Ben de epeydir takip ediyorum burayi. satim 27 Şubat. 4 aralik görünse de kırkı tamamlamaz bebisim:)) saglikla gelsin hepimiziminki. 7 artı 1 iz bugun. dun kalp atisini duyduk şükür. bu arada 2 oglm var. son bir kez kız icin denedik:))
oradan memnun kalırsan bana da yaz olur mu lütfen unutma40 lira ödedik canim biz ama tahliller de istedi onlara da 40 lira ödedik bilemedik sürekli gdecegin yerde yaptırmak daha mantıklı testleri sadece kalp atisini dinlemek istediğini söyle,ben de iyi olmadığını duymuştum ama hastane ayarlayana kadar gdelim dedik.artik medicana ya gideceğiz
gecen cuma alttan cok hafif göründü dinletmemisti. dun karindan göründü. kalp atışı dinletti dün.Hayirli olsun inşallah canim sen ultasonda mi gordun yoksa alttan mi merak ettmbenim de sat 25 subat pazartesi kontrolüm var gorurum insallah bebegimi.
Geçmiş olsun canımKızlar kanamam oldu doktor düşük olab dedi kan testi verdim belli dua edin ne olue
Bende baktim ama anlamadim valla. 83 dogumluyum yok 1 ekle yasina vs.. deniyor benim yanlis cikiyor sanirim.teşekkür ederim insallah Çin di rustu yok kesenin saginda solunda bakmaktan alamıyorum kendimi. inşallah canim ya.
Ekle resmi bakalım canımkızlar kesem göründü beta hcg degerim kaç bilmıyorum doktor bakmamış başka tahlıller atmış. kesenın kaç mm oldugunu anlayamadım dr da soylemedi ultrason filmini eklesem sizler anlarmısınız üzerinde bişeyler yazıyo
Aman cnm dikkat et kendine is de kalsin benim de elim durmuyor cnm ama aslinda dikkat etmemiz lazimben de hiç dinlenemiyorumeşim yardım ediyor ama hep bi iş oluyor yapmadan duramıyorum sabah da erkenden kalktım ortalığı toparladım filan bi damla kan pıhtısı geldi çok vicdan yaptım işler duruyo ben yatıyorum şuanda
Çinde ocak Şubat dogumlular arti ekliyorlar. ben de ekleyerek baktim. ama cin erkek rus kiz diyor:)Bende baktim ama anlamadim valla. 83 dogumluyum yok 1 ekle yasina vs.. deniyor benim yanlis cikiyor sanirim.
Benimde 5 mart reglim ama transfer ne onlamadım[/QUOTE]5 marta adet transfer 20 mart benm
hadi masallahh inşş bebişin sana tutunur allah mucizesini verir inşş:)kızlar dun kanama baslamıstıya hafıf kan geldı sonra lekeye donmustu bugun leke ıyıce azaldı hıc kusmam yoktu bugun kustum bu ne sımdı :S anlamadım ben düşcek dıye beklerken mucızemı oldukı anlamadım
amin ınsallah canım ya gece eşim işten gelınce acıle bı gıtcem goruncem bakalım kesenın etrafında kanama felan varmıhadi masallahh inşş bebişin sana tutunur allah mucizesini verir inşş:)
kan değerim 1799 olmuş bugün cumartesi ya doktor erken cıktı sonuç cıkınca mesaj at dedi daha doktorla görüşemedim. progestan vermişti düşük önleyiciymiş kullanmaya başladım kanamam var hala bişey olacak diye Afedersin çişe bile gitmeye korkuyorum. Doktorla bi görüşiyimde hayırlısı artıkGeçmiş olsun canım
Bu haftalarda genelde oluyormuş bebek tutunma aşamasında olduğu için benim de beşinci ve altıncı haftada bir hafta boyunca pembe ve kahverengi lekelenme olmuştu doktor düşük tehlikesi demişti ve ilaç vermişti istirahat ederek ilacı kullanarak ve sıvı alarak Allaha şükür bu dönem atlattım sende telaş yapma doktorun kesin sana da ilaç ve istirahat verecektir hiçbir şey olmaz Allahın izniyle canım
bence de gidin. bu sefer progestan verirse kullanin benceamin ınsallah canım ya gece eşim işten gelınce acıle bı gıtcem goruncem bakalım kesenın etrafında kanama felan varmı
ben bir haftadir kusuyorum. hamileliklerim hep böyle. of benim 22 . haftaya kadar surer. umarim erken biter seninarkadaslar bugün ilk kez kustumsabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?