2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tebrik ederim ne güzel ikiz annesi olcaksın maşallah

Merhaba arkadaslar bende Aralik anne adayi olarak araniza katiliyorum. Hepimize saglikli bir hamilelik sureci diliyorum. Insallah sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimizi :)

Keske ikiz olsaymis ama kismet. Hayirli olsun canim
Griple başım dertte ..
Benim 3 4 sayfa once yazdigim yazimi okur musun.
Kızlar, Dr bana ne yemeliyim- yememeliyim vs gibi şeylerden hiç bahsetmedi. Size bahsettiyse paylaşabilir misiniz?
bize de demedi en azindan bana. Ceviz ye kayisi yesillik yumurta. Kafein alma. Zaten nette diyet losteleri bile var bakabilirsin

Aman cnm dikkat et kendine is de kalsin benim de elim durmuyor cnm ama aslinda dikkat etmemiz lazim
Benim ikiz olunca de her ihtimale karsi progestan a baslamisti

Ben de bugün başladım, hala kahverengi akıntılarım var iyi ki dün doktora gitmişim yoksa çok korkardım.

benim oglum var 4 yasinda. Et tavuk balik yerdim afiyetle.. mide bulantilarim 6+2 de basladi vr 12 14 haftaya kadar devam etti. Tatliya pek asermedim. Aslinds asermem pek olmadi diyebilirim. Sadece erik yedim ama 2 adet o kadar. Bunda peynire ve süt urunlerine dadandim. Salata ve peynirli tost. Etten baliktan tavuktan tiksindim. Cogu makalede farkli belirtiler farkli cinsiyet olabiliyor deniyor. Benim ikisimde de farkli. Ve bu hamileligim cok agir geciyor hastalikli yorgun halsiz ve mutsuz. Oglumda cok hareketli ve mutluydum

Masallah allah kavuştursun
Kızlar, Dr bana ne yemeliyim- yememeliyim vs gibi şeylerden hiç bahsetmedi. Size bahsettiyse paylaşabilir misiniz?
mesela bitki caylari icme. Xok koyu cay ve kahve
Merhaba arkadaslar bende Aralik anne adayi olarak araniza katiliyorum. Hepimize saglikli bir hamilelik sureci diliyorum. Insallah sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimizi :)
Hosgeldinnn
Az önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yoktur ((
bizi haberdar et umarim kotu birsey degildir

hayr olsun yaa sizde de farkliymis...bakalim ne cikacak yumurtadan ))))

bana kahverengi normal dedi canım doktor olabilirmiş kanama yoksa sorun yok dedi
Kayinpederim direk düşük sanmis öyle bi kortuk telas yaptik cok sukur ya acilde bakti hemen kalbi atio 7+1 haftalik 10.7 mm boyu var dunyalar benim oldu Allahim sana sukurler olsun.Progestani 2ye cikar sabah aksam dedi.Boyle kanamali zamanlarda cinsel ilişki yasakmis.

peki devam ederse de bi sorun teşkil eder mi sordun mu benim 3. günüm ilk 2 günn çok açık kahve gelmişti bugün bildiğin koyu kahve oldu.

peki devam ederse de bi sorun teşkil eder mi sordun mu benim 3. günüm ilk 2 günn çok açık kahve gelmişti bugün bildiğin koyu kahve oldu.
Ben coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.Idrardan sonra peceteye sildgmde leke hala var insallah uzun surmez bu kanamalar ya.Bu arada kalp atışını 2 kere dinledim cok guzel bir duygu ya dinlemeye doyamio insan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…