kendileri bayan mı bay mı?Şuan aldığım habere göre sevgili müdürüm bana nöbet yazmış sabah 7 de başlayacakmışım sonra normal mesai sonrada akşam 10 a kadar devam.
O kadar hamile olduğumu belirttim bu yapılır mı bana ya sinirden karnıma ağrı girdi resmen
Hadi gözünaydin canm .darisi basimizaKızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
Bay canımkendileri bayan mı bay mı?
ayyy canım ikizler ya çok korkuyorum yavrularıma bişey olucak diye. birde ilk çocuklarımız :) inşallah hepimiz saglıklı bir şekilde kucagımıza alırız.ayyyy valla annem ben ve kardeşımde öyle hissediyoruz biri kız biri erkek diye :) amannn saglıklı olsunda yavru kuşlarım :)
allah allah ben hep bay yöneticilerle daha iyi anlaşarak çalıştım.ama tabii halden anlamazlarda çıkıyor.ayıptır yani.Bay canım
ayyyy evet yaaa bende ciciler almak istiyorum :) çok keyifli olucak eminim :)Evet herseyden önce sağlıklı olmalari:) sen icini ferah tut dua et bol bol rabbim yardimcin olur insallah:) bizimde ilk bir an önce cinsiyeti belli olsun bişeyler almak istiyorum ona :))
Bende bugune kadar öyle olduğunu düşünüyrodum ama bugun beni yanılttı. Tek söylediği kötü olursan tabiki değişiklik yaparız. Benim kötü olmamı bekleyecek yani ne saçma yaaa. Burdan rahat rahat söyliyeyim Sevmiyorum sizi müdür bey hatta gıcık oluyorum sizeallah allah ben hep bay yöneticilerle daha iyi anlaşarak çalıştım.ama tabii halden anlamazlarda çıkıyor.ayıptır yani.
Ayyy cok sevindim canm bende kendimi hazir hissedince gdicem insallah :))sağol canı m hep beraber :)
tatlım masallah sendeki sabra hayranım gitmedin mi daha görmeye :)Ayyy cok sevindim canm bende kendimi hazir hissedince gdicem insallah :))
Ayy ins kızlar bende cok istiyorum kendimi zor tutuyorum simdi avm ye gidince ebebek yada mothercare yada bebek mağazalarının önünden geçerkenayyyy evet yaaa bende ciciler almak istiyorum :) çok keyifli olucak eminim :)
Ay sen hala gtmedin mi 7 haftalık oldun ayol :) :)Ayyy cok sevindim canm bende kendimi hazir hissedince gdicem insallah :))
evet çok buyuk terbiyesizlik yapmış. olsun allah buyuktur.Bende bugune kadar öyle olduğunu düşünüyrodum ama bugun beni yanılttı. Tek söylediği kötü olursan tabiki değişiklik yaparız. Benim kötü olmamı bekleyecek yani ne saçma yaaa. Burdan rahat rahat söyliyeyim Sevmiyorum sizi müdür bey hatta gıcık oluyorum size
:) :) çok heyecanlı :)Ayy ins kızlar bende cok istiyorum kendimi zor tutuyorum simdi avm ye gidince ebebek yada mothercare yada bebek mağazalarının önünden geçerken
:))) sabır degilde korku dielim canm ya :)) Eşimin işi müsait olmadı bende tek gitmek istemedim bakalim bugun yarin gideriim daha fazla duramicam :)))tatlım masallah sendeki sabra hayranım gitmedin mi daha görmeye :)
Hakkında hayırlısı olsun canımevet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
:))) belkide git artik diye beni ondan uyutmuo bebisim :)) Gdicem insallah o duyguyu yasamak icin sabirsizlaniorum :)Ay sen hala gtmedin mi 7 haftalık oldun ayol :) :)
amin canım cumlemızın ınsallah. ınşallah cok uzun surmez gıtmesıHakkında hayırlısı olsun canım
Ben de kendime aldım 2 hamile t-shirt ü bir de elbiseayyyy evet yaaa bende ciciler almak istiyorum :) çok keyifli olucak eminim :)
hayırlısı olsun canım bazen kötü görünen şeyler hayrınadır..evet kızlar bebegım benı terk etmeye basladı kanamam var doktora gıtmıycem dusene kadar progestanla tutmaya calısmasınlar dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?