Benim hic halim yok kizlar yaaa iki is yapiyorum kendimi koltuga zor atiyorum hafta ici okuldayim koyde mudur yetkili ogretmenim her is benim ustumde git gel hergun 100 km cok yoruluyorum is yapamiyorum hic mecburen haftasonlari yapmak zorundayim ama kalkip yapamiyorum
hasta gibiyim hic halim yok ama cok sukur degilim
Keyfim yok hic mutlu olamiyorum
Ay kendimden gicik aldim of ya agliyasim var halime yaaaa
kızlar dun kanama baslamıstıya hafıf kan geldı sonra lekeye donmustu bugun leke ıyıce azaldı hıc kusmam yoktu bugun kustum bu ne sımdı :S anlamadım ben düşcek dıye beklerken mucızemı oldukı anlamadım
inşallah canım bızde mucızelerı yaşarız sende iş felan yapma canım 3 ay dıkkat et kendıne Allah hakkımızda hayırlısını versın ınshiç belli olmaz canım bu işler ben de kahve akıntı oldu korktum dr çok normal dedi bugun de biraz iş yaptım kırmızı gibi kan pıhtısı geldi bi damla yattım hemen progestan içtim şuanda kahve dilerim yine olmaz. seen umudunu yitirme daha çok minik yanılma payı olabilr. kanamayla ilgili bişiler okuyıdum da birine demişler ki rahmin kan dolu muhtemelen düşecek on gün yatıp dinlenmiş bebeğini doğurmuş
benim de üç gün gecikmede 102 çıkmıştı canım bi sorun olmadı 7 haftalık hamileyim şuandaseninle yakn satımız...benim 17 mart...satı 5 gün geçtiğinde değerim 109.34 tü doktor değer için bişey demedi....benimde 3 yaşında oğlum var...ona hamileleliğimdede yaklaşık 1 aylıkken 1032 imiş değerim...şimdi bakınca benim değerimde çok düşük geldi inşallah bi sorun yoktur yaaa
eşime de gösterdim korktu zaten ben yarın gelince yaparım işleri sen yat dediinşallah canım bızde mucızelerı yaşarız sende iş felan yapma canım 3 ay dıkkat et kendıne Allah hakkımızda hayırlısını versın ıns
teşekkür ederim insallah Çin di rustu yok kesenin saginda solunda bakmaktan alamıyorum kendimi. inşallah canim ya.Chnb benim de oglum var ve gönlüm kiz olmasindan yana. Allah gönlümuze gore versin insallah. Hosgeldin
Senin transfer tarihi adet tarhn neBenim de tüp bebek ultrason 5 +6 göründü iki tane kese var 8 hafta bitince kalp atışını duymaya gidicem
5 marta adet transfer 20 mart benm[/QUOTE]Senin transfer tarihi adet tarhn nemasallah
bence dr nize sorun kokulu olmasi enfeksiyon belirtisi olabilir.Merhaba hanmlar gecen sali hafif lekelenmem olmustu bi kac damla dr igne yapti gecti aradn 1 hafta gecti yine basladj bu kez akintiyla karisik kahverengi kokulu neden acaba korkuyorm pazartesi dr a gitcem
ay aynı benım esımde oyle sabah kustugumu gorunce bebege bıse olmucak dıye dusunmeye basladı kalktı kahvaltı hazırladı işte şimdi gece gelınce doktora goturcekmıseşime de gösterdim korktu zaten ben yarın gelince yaparım işleri sen yat dediyazık bişey olursa benden çok o üzülür uygulama indirmiş durup durup ne aşamada büyümüş mü diye bakıyo
ınsallah bısey olmaz canım Allah yardımcımız olsun ya bende gece gıtcem acıleKızlar kanamam oldu doktor düşük olab dedi kan testi verdim belli dua edin ne olue
uzulme allah buyuk canım benımm dualrımız senınle ınş.hayırlı haberler alırsın..Kızlar kanamam oldu doktor düşük olab dedi kan testi verdim belli dua edin ne olue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?