- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Ben de seviyorum muayenelerde acayip ilgili ve bilgi verici doğum konusunda hastahaneyi beğenmiyorlar amaHiç öyle şeyler de yapmaz aslında pozitiftir her zaman iyi telkinde bulunur, hastaları bayılırdı ona ben de çok severim bi süre orda çalıştım.
6 haftalık canım 6 gün geride ama 14. Haftaya kadar olur böyleUlytau senin bebis ultrasonda ne kar gorunuyo
Bilmiyorum açıkçası ben hep memnun gördüm hastaları hastane personeli de hep orda doğum yapardı tabi ben o zamanlar bekardım :)Ben de seviyorum muayenelerde acayip ilgili ve bilgi verici doğum konusunda hastahaneyi beğenmiyorlar ama
Hayırlı olsn cnm doktor muayene etti mi 109 küçük bayamerhaba herkese ben zeynep...bende Allahım nasip ederse aralık annesi olacğım...şimdiden Allah herkese hayırlısıyla bebeklermizi kucağımıza almayı nasip etsin....2 gün önce evde yaptığım testle hamile oldugumu ögrendim...dün dokrota gittim değerim 109.34...bebişim 3 haftalık falan sanırsam....haftaya tekrar gidicem ultrasonda bakılacak...ilk bebeğimde burdada bir grupla beraber bilgi alışverişi yapmıştım....beraber gün saymıştık..... şimdi oğlum 3 yaşında...tekrar bu hamileliğimdede sizinle beraber gün sayacağız inşallah......Allah hepimize kolaylıklar versin....Allah inşallah bu bebeğimide sağlıkla büyütmeyi nasip eder...hepimizinkini tabiii...
Bn 2martta adet oldum 18martta transfernm bnimki tüp bebek 6.haftanin içindeyim ama kalbi duyamadik endiseleniyorm ultrason da 5+5 göründü off kese 1.44mm normal mi[/QUOTE]UOTE="Ulytau, post: 40557218, member: 460215"]6 haftalık canım 6 gün geride ama 14. Haftaya kadar olur böyle
Sen hangi hastahaneye gidiyosn cnmBilmiyorum açıkçası ben hep memnun gördüm hastaları hastane personeli de hep orda doğum yapardı tabi ben o zamanlar bekardım :)
Hayır Ultrason da görünmez dedi bakmadı.ama az önce kahverengi akıntım oldu korktum nedir sizceHayırlı olsn cnm doktor muayene etti mi 109 küçük baya
Yok cnm vermedim daha dun vermistim biliyosun 71,6 cikmisti pazar gunu tekrar verebilirim acildeİnşallah canım, yakın olur değerlerimiz zatenSen bir daha kan verdin mi peki ?
Cnm muhtemelen seninle aynınız benim de Perşembe günü azıcık kahve bi lekem vardı ne olduğunu bilmiyorum şimdi daha iyiyim sat 13 Mart senin.?Hayır Ultrason da görünmez dedi bakmadı.ama az önce kahverengi akıntım oldu korktum nedir sizce
Canim benim doktorum akinti olabilir bebek rahme yerlesirken dedi korkma Allahin izniyle biseycik olmaz bebisiniHayır Ultrason da görünmez dedi bakmadı.ama az önce kahverengi akıntım oldu korktum nedir sizce
Satım 17 mart. Belim çok ağrıyo ama sizin nasılCnm muhtemelen seninle aynınız benim de Perşembe günü azıcık kahve bi lekem vardı ne olduğunu bilmiyorum şimdi daha iyiyim sat 13 Mart senin.?
İnşallah öyledirCanim benim doktorum akinti olabilir bebek rahme yerlesirken dedi korkma Allahin izniyle biseycik olmaz bebisini
Çalıştığım devlet hastanesine canımSen hangi hastahaneye gidiyosn cnm
bana da yazdı dr. ama kullanmamak için savaşıyorum. sadece ateş düşürücü minoset kullanıyorum. ilk 3 ay antbiyotik kullanmak istemiyorum. adaçayı ile gargara günde 1 çaybardağı kuşburnu çayı bol meyve bol limonlu salata tüketiyorum. ama senin durumunu bilemicem. çok geçmiş olsun.Kızlar atwşim çıktı doktor parol ve augmentini öneriyor mu
hiç anlamıyorum. konu açsan gebelik bölümüne belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar ama kafanı karıştıraadbilirler. demorolize olmanı istememKizlar bu fotoya bakar misiniz. Soldaki kucuk sey bebegim.9.2 mm olmus haftana goretam normal dedi ama onun yaninda kare bisey var. Onun ne oldugunu anlayamad doktor kanama iceriye dogru akmis olabilir dedi. Bunun gibi birsey tecrube eden var mi
Ne oldugunu anlamadigim icin konuyu ne diye acacagimi bile bilemem. dedigin vibi cok negatif.seyler de gelio gruplardan korktum.. intermetten aradim.ama doktor da ne oldugunu anlamayinca bilemedim oyybana da yazdı dr. ama kullanmamak için savaşıyorum. sadece ateş düşürücü minoset kullanıyorum. ilk 3 ay antbiyotik kullanmak istemiyorum. adaçayı ile gargara günde 1 çaybardağı kuşburnu çayı bol meyve bol limonlu salata tüketiyorum. ama senin durumunu bilemicem. çok geçmiş olsun.
hiç anlamıyorum. konu açsan gebelik bölümüne belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar ama kafanı karıştıraadbilirler. demorolize olmanı istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?