2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar listeye beni de ekleyin artık :) sat 27 şubat - kilo 69 muhtemel doğum tarihi 04/12/2015

Kızlar atwşim çıktı doktor parol ve augmentini öneriyor mu
Canim bende gecen hafta kullanmak zorunda kaldim ilk gun kullanmayayim dedim ama coknkotuydum bogazlarim falan iltihaplanmisti doktor dahada korkuttu icmezsen asıl iltihap dusuk tehlikesi yaratir dedi kullandim mecbur canim sen bak biraz dayanabiliyorsan icme ilerliyosa ic kendi direncini kendin daha iyi bilirsin

Aynen.doktorumda bana sordu aılende ıkız var mı dıye hıc yok dedım.eşımın tarafındada yok dedım.önemlı olan senın taraf anneden gelır ıkız dedı.ama bızdede yok :)
Canm benimde ablamın tek yumurta ikizi kızları oldu.aynen doktor anneden gelir ikiz Demiş .bizimde annemin amcaları ikizmis.bide ikiz bir nesil atlar derler .yani seninde dedelerde vardır belki

Merhabalar arkadaşlar benim sat 21 martı adet döngüm 27 gündür ve düzenli normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım aşırı bel ağrısı ve hafif mide bulantım var birde sol bacağımIn üst kısmı çok ağrıyor 4 gün önce test yaptım negatif çıktı 2 yıl önce dışgebelik geçirdim korkuyorum bir taraftan da çok istiyorum bebeğim olmasını dua edin bana canlar bu arada hepiniz bebeklerimizi sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim

Bulanti icin metpamit iciyordum fayda gormeyince emedur fitil ve rennie duo şruba basladim insallah iyi gelir acliktan olcem 1kg verdim ne yersem cikarasim gelio oyhh

can neden üzülüyorsun ki üzülme. ben almanyadayim ve doktorumd en son model cihaz var yinede dinletmedi iyi degilmis zaten dinlemesi bana 28. haftadan sonra dedi. yani bana görmekte yeter. bosyere sikma canini
orasi oyle tabiki masallah sukurler olsun cok iyi gelisimi haftasi 1cm olmus bebisim bugun :)vama o an cok uzulmustum ya cok heveslenmistim diye ama haklisin

cnm onu duymak dünyanın en buyuk mutlulğu ama cnm üzülme hiç annesi duyacaksın elbet
çok fazla ultrason da zararlı unutmadan soyliyeyim dedim sen tabi daha iyi bilirsin
oyle haklisin bir dahaki randevum 8 mayista gitmiycem bidaha zaten hayirlisi boyle imis

mesa54, post: 40557735, member: 631488"]Bn 2martta adet oldum 18martta transfernm bnimki tüp bebek 6.haftanin içindeyim ama kalbi duyamadik endiseleniyorm ultrason da 5+5 göründü off kese 1.44mm normal mi[/QUOTE]
Benim de tüp bebek ultrason 5 +6 göründü iki tane kese var 8 hafta bitince kalp atışını duymaya gidicem[/QUOTE]
Masallah senin transfer tarihin ve adet tarihin ney duymadan mi kalp atisini

Bende Agustosta dis gebelik yasadim cnm Rabbim kimseye yasatmasin cok zor gunlerdi psikolojik yonden resmen cokmustum :-( bedenen olan kismi soylemiyorum bile simdi hamileyim cok sukur agrim falan yok ondaki gibi dis gebelkte ilk gunden ince pis bi agri vardi solumda hep simdi yok sukur insaAllah olmazda saglikli bi gebelikle dogum yapmakta nasip olur inS. Sende korkma icini rahat tut cnm Rabbim ayni seyleri yasatmasin inS.

Bn 2martta adet oldum 18martta transfernm bnimki tüp bebek 6.haftanin içindeyim ama kalbi duyamadik endiseleniyorm ultrason da 5+5 göründü off kese 1.44mm normal mi
Benim de tüp bebek ultrason 5 +6 göründü iki tane kese var 8 hafta bitince kalp atışını duymaya gidicem[/QUOTE]
Senin transfer tarihi adet tarhn ne masallah

kızlar günaydın

kendimi son 2 haftadır sürekli yorgun ve hasta hissediyorum. çalışıyorum ofistede yorgunum sürekli eve gidiyorum hemen uyumak istiyorum eşim rahatsız olmaya bailadı bi kaç kez mide bulantısı yaşadım onun dışında testlerimde normal çıktı hersabah peynir öğlen yoğurt akşam süt içiyorum yemeğimi eksik etmiyorum ama hep hasta ve yorgunum

varmı bnm gibi olan

Herkese merhaba arkadaşlar.Benimde sat 16 mart.Adete 3 gün kala hcg 37 çıktı 2 gün sonra ise 62 olmuş.Dr iyi dedi ama benim kafama takıldı tabi.Haftaya gidicem usg için..3,5 yaşında bir oğlum bir de.Onun değerleri çok daha yüksekti.Var mı benim gibi değeri düşük olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…