2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Hayirli olsun inşallah canim sen ultasonda mi gordun yoksa alttan mi merak ettm benim de sat 25 subat pazartesi kontrolüm var gorurum insallah bebegimi.

oradan memnun kalırsan bana da yaz olur mu lütfen unutma

kızlar kesem göründü beta hcg degerim kaç bilmıyorum doktor bakmamış başka tahlıller atmış. kesenın kaç mm oldugunu anlayamadım dr da soylemedi ultrason filmini eklesem sizler anlarmısınız üzerinde bişeyler yazıyo

Hayirli olsun inşallah canim sen ultasonda mi gordun yoksa alttan mi merak ettm benim de sat 25 subat pazartesi kontrolüm var gorurum insallah bebegimi.
gecen cuma alttan cok hafif göründü dinletmemisti. dun karindan göründü. kalp atışı dinletti dün.

Kızlar kanamam oldu doktor düşük olab dedi kan testi verdim belli dua edin ne olue
Geçmiş olsun canım
Bu haftalarda genelde oluyormuş bebek tutunma aşamasında olduğu için benim de beşinci ve altıncı haftada bir hafta boyunca pembe ve kahverengi lekelenme olmuştu doktor düşük tehlikesi demişti ve ilaç vermişti istirahat ederek ilacı kullanarak ve sıvı alarak Allaha şükür bu dönem atlattım sende telaş yapma doktorun kesin sana da ilaç ve istirahat verecektir hiçbir şey olmaz Allahın izniyle canım

teşekkür ederim insallah Çin di rustu yok kesenin saginda solunda bakmaktan alamıyorum kendimi. inşallah canim ya.
Bende baktim ama anlamadim valla. 83 dogumluyum yok 1 ekle yasina vs.. deniyor benim yanlis cikiyor sanirim.

Aman cnm dikkat et kendine is de kalsin benim de elim durmuyor cnm ama aslinda dikkat etmemiz lazim
Benim ikiz olunca de her ihtimale karsi progestan a baslamisti

Bende baktim ama anlamadim valla. 83 dogumluyum yok 1 ekle yasina vs.. deniyor benim yanlis cikiyor sanirim.
Çinde ocak Şubat dogumlular arti ekliyorlar. ben de ekleyerek baktim. ama cin erkek rus kiz diyor:)

kızlarr meraba kontrole gittik geldik bebişimiz ikiz değilmiş bizi yanıltmıs sıpa cok sükür saglıklı ama in sagsalim alırız kucagımıza :) yalnız ben feciyim bogazım iyiydi biraz bugün yine şişti habire ıhlamur falan içiyorum sanırım bebişde zorluyo iyilesemedim bi türlü inşş ilerlemez

hadi masallahh inşş bebişin sana tutunur allah mucizesini verir inşş:)

cep telefonundan gebelik takvimi yapiliyor mu arkadaşlar. profil resmine basiyorum. Kişisel bilgileri göremiyorum.

Ben anlamadım Nie saçma sapan alıntı yapıyor benim yazdığımı başkasınin dediği gibi görüyor anlamadım gitti

arkadaslar bugün ilk kez kustum sabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten

kan değerim 1799 olmuş bugün cumartesi ya doktor erken cıktı sonuç cıkınca mesaj at dedi daha doktorla görüşemedim. progestan vermişti düşük önleyiciymiş kullanmaya başladım kanamam var hala bişey olacak diye Afedersin çişe bile gitmeye korkuyorum. Doktorla bi görüşiyimde hayırlısı artık

arkadaslar bugün ilk kez kustum sabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten
ben bir haftadir kusuyorum. hamileliklerim hep böyle. of benim 22 . haftaya kadar surer. umarim erken biter senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…