ben 5+6 da gittiğimde yoktu canım kesem küçüktü ama 6 mm idi dr bana 4 haftalık falan dedi, bir hafta sonra yani bugün geldiğimde 6+6 olarak geldim ultrasonda 6+0 çıktı ve abdominal ultrasonla net göremedi vajinal ultrasonla baktık
AYY CANIM GÖZÜN AYDINN ÇOK SEVİNDİM KESEN KAÇ MM OLMUŞ AY BENİMKİ DE ATIYO OLABİLİR O ZAMAN SENİNLE YAKINIZ İNAN KENDİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI DUYMUŞUM GİBİ HEYECANLANDIM ŞU ANKızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Evet ben de acile gittigimde kanamam varken gormustum.. harika birsey.. bugun 6+4 oldum dr randevum var insallah yine gorurum :)aynen :) çok güzel bi duygu gerçekten ben de neden hiçbi şey hissedemiyorum diyodum meğer kalbini görmek lazımmış
sen kaç haftalıksın canım
Arkadaşım nilgün hanıma gitti doğuma bir ay kala değiştirdi,iyi bir doktor ama sürekli moralini bozdu çok kilo alıyosun seni sezeryanla bîle doğutturamam gibi seyler söyledi,suan baska birine gidiyor içi çok rahat:)
4+1 iz daha canım. 5. haftamıza yeni girdikaynen :) çok güzel bi duygu gerçekten ben de neden hiçbi şey hissedemiyorum diyodum meğer kalbini görmek lazımmış
sen kaç haftalıksın canım
biz hiç ikiz duşunmemiştik hiç aklımıza gelmemişti :) ikimizinde ailesinde ikiz yok ilk defa bizde çıktı :) rabbim hayırlısıyla saglıkla dogurmayı kısmet etsin hepimize :) aradım az once doktoru hiç korkma ilk gunlerde böyle batmalar normal dedi.Ay ne guzeeeeellllll:))) masallah size yaaa esimin de hayaliyle hep ikiz ama tek göründü :)) demekki sol kasigindaki batma oyuzden dmi
4+1 iz daha canım. 5. haftamıza yeni girdik
biz hiç ikiz duşunmemiştik hiç aklımıza gelmemişti :) ikimizinde ailesinde ikiz yok ilk defa bizde çıktı :) rabbim hayırlısıyla saglıkla dogurmayı kısmet etsin hepimize :) aradım az once doktoru hiç korkma ilk gunlerde böyle batmalar normal dedi.
AYY CANIM GÖZÜN AYDINN ÇOK SEVİNDİM KESEN KAÇ MM OLMUŞ AY BENİMKİ DE ATIYO OLABİLİR O ZAMAN SENİNLE YAKINIZ İNAN KENDİ BEBİŞİMİN KALP ATIŞINI DUYMUŞUM GİBİ HEYECANLANDIM ŞU AN
Evet ben de acile gittigimde kanamam varken gormustum.. harika birsey.. bugun 6+4 oldum dr randevum var insallah yine gorurum :)
Anladm cnm tekrar gözün aydin dikkat et kendine
3 ten sonra belli olacak, bekliyorum sabırsızlıkla =)Cnm bugunki kan sonucun belli oldu mu
gunaydın kızlarr
midem ilk kez bulanıyor bu sabah
işteyim akşamı nasıl edicez
ayy minnoş :) erken öğrenmişsin ben de 4+3 te öğrendim gerçi4+1 iz daha canım. 5. haftamıza yeni girdik
canımm masallahh hadi hayırlısı saglıcakla al kucagına inşşKızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
canımm masallahh hadi hayırlısı saglıcakla al kucagına inşş
Eveeet bata 2 gün kala öğrendim =)) Şimdi günler geçmek bilmezayy minnoş :) erken öğrenmişsin ben de 4+3 te öğrendim gerçi
masallahh canım :) bizde carsamba günü bebişimi gördük 5.3 mm idi ama doktorumuz aynı kesenin içinde altta bi nokta daha gördü ikiz olabilir yada bebegin bi parcasıdır dedi bakalım yarın yine gidicez acaba ikiz mi ikizse o daha gelişmemiş diğerine göre değilse o nokta ne bi sürü sorular kafamda :)tatlım bana sormamıssın aama ben gördm bebişlern ikisi de 5 mm di salı günü
ayyy canım ikizler ya çok korkuyorum yavrularıma bişey olucak diye. birde ilk çocuklarımız :) inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız.ayyyy valla annem ben ve kardeşımde öyle hissediyoruz biri kız biri erkek diye :) amannn saglıklı olsunda yavru kuşlarım :)Evet cnm normal çünkü rahim büyüme aşamasında hızlı calisiyomus batma ağrı akinti buyuzden normal. Cnm inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın bide biri kız biri erkek olursa yenmez tadından :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?