2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
çok şükür.

geçmiş olsun canım.

Ben coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.
ben de coraspin ve cleksan 0.6 günlük iğne kullaniyorum. pıhtılaşma sorunum var. siz neden coraspin kullaniyorsunuz

Ben coraspin kullandığım icin canm sulu sulu kahve kanama gibiydi sakın ihmal etme bu kanama olayını dedi.Ilk hamileliklerde cok karsilasiomus kanama sorunuyla ama tutunan bebek herturlu tutunuyi dedi.

peki ne yapacağız ama ben progestan da başladım bugün yine kesilmedi lanet olasıca şey pazartesi rapor mu alsam ne yapsam

peki ne yapacağız ama ben progestan da başladım bugün yine kesilmedi lanet olasıca şey pazartesi rapor mu alsam ne yapsam
Alma şansin varsa al canm çunku bana kendini zorlama progestani ikiye cikar bol bol dinlen dedi.Sen dedinya doktorm normal bakio kanamaya die hep o yazdgn vardi aklimdaydi kayinpedrm telasli bi doktor normal bakamio telastan mafoldum :) Ben progestan aliodum zaten basindan beri canm.

cnm 2013 mart annesimisin? bnm de mart 2013 dogumlu bi oglum var ama pek cikartamadim ismini topikten

cnm farkli olabilir ama belli olmuyor yinede. bnm oglumda bulantim olmamisti ins bunda da olmaz. ayni zamanlarda hamile olan arkadas oglunda cok bulanti yasadi ama sonraki hamileligi kizdi bulanti olmadi.

oyle yaa..bakalim...her kes bi sey diyor kafami karistiriyorlar yaaa )))

Merhabalar. Bende 12 subatta olmasi gerekirken sat im 2 mart oldu gec dollenmem olmus su anda 6+5 haftalik hamileyim. Bundan 4 ay once mol gebelik gecirdim insallah hepimiz bebegimizi saglikla kucaginiza aliriz . bir kuryaj yasadigim icin progestan coraspin ve folbiol kullaniyorum

Merhaba acaba parol ilk 3 ayda kullanılıyor mu ateşim 37,3 ama çok ateşim varmış gibi vücudumiğnelemiyor

Merhaba acaba parol ilk 3 ayda kullanılıyor mu ateşim 37,3 ama çok ateşim varmış gibi vücudumiğnelemiyor
Canm bende gecen hafta griptim ateşim vardı doktor parol verdi.cok zorda kalmadıkça kullanma ama bunu kullanabilirsin dedi ?baska hiç bisey vermemişti kullanıyor canm ama sen yine de bi araştır istersen

peki ne yapacağız ama ben progestan da başladım bugün yine kesilmedi lanet olasıca şey

Bazen kahve bazen koyu bordo gibi şuan da kasıklrım ağrıyor hep dün görmesem kötü düşünücem ama pıt pıt atıyodu kalbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…