- 26 Şubat 2013
- 250
- 143
- 303
- 37
Amin çok stresli bigündü bugün düşük yapıcam diye ççok korktumMaşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim korusun cnm kendini strese sokma rahat rahat dinlen bugünlerin tadını çıkar biliyorsun ki bebiş doğdumu iş çok büyük yavrunda çok tatlı maşallahAmin çok stresli bigündü bugün düşük yapıcam diye ççok korktum
Tebrik ederim ne güzel ikiz annesi olcaksın maşallahKızlar bugün doktora gittik bebeklerim sağlıklılar pıtpıtlarını da duyduk 5 gün geç yumurtlama olduğu için şu an ikiside 6+1 Günlükler ded allahım hepinize bu güzel ani bi an once yaşatsın inşallah
Canım gs yazan gebelik kesesi boyuEki Görüntüle 1499716 kizlar kese boyu kac mm nerde yaziyor doktor hic bisey demedi yardimci olun lutfen
canım 8 mm kesenin boyuEki Görüntüle 1499716 kizlar kese boyu kac mm nerde yaziyor doktor hic bisey demedi yardimci olun lutfen
çoookk teşekkür ederim canım 5. haftada 8mm iyimidir kiCanım gs yazan gebelik kesesi boyu
canım 8 mm kesenin boyu
Gs olarak yazan gebelik kesesi oluyo
İyi canım zaten günde 1 mm büyüyorçoookk teşekkür ederim canım 5. haftada 8mm iyimidir ki
Keske ikiz olsaymis ama kismet. Hayirli olsun canimkızlarr meraba kontrole gittik geldik bebişimiz ikiz değilmiş bizi yanıltmıs sıpa cok sükür saglıklı ama in sagsalim alırız kucagımıza :) yalnız ben feciyim bogazım iyiydi biraz bugün yine şişti habire ıhlamur falan içiyorum sanırım bebişde zorluyo iyilesemedim bi türlü inşş ilerlemez
Benim 3 4 sayfa once yazdigim yazimi okur musun.Griple başım dertte ..
bize de demedi en azindan bana. Ceviz ye kayisi yesillik yumurta. Kafein alma. Zaten nette diyet losteleri bile var bakabilirsinKızlar, Dr bana ne yemeliyim- yememeliyim vs gibi şeylerden hiç bahsetmedi. Size bahsettiyse paylaşabilir misiniz?
Aman cnm dikkat et kendine is de kalsin benim de elim durmuyor cnm ama aslinda dikkat etmemiz lazim
Benim ikiz olunca de her ihtimale karsi progestan a baslamisti
benim oglum var 4 yasinda. Et tavuk balik yerdim afiyetle.. mide bulantilarim 6+2 de basladi vr 12 14 haftaya kadar devam etti. Tatliya pek asermedim. Aslinds asermem pek olmadi diyebilirim. Sadece erik yedim ama 2 adet o kadar. Bunda peynire ve süt urunlerine dadandim. Salata ve peynirli tost. Etten baliktan tavuktan tiksindim. Cogu makalede farkli belirtiler farkli cinsiyet olabiliyor deniyor. Benim ikisimde de farkli. Ve bu hamileligim cok agir geciyor hastalikli yorgun halsiz ve mutsuz. Oglumda cok hareketli ve mutluydumKizlar Merhaba.bi sey sormak istiyorum ikinci bebeğe hamile olan anneler belki Siz bilirsiniz. Her hamileligi farkli gecirdiginizde bu farklilik cinsiyyetdede oldumu? Mesela kizimda hep kusdum bulantim oldu. Et tavuk balik igrenmksdim. Ama bu hamileligimde tam terse bulantim çok hafif sabahlari oluyor. Et turlerinide aseriyorum.hmm?ne dersiniz?
Az önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yokturBen de bugün başladım, hala kahverengi akıntılarım var iyi ki dün doktora gitmişim yoksa çok korkardım.
Masallah allah kavuştursunKızlar bugün doktora gittik bebeklerim sağlıklılar pıtpıtlarını da duyduk 5 gün geç yumurtlama olduğu için şu an ikiside 6+1 Günlükler ded allahım hepinize bu güzel ani bi an once yaşatsın inşallah
mesela bitki caylari icme. Xok koyu cay ve kahveKızlar, Dr bana ne yemeliyim- yememeliyim vs gibi şeylerden hiç bahsetmedi. Size bahsettiyse paylaşabilir misiniz?
HosgeldinnnMerhaba arkadaslar bende Aralik anne adayi olarak araniza katiliyorum. Hepimize saglikli bir hamilelik sureci diliyorum. Insallah sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
bizi haberdar et umarim kotu birsey degildirAz önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yoktur((
CANIM İNŞALLAH ÖNEMLİ BİŞEY DEĞİLDİR ENDİŞELENME ÇOK SIK OLUYORMUŞ GEBELERDE ARA ARA GELİNCE BİZEDE YAZAz önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yoktur((
Insallah bir sorun yoktur. Normal olabilir. Cok gecmis olsun simdiden.Az önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yoktur((
bana kahverengi normal dedi canım doktor olabilirmiş kanama yoksa sorun yok dediAz önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yoktur((
hayr olsun yaa sizde de farkliymis...bakalim ne cikacak yumurtadan ))))benim oglum var 4 yasinda. Et tavuk balik yerdim afiyetle.. mide bulantilarim 6+2 de basladi vr 12 14 haftaya kadar devam etti. Tatliya pek asermedim. Aslinds asermem pek olmadi diyebilirim. Sadece erik yedim ama 2 adet o kadar. Bunda peynire ve süt urunlerine dadandim. Salata ve peynirli tost. Etten baliktan tavuktan tiksindim. Cogu makalede farkli belirtiler farkli cinsiyet olabiliyor deniyor. Benim ikisimde de farkli. Ve bu hamileligim cok agir geciyor hastalikli yorgun halsiz ve mutsuz. Oglumda cok hareketli ve mutluydum
saglik önemli tabi. yine de farklı istiyor gönülBenim ikiside erkekkismet saglikli olsunda erken kiz farketmiyor ama gonlumden gecen 1 erkek 1 kiz tabi ki :)
Kayinpederim direk düşük sanmis öyle bi kortuk telas yaptik cok sukur ya acilde bakti hemen kalbi atio 7+1 haftalik 10.7 mm boyu var dunyalar benim oldu Allahim sana sukurler olsun.Progestani 2ye cikar sabah aksam dedi.Boyle kanamali zamanlarda cinsel ilişki yasakmis.bana kahverengi normal dedi canım doktor olabilirmiş kanama yoksa sorun yok dedi
Kayinpederim direk düşük sanmis öyle bi kortuk telas yaptik cok sukur ya acilde bakti hemen kalbi atio 7+1 haftalik 10.7 mm boyu var dunyalar benim oldu Allahim sana sukurler olsun.Progestani 2ye cikar sabah aksam dedi.Boyle kanamali zamanlarda cinsel ilişki yasakmis.
Ben coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.Idrardan sonra peceteye sildgmde leke hala var insallah uzun surmez bu kanamalar ya.Bu arada kalp atışını 2 kere dinledim cok guzel bir duygu ya dinlemeye doyamio insan :))))peki devam ederse de bi sorun teşkil eder mi sordun mu benim 3. günüm ilk 2 günn çok açık kahve gelmişti bugün bildiğin koyu kahve oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?