Canim bende gecen hafta kullanmak zorunda kaldim ilk gun kullanmayayim dedim ama coknkotuydum bogazlarim falan iltihaplanmisti doktor dahada korkuttu icmezsen asıl iltihap dusuk tehlikesi yaratir dedi kullandim mecbur canim sen bak biraz dayanabiliyorsan icme ilerliyosa ic kendi direncini kendin daha iyi bilirsinKızlar atwşim çıktı doktor parol ve augmentini öneriyor mu
Kızlar benimde gecen Cumartesi 165 çıkmıştı değer yarın yine yaptırcam sizce ne kadar olmuştur?keseyi görebilir miyim??Bende 6 haftalik olsun oyle giderim diye dusunuyodum cnm insaAllah degerlerimiz guzel artarda goruruz keseLeri
Canm benimde ablamın tek yumurta ikizi kızları oldu.aynen doktor anneden gelir ikiz Demiş .bizimde annemin amcaları ikizmis.bide ikiz bir nesil atlar derler .yani seninde dedelerde vardır belkiAynen.doktorumda bana sordu aılende ıkız var mı dıye hıc yok dedım.eşımın tarafındada yok dedım.önemlı olan senın taraf anneden gelır ıkız dedı.ama bızdede yok :)
Canm bende cok yiyorum ins yoktur ama yememiz lazımmış icinde bisey var Demişti arkadasım suan bol Çilek oyuzden tüket Demişti valla bende baya yiyorumKizlar ben acayip cilek yiyorum zarari var midir
Çilek çok yararli canm mevsimide istedigin kadar tüketebilirsin vitamin olsun :))Kizlar ben acayip cilek yiyorum zarari var midir
Mide bulantisi icin zencefil cayi icebilirsin demisti doktor. Bir arastirin yine de.Bulanti icin metpamit iciyordum fayda gormeyince emedur fitil ve rennie duo şruba basladim insallah iyi gelir acliktan olcem 1kg verdim ne yersem cikarasim gelio oyhh
orasi oyle tabiki masallah sukurler olsun cok iyi gelisimi haftasi 1cm olmus bebisim bugun :)vama o an cok uzulmustum ya cok heveslenmistim diye ama haklisincan neden üzülüyorsun ki üzülme. ben almanyadayim ve doktorumd en son model cihaz var yinede dinletmedi iyi degilmis zaten dinlemesi bana 28. haftadan sonra dedi. yani bana görmekte yeter. bosyere sikma canini
oyle haklisin bir dahaki randevum 8 mayista gitmiycem bidaha zaten hayirlisi boyle imiscnm onu duymak dünyanın en buyuk mutlulğu ama cnm üzülme hiç annesi duyacaksın elbet
çok fazla ultrason da zararlı unutmadan soyliyeyim dedim sen tabi daha iyi bilirsin
Çok iyi cnmÇalıştığım devlet hastanesine canım
Merhabalar arkadaşlar benim sat 21 martı adet döngüm 27 gündür ve düzenli normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım aşırı bel ağrısı ve hafif mide bulantım var birde sol bacağımIn üst kısmı çok ağrıyor 4 gün önce test yaptım negatif çıktı 2 yıl önce dışgebelik geçirdim korkuyorum bir taraftan da çok istiyorum bebeğim olmasını dua edin bana canlar bu arada hepiniz bebeklerimizi sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim
Benim de tüp bebek ultrason 5 +6 göründü iki tane kese var 8 hafta bitince kalp atışını duymaya gidicem[/QUOTE]Bn 2martta adet oldum 18martta transfernm bnimki tüp bebek 6.haftanin içindeyim ama kalbi duyamadik endiseleniyorm ultrason da 5+5 göründü off kese 1.44mm normal mi
Acinci haftanın canimBulanti icin metpamit iciyordum fayda gormeyince emedur fitil ve rennie duo şruba basladim insallah iyi gelir acliktan olcem 1kg verdim ne yersem cikarasim gelio oyhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?