2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Anladm cnm tekrar gözün aydin dikkat et kendine

AYY CANIM GÖZÜN AYDINN ÇOK SEVİNDİM KESEN KAÇ MM OLMUŞ AY BENİMKİ DE ATIYO OLABİLİR O ZAMAN SENİNLE YAKINIZ İNAN KENDİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI DUYMUŞUM GİBİ HEYECANLANDIM ŞU AN

aynen :) çok güzel bi duygu gerçekten ben de neden hiçbi şey hissedemiyorum diyodum meğer kalbini görmek lazımmış

sen kaç haftalıksın canım
Evet ben de acile gittigimde kanamam varken gormustum.. harika birsey.. bugun 6+4 oldum dr randevum var insallah yine gorurum :)

Aynısı="Melodram_Punisher, post: 40544259, member: 670655"]Gece uykularim gitti gece 4 den sabah 8lere kadar sabahliyorum icimde bir daralma dön babam dön uyuyamiyorum.[/QUOTE]
Aynisi bende de var,bütün dengem bozuldu

Ay ne guzeeeeellllll:))) masallah size yaaa esimin de hayaliyle hep ikiz ama tek göründü :)) demekki sol kasigindaki batma oyuzden dmi
biz hiç ikiz duşunmemiştik hiç aklımıza gelmemişti :) ikimizinde ailesinde ikiz yok ilk defa bizde çıktı :) rabbim hayırlısıyla saglıkla dogurmayı kısmet etsin hepimize :) aradım az once doktoru hiç korkma ilk gunlerde böyle batmalar normal dedi.

kızlar iki gündür yemek yiyesim yok, meyveden başka bişiy yiyemiyorum.havalardan mı yok sa midem mi bulanıo anlamadım. bulanmıyo heralde. sadece yemekleri görünce tiksiniyorum Allah günah yazmasın..salçalı yemek vs görmek istemiyorum. siz de öyle misiniz? ve çok uykum var sürekli uyumak istyorum

Evet cnm normal çünkü rahim büyüme aşamasında hızlı calisiyomus batma ağrı akinti buyuzden normal. Cnm inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bide biri kız biri erkek olursa yenmez tadından :)))

AYY CANIM GÖZÜN AYDINN ÇOK SEVİNDİM KESEN KAÇ MM OLMUŞ AY BENİMKİ DE ATIYO OLABİLİR O ZAMAN SENİNLE YAKINIZ İNAN KENDİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI DUYMUŞUM GİBİ HEYECANLANDIM ŞU AN

EVET canım 6+0 çıktı ultrason sata göre 6+6

Evet ben de acile gittigimde kanamam varken gormustum.. harika birsey.. bugun 6+4 oldum dr randevum var insallah yine gorurum :)

umarım canım :)
Anladm cnm tekrar gözün aydin dikkat et kendine

teşekkür ederim sen de dikkatli ol :)

Şuan aldığım habere göre sevgili müdürüm bana nöbet yazmış sabah 7 de başlayacakmışım sonra normal mesai sonrada akşam 10 a kadar devam.
O kadar hamile olduğumu belirttim bu yapılır mı bana ya sinirden karnıma ağrı girdi resmen

tatlım bana sormamıssın aama ben gördm bebişlern ikisi de 5 mm di salı günü
masallahh canım :) bizde carsamba günü bebişimi gördük 5.3 mm idi ama doktorumuz aynı kesenin içinde altta bi nokta daha gördü ikiz olabilir yada bebegin bi parcasıdır dedi bakalım yarın yine gidicez acaba ikiz mi ikizse o daha gelişmemiş diğerine göre değilse o nokta ne bi sürü sorular kafamda :)

ayyy canım ikizler ya çok korkuyorum yavrularıma bişey olucak diye. birde ilk çocuklarımız :) inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız.ayyyy valla annem ben ve kardeşımde öyle hissediyoruz biri kız biri erkek diye :) amannn saglıklı olsunda yavru kuşlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…