2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar dun kanama baslamıstıya hafıf kan geldı sonra lekeye donmustu bugun leke ıyıce azaldı hıc kusmam yoktu bugun kustum bu ne sımdı :S anlamadım ben düşcek dıye beklerken mucızemı oldukı anlamadım

ben de hiç dinlenemiyorum eşim yardım ediyor ama hep bi iş oluyor yapmadan duramıyorum sabah da erkenden kalktım ortalığı toparladım filan bi damla kan pıhtısı geldi çok vicdan yaptım işler duruyo ben yatıyorum şuanda

hiç belli olmaz canım bu işler ben de kahve akıntı oldu korktum dr çok normal dedi bugun de biraz iş yaptım kırmızı gibi kan pıhtısı geldi bi damla yattım hemen progestan içtim şuanda kahve dilerim yine olmaz. seen umudunu yitirme daha çok minik yanılma payı olabilr. kanamayla ilgili bişiler okuyıdum da birine demişler ki rahmin kan dolu muhtemelen düşecek on gün yatıp dinlenmiş bebeğini doğurmuş

inşallah canım bızde mucızelerı yaşarız sende iş felan yapma canım 3 ay dıkkat et kendıne Allah hakkımızda hayırlısını versın ıns

benim de üç gün gecikmede 102 çıkmıştı canım bi sorun olmadı 7 haftalık hamileyim şuanda

inşallah canım bızde mucızelerı yaşarız sende iş felan yapma canım 3 ay dıkkat et kendıne Allah hakkımızda hayırlısını versın ıns
eşime de gösterdim korktu zaten ben yarın gelince yaparım işleri sen yat dedi yazık bişey olursa benden çok o üzülür uygulama indirmiş durup durup ne aşamada büyümüş mü diye bakıyo

Ben de epeydir takip ediyorum burayi. satim 27 Şubat. 4 aralik görünse de kırkı tamamlamaz bebisim:)) saglikla gelsin hepimiziminki. 7 artı 1 iz bugun. dun kalp atisini duyduk şükür. bu arada 2 oglum var. son bir kez kız icin denedik:))

Elifeva, sen cabuk pes ettin cok ornek var cevremizde. Düşecek denip cocuklarini doguran. Mesela benim Eltimin oglu. Dustu dusecek derken 13 yasina girdi bile :)

Chnb benim de oglum var ve gönlüm kiz olmasindan yana. Allah gönlümuze gore versin insallah. Hosgeldin

Chnb benim de oglum var ve gönlüm kiz olmasindan yana. Allah gönlümuze gore versin insallah. Hosgeldin
teşekkür ederim insallah Çin di rustu yok kesenin saginda solunda bakmaktan alamıyorum kendimi. inşallah canim ya.

Kızlar bu testlerde biri silik ya sıkıntı olmuyo dimi

Hiç çift çizgi göremedim kanda çıkmasına rağmen bi de idrar yapim dedim :))

Eklentiler

• image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba hanmlar gecen sali hafif lekelenmem olmustu bi kac damla dr igne yapti gecti aradn 1 hafta gecti yine basladj bu kez akintiyla karisik kahverengi kokulu neden acaba korkuyorm pazartesi dr a gitcem

OTE="dengesizim, post: 40566758, member: 403354"]5 marta adet transfer 20 mart benm[/QUOTE]
Benimde 5 mart reglim ama transfer ne onlamadım[/QUOTE]
Cnm bizmki tüp bebek embriyonun bize verildiği tarih transfer

Merhaba hanmlar gecen sali hafif lekelenmem olmustu bi kac damla dr igne yapti gecti aradn 1 hafta gecti yine basladj bu kez akintiyla karisik kahverengi kokulu neden acaba korkuyorm pazartesi dr a gitcem
bence dr nize sorun kokulu olmasi enfeksiyon belirtisi olabilir.

eşime de gösterdim korktu zaten ben yarın gelince yaparım işleri sen yat dedi yazık bişey olursa benden çok o üzülür uygulama indirmiş durup durup ne aşamada büyümüş mü diye bakıyo
ay aynı benım esımde oyle sabah kustugumu gorunce bebege bıse olmucak dıye dusunmeye basladı kalktı kahvaltı hazırladı işte şimdi gece gelınce doktora goturcekmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…