2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canımmm aynı durumu B'nde yaşadım.serum aldım.bol lımonlunseyler ye canım

arkadaslar bugün ilk kez kustum sabahtan beri mide bulantisindan bisey yiyememistim bir tane muz yedim onuda zorla cikardim. mide bos oldugu icin cok zorlandim. aglaya aglaya cikti resmen cok kötü birsey gercekten
bende bugun ılk kustum canım boştu mıdem acı acı cıkınca tıtremeye basladım bide kusma fobısı olan bırıyım fenaydı :S

Kizlar Merhaba.bi sey sormak istiyorum ikinci bebeğe hamile olan anneler belki Siz bilirsiniz. Her hamileligi farkli gecirdiginizde bu farklilik cinsiyyetdede oldumu? Mesela kizimda hep kusdum bulantim oldu. Et tavuk balik igrenmksdim. Ama bu hamileligimde tam terse bulantim çok hafif sabahlari oluyor. Et turlerinide aseriyorum.hmm?ne dersiniz?

rahim duvar kalınlıgım olabılır mı yoksa kesenınkı mı yazar? cevapladıgın için çok teşekkür ederim muayneye girmemle çıkmam bır oldu
Benimkisinde gs'nin karsisinda yazan, doktorumun soyledigi kese çapıydi seninki de oyledir buyuk ihtimalle. Rica ederim bu arada:)

Kızlar bugün doktora gittik bebeklerim sağlıklılar pıtpıtlarını da duyduk 5 gün geç yumurtlama olduğu için şu an ikiside 6+1 Günlükler ded allahım hepinize bu güzel ani bi an once yaşatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…