Ikiz oldugunu ne zaman ogrendiniz kislar
kızlar benim iki arkadasımda selcuk beye gittiler cok memnun kaldılar bende düşünüyorum ama işte bize baya uzak karar veremedim halaBenim ablam ve kuzenim bilgi hastanesinde doğum yaptılar gayet memnun kaldılar ikisinde selçuk beye gitti
benim uykum bölünmüyo ama normalde yattıgımda hemen uyuyurum simdi dön dön bi saat uyuyamıyorum tabii sabah feciKızlar bi kaç gecedir uyku uyuyamiyorum hiç rahatım yok.. sizin uyku durumunuz nasıl?
yedinci haftadayım canım ama altının ortasında basladıMide bulantisi olanlar kaçıncı haftaniz
tatlım bebişleri görmüş müydün sen boyutlarını biliyor musun yada kesen kac mm di5+6 da öğrendim ben canım :)
ya benimdeee deli gibi uykum oluyo yatıyorum ama hiç bir pozisyonda rahat edemiyorumKızlar bi kaç gecedir uyku uyuyamiyorum hiç rahatım yok.. sizin uyku durumunuz nasıl?
hayırlı olsun canım allah sag salim kucagına almayı nasip etsin kan testi mi yaptın idrar testi miBende dün öğremdim anne olacağımo çok mutluyum ne yapacağımı bilmiyorum
tatlım bebişleri görmüş müydün sen boyutlarını biliyor musun yada kesen kac mm di
Benm 2900 lerde ydi görDuk keseyidoktorum 5000 ve üzeri dedi cnm..Benimde 3600 görünmedi kese
Gece uykularim gitti gece 4 den sabah 8lere kadar sabahliyorum icimde bir daralma dön babam dön uyuyamiyorum.
canım bi kan testi yaptır bakalım degerin yüksekse keseyi bile görebilirsin adet tarihin gecti mi
Bi hafta geçticanım bi kan testi yaptır bakalım degerin yüksekse keseyi bile görebilirsin adet tarihin gecti mi
benim uykum bölünmüyo ama normalde yattıgımda hemen uyuyurum simdi dön dön bi saat uyuyamıyorum tabii sabah feci
ya benimdeee deli gibi uykum oluyo yatıyorum ama hiç bir pozisyonda rahat edemiyorum
inşallah canım sen içini ferah tut stes yapma ALLAHIN izniyle bişey olmayacakkızlar doktor sıtesıne geçenkı kese boyutunu cıkan beta sonuclarımı yazıp sormustum uzmana cevaplamıs bu verılerde çelişki yok dıye ay ınsallah dun gecekı doktor yanılmıstır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?