz oluyorum
duyduk cnm çok şükür salı günü gitmiştikbenimde bebişlerim ikiz canım kalp seslerini duydunuz mu siz,
ben c.tesi gidicem
5.5 de gitmiştim ben o zaman iki kese göründüIkiz oldugunu ne zaman ogrendiniz kislar
cnm alltan bakmadımıdoktorum 5000 ve üzeri dedi cnm..Benimde 3600 görünmedi kese
haftaya kesin görnr o zaman barı kanıma baktırayım kaç oldu çok merak edıyorum sağol canımGörünmez cnm en az 1500 üzeri olmasi lazim sen 3 4 gün sonra git keseyıde gorursun
Canım görünse bile alttan bakar nokta gibi birşey olarak görür büyük bi ihtimalkızlar kımse cevap vermemiş bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım degerım tahmınen 800lerde bugun doktor randövüm var kese görünüyor mu bu degerde ? bebek değilde kese
tatlım bana sormamıssın aama ben gördm bebişlern ikisi de 5 mm di salı günütatlım bebişleri görmüş müydün sen boyutlarını biliyor musun yada kesen kac mm di
canım benimde akıntım var. bugun sanki daha çok var.ve akşamdan beri sol kasıgımda şiddetli olmasada sancı var.inşallah bişey yoktur çok korkuyorum.
0
haftaya kesin görnr o zaman barı kanıma baktırayım kaç oldu çok merak edıyorum sağol canım
cnm benm 6+1 de kalp atışını duyduk yalnız ben 6+6 idim ama bebişler 5 gün geriden geliyorGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün Dr randevum var 6+1 haftalik inşallah görürüz keseyi kalp atışını 6 haftalıkken duyan varmı kızlar duyabilir miyim ki cok merak ediyorum
Kızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
cnmm gözün aydınnn çok sevndmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?