Canımmm aynı durumu B'nde yaşadım.serum aldım.bol lımonlunseyler ye canımKızlar günaydın hepinize Grip oldum:
Bugunde çalışıyorum maalesef...Akşam saat 8 de yattım 12 saat uyumuşum
Gece nefes almakta zorlandım...Burnum tıkalı akıyor:S
Çok halsiz ve bitkinim....Nasıll atlatıcammm yaaaa
tamam canım sağol ekliyorum az sonraEkle resmi bakalım canım
bende bugun ılk kustum canım boştu mıdem acı acı cıkınca tıtremeye basladım bide kusma fobısı olan bırıyım fenaydı :Sarkadaslar bugün ilk kez kustumsabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten
Eki Görüntüle 1499716 kizlar kese boyu kac mm nerde yaziyor doktor hic bisey demedi yardimci olun lutfen
rahim duvar kalınlıgım olabılır mı yoksa kesenınkı mı yazar? cevapladıgın için çok teşekkür ederim muayneye girmemle çıkmam bır oldu8mm canim :)
piçte hüseyin bey ben de ona gitmeyi düşünüyorum,hizmet hastanesi meştem hanımı çok çok tavsiye ediyolar kafam karıstı benim deyeni doktoru kim acaba biliyormusun
Surp pirgiç hüseyin bey,hizmet hastanesi meltem hanım yanlış yazmışım anlasılmaz diye bi daha yazdım :)yeni doktoru kim acaba biliyormusun
Benimkisinde gs'nin karsisinda yazan, doktorumun soyledigi kese çapıydi seninki de oyledir buyuk ihtimalle. Rica ederim bu arada:)rahim duvar kalınlıgım olabılır mı yoksa kesenınkı mı yazar? cevapladıgın için çok teşekkür ederim muayneye girmemle çıkmam bır oldu
Yok canim rahim kalinligi o kadar az olmaz. O Kesin bebekdir. Sağlıcakla olsunEki Görüntüle 1499716 kizlar kese boyu kac mm nerde yaziyor doktor hic bisey demedi yardimci olun lutfen
Tesekkur ederiimm canimm O zaman sıkıntı yokÇilek çok yararli canm mevsimide istedigin kadar tüketebilirsin vitamin olsun :))
İyi barii canim cok tesekkurler icim aydinlandiCanm bende cok yiyorum ins yoktur ama yememiz lazımmış icinde bisey var Demişti arkadasım suan bol Çilek oyuzden tüket Demişti valla bende baya yiyorum
gecen cuma alttan cok hafif göründü dinletmemisti. dun karindan göründü. kalp atışı dinletti dün.
Benim ikiside erkekÇinde ocak Şubat dogumlular arti ekliyorlar. ben de ekleyerek baktim. ama cin erkek rus kiz diyor:)
Maşallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ultrason a bi bakarmısınız.bu arada hala kanamam devam ediyorEki Görüntüle 1499860 Eki Görüntüle 1499862 biri flaşlı biri flaş sız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?