- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
Aynen senin gibiyim canımm...Evde hemen başımı koyacak yastık arıyorum... İnanılmaz halsiz ve uykusuzum...12 saat uyuyorum ama yinede uykuya doymuyorum...:Skızlar günaydın
kendimi son 2 haftadır sürekli yorgun ve hasta hissediyorum. çalışıyorum ofistede yorgunum sürekli eve gidiyorum hemen uyumak istiyorum eşim rahatsız olmaya bailadı bi kaç kez mide bulantısı yaşadım onun dışında testlerimde normal çıktı hersabah peynir öğlen yoğurt akşam süt içiyorum yemeğimi eksik etmiyorum ama hep hasta ve yorgunum
varmı bnm gibi olan
Benim de belim ağrıyo başım da dönüyo halsizlik uyku hali zaten varSatım 17 mart. Belim çok ağrıyo ama sizin nasıl
Çok geçmiş olsun canım ben de sabah tıkanık uyandım ama şimdi açıldım şükür. Dikkat et kendine ve bebişine. Eve gidince sıcak su yap buharına biraz yüzünü tut. Açılır burnun.Kızlar günaydın hepinize Grip oldum:
Bugunde çalışıyorum maalesef...Akşam saat 8 de yattım 12 saat uyumuşum
Gece nefes almakta zorlandım...Burnum tıkalı akıyor:S
Çok halsiz ve bitkinim....Nasıll atlatıcammm yaaaa
benimde öyle inşallah geçicidir normalde çok hareketliyimdir bahar temizliğine başlıyim diyorum yavaş yavaş kendimi yormadan valla çamaşırları asıp zor topluyorum iyice koyverdim canım hep uyumak istiyorAynen senin gibiyim canımm...Evde hemen başımı koyacak yastık arıyorum... İnanılmaz halsiz ve uykusuzum...12 saat uyuyorum ama yinede uykuya doymuyorum...:S
Bnm ark degeri adeti bir hafta gecmedine ragmen 269 du sonra birden yukseldi sknti yapma:):)Herkese merhaba arkadaşlar.Benimde sat 16 mart.Adete 3 gün kala hcg 37 çıktı 2 gün sonra ise 62 olmuş.Dr iyi dedi ama benim kafama takıldı tabi.Haftaya gidicem usg için..3,5 yaşında bir oğlum bir de.Onun değerleri çok daha yüksekti.Var mı benim gibi değeri düşük olan
inşallah öyledir.Değerin iki gün içinde en az %66 artması beklenirmiş.İnşallah kuzum benimledirBnm ark degeri adeti bir hafta gecmedine ragmen 269 du sonra birden yukseldi sknti yapma:):)
gozun aydın ınş.bende duyarım.dun doktora gıttım hem alttan hem ustten muayene oldum.kese gorundu 5 haftalık hersey normal 1hafta sonra tekrar gel dedı gonderdıKızlllaaaaarrrrr bebeğimin kalbi atıyorr :) şuanki mutluluğumu size anlatamam gördüm ultrasonda nasıl hızlı atıyodu hiçbi sorun yok olabilir kahve akıntı dedi için rahat etmezse diye de progestan yazıyorum dedi
7+5 im canm.K
Acinci haftanın canim
Merhaba kızlar
Ben de aralık annesi olcam inşallah
Şu an 25 aylık bi oğlum var
Adetim bi hafta gecikti
Evde iki kere test yaptım
Pozitif çıktı
Hastaneye gitmedim henüz
Kalp atışı kaçıncı haftada alınıyordu
Ilkini hatırlamıyorum
Ne zaman gitsem hastaneye
Su an 5+1im
Şimdi gitsem keseye bakar
Ama öyle gideyim ki kalp atışına da baksın inşallah
Var mı kalp atışına bakılan?
dun ılk randevum vardı doktorda 5haftalık dedı kesyı gorduk kalp atısı yoktu bır hafta sonra gel dedı yenı nekadar gec guıdersen okadar ıyı boyle beklemesı zor oluyor bu arada hayırlı ugurlu olsun bebıslerımız :)Merhaba kızlar
Ben de aralık annesi olcam inşallah
Şu an 25 aylık bi oğlum var
Adetim bi hafta gecikti
Evde iki kere test yaptım
Pozitif çıktı
Hastaneye gitmedim henüz
Kalp atışı kaçıncı haftada alınıyordu
Ilkini hatırlamıyorum
Ne zaman gitsem hastaneye
Su an 5+1im
Şimdi gitsem keseye bakar
Ama öyle gideyim ki kalp atışına da baksın inşallah
Var mı kalp atışına bakılan?
gecmıs olsun canım benım.ahhh nezman gecıcek bu agrılar ben de sıkayetcıyım cok ama calısıyorum.sanırım calısan annelere bıraz daha zorGünaydın kızlar, bıçak batması gibi ağrım var yattım yine
Gözün aydın canım darısı benim başıma =) Daha miniğiz biz dra gitmedik henüz. Sen kaç haftalıksın şu anda ? Gebelik takvimi oluştursanagunaydın kızlar ılk randevum dundu.ustende altanda baktı.keseyı gorduk :) ama daha kuçuk kalp atısını goremedık bır hafta sonra gel hersey normal dedı.folıkasıt verdı gonderdı.bu kadarmı yanıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?