çok şükür.Kayinpederim direk düşük sanmis öyle bi kortuk telas yaptik cok sukur ya acilde bakti hemen kalbi atio 7+1 haftalik 10.7 mm boyu var dunyalar benim oldu Allahim sana sukurler olsun.Progestani 2ye cikar sabah aksam dedi.Boyle kanamali zamanlarda cinsel ilişki yasakmis.
Kayinpederim direk düşük sanmis öyle bi kortuk telas yaptik cok sukur ya acilde bakti hemen kalbi atio 7+1 haftalik 10.7 mm boyu var dunyalar benim oldu Allahim sana sukurler olsun.Progestani 2ye cikar sabah aksam dedi.Boyle kanamali zamanlarda cinsel ilişki yasakmis.
ben de coraspin ve cleksan 0.6 günlük iğne kullaniyorum. pıhtılaşma sorunum var. siz neden coraspin kullaniyorsunuzBen coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.
Ben coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.
Alma şansin varsa al canm çunku bana kendini zorlama progestani ikiye cikar bol bol dinlen dedi.Sen dedinya doktorm normal bakio kanamaya die hep o yazdgn vardi aklimdaydi kayinpedrm telasli bi doktor normal bakamio telastan mafoldum :) Ben progestan aliodum zaten basindan beri canm.peki ne yapacağız ama ben progestan da başladım bugün yine kesilmedi lanet olasıca şeypazartesi rapor mu alsam ne yapsam
cnm 2013 mart annesimisin? bnm de mart 2013 dogumlu bi oglum var ama pek cikartamadim ismini topiktenMerhaba kızlar
Ben de aralık annesi olcam inşallah
Şu an 25 aylık bi oğlum var
Adetim bi hafta gecikti
Evde iki kere test yaptım
Pozitif çıktı
Hastaneye gitmedim henüz
Kalp atışı kaçıncı haftada alınıyordu
Ilkini hatırlamıyorum
Ne zaman gitsem hastaneye
Su an 5+1im
Şimdi gitsem keseye bakar
Ama öyle gideyim ki kalp atışına da baksın inşallah
Var mı kalp atışına bakılan?
cnm farkli olabilir ama belli olmuyor yinede. bnm oglumda bulantim olmamisti ins bunda da olmaz. ayni zamanlarda hamile olan arkadas oglunda cok bulanti yasadi ama sonraki hamileligi kizdi bulanti olmadi.Kizlar Merhaba.bi sey sormak istiyorum ikinci bebeğe hamile olan anneler belki Siz bilirsiniz. Her hamileligi farkli gecirdiginizde bu farklilik cinsiyyetdede oldumu? Mesela kizimda hep kusdum bulantim oldu. Et tavuk balik igrenmksdim. Ama bu hamileligimde tam terse bulantim çok hafif sabahlari oluyor. Et turlerinide aseriyorum.hmm?ne dersiniz?
oyle yaa..bakalim...her kes bi sey diyor kafami karistiriyorlar yaaa )))cnm 2013 mart annesimisin? bnm de mart 2013 dogumlu bi oglum var ama pek cikartamadim ismini topikten
cnm farkli olabilir ama belli olmuyor yinede. bnm oglumda bulantim olmamisti ins bunda da olmaz. ayni zamanlarda hamile olan arkadas oglunda cok bulanti yasadi ama sonraki hamileligi kizdi bulanti olmadi.
Yok canm benim sorunum yok hamilelik boyunca kullanman senin yararina dedi.Hamilelere veriliyormus artik coraspin.ben de coraspin ve cleksan 0.6 günlük iğne kullaniyorum. pıhtılaşma sorunum var. siz neden coraspin kullaniyorsunuz
anladim. coraspin de yapabilyor leke.Yok canm benim sorunum yok hamilelik boyunca kullanman senin yararina dedi.Hamilelere veriliyormus artik coraspin.
Hosgeldin canm hayirli olsun.MERHABA HANIMLARBEN YENİ KATILDIM
Merhaba acaba parol ilk 3 ayda kullanılıyor mu ateşim 37,3 ama çok ateşim varmış gibi vücudumiğnelemiyorAlma şansin varsa al canm çunku bana kendini zorlama progestani ikiye cikar bol bol dinlen dedi.Sen dedinya doktorm normal bakio kanamaya die hep o yazdgn vardi aklimdaydi kayinpedrm telasli bi doktor normal bakamio telastan mafoldum :) Ben progestan aliodum zaten basindan beri canm.
Ay hic bilmiyorum canm ya internetten bir arastir istersen.Merhaba acaba parol ilk 3 ayda kullanılıyor mu ateşim 37,3 ama çok ateşim varmış gibi vücudumiğnelemiyor
Geeçmiş olsun sana daAy hic bilmiyorum canm ya internetten bir arastir istersen.
Saol canm benm.Geeçmiş olsun sana da
Tamam canım 2li tarama icin gideceğim ilk.yazarım burayaoradan memnun kalırsan bana da yaz olur mu lütfen unutma
Canm bende gecen hafta griptim ateşim vardı doktor parol verdi.cok zorda kalmadıkça kullanma ama bunu kullanabilirsin dedi ?baska hiç bisey vermemişti kullanıyor canm ama sen yine de bi araştır istersenMerhaba acaba parol ilk 3 ayda kullanılıyor mu ateşim 37,3 ama çok ateşim varmış gibi vücudumiğnelemiyor
Ben coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.
Alma şansin varsa al canm çunku bana kendini zorlama progestani ikiye cikar bol bol dinlen dedi.Sen dedinya doktorm normal bakio kanamaya die hep o yazdgn vardi aklimdaydi kayinpedrm telasli bi doktor normal bakamio telastan mafoldum :) Ben progestan aliodum zaten basindan beri canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?