- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Gözünüz aydın, maşallah. Darısı bizim de başımızaSelam kizlar.gelemedim kac gundur.dun ilk randevuma gittim.tup bebekti bilenleriniz vardir.sat 9 mart olarak alindi.5+4 ken kese ve kalp atisini duyduk sukurler olsun.sahane bir ses hepinize nasip etsin rabbim.
5 HAFTALIK DEDI SADECE KESENIN CAPINIDA SOYLEMEDI BENDE ZATEN HEYECANDAN UNUTTUM.:Gözün aydın canım darısı benim başıma =) Daha miniğiz biz dra gitmedik henüz. Sen kaç haftalıksın şu anda ? Gebelik takvimi oluştursana
BENIMDE ILK RANDEVUM DUNDU.ALTTANDA USTTENDE BAKTI KALP ATISINI DUYAMADIM AMA KESINI GORDUM 5 HAFTALIK HERSEY NORMAL BIR HAFTA SONRA GEL DEDI GONDERDI.KESENIN CAPINIDA SOYLEMEDI.Selam kizlar.gelemedim kac gundur.dun ilk randevuma gittim.tup bebekti bilenleriniz vardir.sat 9 mart olarak alindi.5+4 ken kese ve kalp atisini duyduk sukurler olsun.sahane bir ses hepinize nasip etsin rabbim.
Biz de 4+2 yiz =) Sat 19 mart. Sabırsızlanıyorum ben de dra gitmek için5 HAFTALIK DEDI SADECE KESENIN CAPINIDA SOYLEMEDI BENDE ZATEN HEYECANDAN UNUTTUM.:
(
Amin tatlim.hepiniz en kisa zamanda gorursunuz insallah.karindan degil alttan bakildi dip not duseyimGözünüz aydın, maşallah. Darısı bizim de başımıza
Canim bizimki erken normalde daha gec gorulur bakilan ultrason cihazinin da onemi var.kalp atisini kizlar 7.hafta icinde duyuyorlar genelde.BENIMDE ILK RANDEVUM DUNDU.ALTTANDA USTTENDE BAKTI KALP ATISINI DUYAMADIM AMA KESINI GORDUM 5 HAFTALIK HERSEY NORMAL BIR HAFTA SONRA GEL DEDI GONDERDI.KESENIN CAPINIDA SOYLEMEDI.
VALLA BENDE ANLAMDIM.SAT 8 MART AMA 5 HAFTALIK DEDI.Canim bizimki erken normalde daha gec gorulur bakilan ultrason cihazinin da onemi var.kalp atisini kizlar 7.hafta icinde duyuyorlar genelde.
Oğlumda da alttan görülmüştü, teşekkürler canım bilgi içinAmin tatlim.hepiniz en kisa zamanda gorursunuz insallah.karindan degil alttan bakildi dip not duseyim
demekki geç döllenme cnmVALLA BENDE ANLAMDIM.SAT 8 MART AMA 5 HAFTALIK DEDI.
Aynenn uykudan gözümü açamıyorum sankii....oFİSte uyuyakalcam gibi:)Kizlar çok açim,midem bulanmiyor ama yemek yiyemiyorum iyice halsizlestim.24 saat yatıyorum,uykum da yok aksine geceleride uyanip uyuyamiyorum. Çalışan arkadaslara Allah yardım etsin cidden çok zor,konuşmaya mecalim yok.
bnm de boğazlarım şiş.Kızlar günaydın hepinize Grip oldum:
Bugunde çalışıyorum maalesef...Akşam saat 8 de yattım 12 saat uyumuşum
Gece nefes almakta zorlandım...Burnum tıkalı akıyor:S
Çok halsiz ve bitkinim....Nasıll atlatıcammm yaaaa
sadece parol cnm, augmentin antibiyotik oldgnn kullanmamalsnKızlar atwşim çıktı doktor parol ve augmentini öneriyor mu
Bogazların için limon ye posasıyla..Sıcak suya limon sık iç..Biraz rahatlarsın...bnm de boğazlarım şiş.hamileliğin 8 haftalaırnda burun tıkanıklıgı olurmuş cnm oyle okumuştum. hamilelik süresince olması normalmiş.
Burun tıkanıklığı, bütün hamile kadınların 20 ile yüzde 30 unu etkiler. Gebeliğin 8. haftasında başlayabilir ve bebeğiniz doğumuna kadar sürer. Bazen doğum sonrasında da devam edebilir. Gebelikte vücuttaki hormon değişimine bağlı özellikle östrojen düzeyindeki artış burun içindeki konka adı verilen burun etlerinin şişmesine ve daha fazla burun akıntısı üretmesine neden olabilir. Ayrıca gebelerde kan miktarındaki hacimsel artış burun etlerinde etkileyerek bu yapılarda şişmeye neden olur. Bu değişim sonucunda burun tıkanıklıkları görülür. Yine artan kan basıncı ile de kanamlar görülebilmektedir.
bn de portakal çilek ceviz bol yiyorum zaten yemek yiyesm yok, meyve ve ceviz yogurt ve yumurta .. bunlar dışında bişiy yedgm yok günlerdirCanm bende cok yiyorum ins yoktur ama yememiz lazımmış icinde bisey var Demişti arkadasım suan bol Çilek oyuzden tüket Demişti valla bende baya yiyorum
seninle yakn satımız...benim 17 mart...satı 5 gün geçtiğinde değerim 109.34 tü doktor değer için bişey demedi....benimde 3 yaşında oğlum var...ona hamileleliğimdede yaklaşık 1 aylıkken 1032 imiş değerim...şimdi bakınca benim değerimde çok düşük geldi inşallah bi sorun yoktur yaaaHerkese merhaba arkadaşlar.Benimde sat 16 mart.Adete 3 gün kala hcg 37 çıktı 2 gün sonra ise 62 olmuş.Dr iyi dedi ama benim kafama takıldı tabi.Haftaya gidicem usg için..3,5 yaşında bir oğlum bir de.Onun değerleri çok daha yüksekti.Var mı benim gibi değeri düşük olan
limonlu su içim bari, meyveleri hep soguk yedim dolaptan.Bogazların için limon ye posasıyla..Sıcak suya limon sık iç..Biraz rahatlarsın...
Daha çok erken benim için.Umarım çok zedelenmeden atarım üzerimden hastalıgı...
Normalde çekilmiyor zaten hamileyken hiç çekilmiyor....
hayirli olsun darisi basimiza. Tekil mi cikti gebeliğin?Selam kizlar.gelemedim kac gundur.dun ilk randevuma gittim.tup bebekti bilenleriniz vardir.sat 9 mart olarak alindi.5+4 ken kese ve kalp atisini duyduk sukurler olsun.sahane bir ses hepinize nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?