2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hiç öyle şeyler de yapmaz aslında pozitiftir her zaman iyi telkinde bulunur, hastaları bayılırdı ona ben de çok severim bi süre orda çalıştım.
Ben de seviyorum muayenelerde acayip ilgili ve bilgi verici doğum konusunda hastahaneyi beğenmiyorlar ama

Hayırlı olsn cnm doktor muayene etti mi 109 küçük baya

UOTE="Ulytau, post: 40557218, member: 460215"]6 haftalık canım 6 gün geride ama 14. Haftaya kadar olur böyle[/QUOTE]
Bn 2martta adet oldum 18martta transfernm bnimki tüp bebek 6.haftanin içindeyim ama kalbi duyamadik endiseleniyorm ultrason da 5+5 göründü off kese 1.44mm normal mi

UOTE="Ulytau, post: 40557218, member: 460215"]6 haftalık canım 6 gün geride ama 14. Haftaya kadar olur böyle
Bn 2martta adet oldum 18martta transfernm bnimki tüp bebek 6.haftanin içindeyim ama kalbi duyamadik endiseleniyorm ultrason da 5+5 göründü off kese 1.44mm normal mi[/QUOTE]
Benim de tüp bebek ultrason 5 +6 göründü iki tane kese var 8 hafta bitince kalp atışını duymaya gidicem

Kızlar gittim Dr bebisimi gördüm kalbi atıyor şükür sesini duymadım ama atışını gorsum herşey yolunda 6+2 gelişimi çok güzel dedi doktorum

Kizlar bu fotoya bakar misiniz. Soldaki kucuk sey bebegim.9.2 mm olmus haftana goretam normal dedi ama onun yaninda kare bisey var. Onun ne oldugunu anlayamad doktor kanama iceriye dogru akmis olabilir dedi. Bunun gibi birsey tecrube eden var mi

Eklentiler

• 1429296581731-1413752159.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar atwşim çıktı doktor parol ve augmentini öneriyor mu
bana da yazdı dr. ama kullanmamak için savaşıyorum. sadece ateş düşürücü minoset kullanıyorum. ilk 3 ay antbiyotik kullanmak istemiyorum. adaçayı ile gargara günde 1 çaybardağı kuşburnu çayı bol meyve bol limonlu salata tüketiyorum. ama senin durumunu bilemicem. çok geçmiş olsun.
Kizlar bu fotoya bakar misiniz. Soldaki kucuk sey bebegim.9.2 mm olmus haftana goretam normal dedi ama onun yaninda kare bisey var. Onun ne oldugunu anlayamad doktor kanama iceriye dogru akmis olabilir dedi. Bunun gibi birsey tecrube eden var mi
hiç anlamıyorum. konu açsan gebelik bölümüne belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar ama kafanı karıştıraadbilirler. demorolize olmanı istemem

Ne oldugunu anlamadigim icin konuyu ne diye acacagimi bile bilemem. dedigin vibi cok negatif.seyler de gelio gruplardan korktum.. intermetten aradim.ama doktor da ne oldugunu anlamayinca bilemedim oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…