- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
peki ne yapacağız ama ben progestan da başladım bugün yine kesilmedi lanet olasıca şey
Benim kasıklarıma sancı girdi kanamadan önce o lekelenmeden sonra rahatladim resmen ya sanki adet gormusum gibi agirlik gitti ustumden.Progestani sabah aksam al canim sende o zaman.
cok sevindim cnm yaa.Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Varsa yiyecek ekmegi hic bisey olmuyor bakkızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
cnm dikkat et ayagini kaldir yat. wc ye gittiginde takip et beyaz sacakli seffaf bi sekilde olur dusuk olsa ilk haftalarda. kan kaybi cok oldugundan basin donmus olabilir. ins dusuk degildirKızlar ben çok kötüyüm dün akşam kırmızı yoğun bir kanamam oldu hemen doktora gittim tabi.bebek canlanmış kalp atışısa çok derinden ama geliyodu.ama kanama normal değil çok ciddetli dedi.ilaç verdi pregestoron günde 3 defa hiç kıpırdamadan yat dedi.gece yine lavobaya gittim devam ediyordu başım döndü bayıldım.kanamadan mıdır sizce düşük mü yapıyorum.
gözün aydın canım çoook sevındım. ALLAH aĞ SAĞLIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİNkızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
amin canım ınsallah cumlemız sag saglım alalım kucaklarımıza meleklerımızıcok sevindim cnm yaa.Rabbim kucagina almayi nasip etsin ins. Varsa yiyecek ekmegi hic bisey olmuyor bak
Ben demiştim dimi :) :) senden umutluyum diye hadi gözün aydın.kızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
amin canım ınsallah cumlemızın lekelenmemde azaldı ıyıce Allahım bu sefer gulsun yuzume ınsallahgözün aydın canım çoook sevındım. ALLAH aĞ SAĞLIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
cok saol canım sukurler olsun Allahıma sevdıgım bı doktor vardı acılde dırek kalp atısını dınlettı bana bebegın ıyı olusmus kalbı dedı 3 gun once 5 haftalık cıkan bebek 6+4 cıktı sukurler olsun kapatmıs aradakı farkıBen demiştim dimi :) :) senden umutluyum diye hadi gözün aydın.
Benim bu lekelenme çok canımı sıkıyoramin canım ınsallah cumlemızın lekelenmemde azaldı ıyıce Allahım bu sefer gulsun yuzume ınsallah
Bana da br hafta önce kesesi için 6 mm daha dört haftalık demişti gittiğimde bebek 4 mm olmuş 6 haftalıktı.cok saol canım sukurler olsun Allahıma sevdıgım bı doktor vardı acılde dırek kalp atısını dınlettı bana bebegın ıyı olusmus kalbı dedı 3 gun once 5 haftalık cıkan bebek 6+4 cıktı sukurler olsun kapatmıs aradakı farkı
kalp atısını duyduysan sıkılma canım benım lekelenmem ıyıce azaldı yok denecek kadar alttan jel verdı bıde doktor sende kullanıyomusunBenim bu lekelenme çok canımı sıkıyor
benım bebekte 1 cm e yakın olmusBana da br hafta önce kesesi için 6 mm daha dört haftalık demişti gittiğimde bebek 4 mm olmuş 6 haftalıktı.
cuma günü gördüm kalbi atıyodu dün bi damla kan pıhtısı geldi sonra hep kahverengi ve bordo gibi yatıyorum da ama yine de geliyor pazartesi yine gidicem rapor isticem verirse eğer, progestan sabah akşam içiyorum dün başladımkalp atısını duyduysan sıkılma canım benım lekelenmem ıyıce azaldı yok denecek kadar alttan jel verdı bıde doktor sende kullanıyomusun
ılıskı kesınlıkle yasak bebegının kalbı olusmus dedı bıde crinone dıye bı alttan jel verdı yuksek dusuk rıskı olana verıyolar sanırım bunu ıstırahat etcekmısım sadece çiş ve yemek ıcın kalkcamcuma günü gördüm kalbi atıyodu dün bi damla kan pıhtısı geldi sonra hep kahverengi ve bordo gibi yatıyorum da ama yine de geliyor pazartesi yine gidicem rapor isticem verirse eğer, progestan sabah akşam içiyorum dün başladımdr sana kalp attıktan sonra sorun yok mu dedi
ınsan ıster ıstemez korkuyo canım annelık cok acayıp bı dygu babalar kucagına almadan hıssedemezken bız ogrendıgımız anda baglanıyoruz sen bı acıle felan gıtseydın canım pıhtı oldu dıyosun5 mm nin altındaki bebeklerin kalp atımını görmek çok nadirmiş benim minnoşumunki pıtpıt atıyodu ama takmayım diyorum olmuyo 4 gündür
cnm 2013 mart annesimisin? bnm de mart 2013 dogumlu bi oglum var ama pek cikartamadim ismini topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?