2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen senin gibiyim canımm...Evde hemen başımı koyacak yastık arıyorum... İnanılmaz halsiz ve uykusuzum...12 saat uyuyorum ama yinede uykuya doymuyorum...:S

Kızlar günaydın hepinize Grip oldum:
Bugunde çalışıyorum maalesef...Akşam saat 8 de yattım 12 saat uyumuşum
Gece nefes almakta zorlandım...Burnum tıkalı akıyor:S
Çok halsiz ve bitkinim....Nasıll atlatıcammm yaaaa

Çok geçmiş olsun canım ben de sabah tıkanık uyandım ama şimdi açıldım şükür. Dikkat et kendine ve bebişine. Eve gidince sıcak su yap buharına biraz yüzünü tut. Açılır burnun.

Aynen senin gibiyim canımm...Evde hemen başımı koyacak yastık arıyorum... İnanılmaz halsiz ve uykusuzum...12 saat uyuyorum ama yinede uykuya doymuyorum...:S
benimde öyle inşallah geçicidir normalde çok hareketliyimdir bahar temizliğine başlıyim diyorum yavaş yavaş kendimi yormadan valla çamaşırları asıp zor topluyorum iyice koyverdim canım hep uyumak istiyor

Bnm ark degeri adeti bir hafta gecmedine ragmen 269 du sonra birden yukseldi sknti yapma:):)

gozun aydın ınş.bende duyarım.dun doktora gıttım hem alttan hem ustten muayene oldum.kese gorundu 5 haftalık hersey normal 1hafta sonra tekrar gel dedı gonderdı

Merhaba kızlar
Ben de aralık annesi olcam inşallah
Şu an 25 aylık bi oğlum var
Adetim bi hafta gecikti
Evde iki kere test yaptım
Pozitif çıktı
Hastaneye gitmedim henüz
Kalp atışı kaçıncı haftada alınıyordu
Ilkini hatırlamıyorum
Ne zaman gitsem hastaneye
Su an 5+1im
Şimdi gitsem keseye bakar
Ama öyle gideyim ki kalp atışına da baksın inşallah
Var mı kalp atışına bakılan?

HAYIRLI OLSUN biz 5.haftada keseyi görmüştük kalp atışı için 6. hafta çağırdı ama ben gitmedim 23 nisana aldım randevumu oda 7+5 oluyor garanti olsun dedim:)

dun ılk randevum vardı doktorda 5haftalık dedı kesyı gorduk kalp atısı yoktu bır hafta sonra gel dedı yenı nekadar gec guıdersen okadar ıyı boyle beklemesı zor oluyor bu arada hayırlı ugurlu olsun bebıslerımız :)

gunaydın kızlar ılk randevum dundu.ustende altanda baktı.keseyı gorduk :) ama daha kuçuk kalp atısını goremedık bır hafta sonra gel hersey normal dedı.folıkasıt verdı gonderdı.bu kadarmı yanıııı

Kizlar çok açim,midem bulanmiyor ama yemek yiyemiyorum iyice halsizlestim.24 saat yatıyorum,uykum da yok aksine geceleride uyanip uyuyamiyorum. Çalışan arkadaslara Allah yardım etsin cidden çok zor,konuşmaya mecalim yok.

unaydın kızlar ılk randevum dundu.ustende altanda baktı.keseyı gorduk :) ama daha kuçuk kalp atısını goremedık bır hafta sonra gel hersey normal dedı.folıkasıt verdı gonderdı.bu kadarmı yanıııı

Gözün aydın canım darısı benim başıma =) Daha miniğiz biz dra gitmedik henüz. Sen kaç haftalıksın şu anda ? Gebelik takvimi oluştursana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…