- 26 Nisan 2013
- 608
- 276
- 123
Cnm naptn sıkıntı yok inşlh?Az önce icimden bisey akti gitti akıntı sandım ic camasirim baya batmis kahverengi leke nasil elim ayagim titredi acile gidicem dua edin insallah bisey yoktur((
Acilde kim kime dum duma gitmek istemedim devamı da gelmedi ama kasıklarım çok ağrıyor moralim yerlerde kaç gündürınsan ıster ıstemez korkuyo canım annelık cok acayıp bı dygu babalar kucagına almadan hıssedemezken bız ogrendıgımız anda baglanıyoruz sen bı acıle felan gıtseydın canım pıhtı oldu dıyosun
bozma canım moralını Allah o kadar buyukkı mucızılerı ınanılmaz bır gun daha sık dısını yataktan cıkma progestanını aksatma ınsallah yarın guzel haberlerle gelırsın Allah melegını sana bagıslasınAcilde kim kime dum duma gitmek istemedim devamı da gelmedi ama kasıklarım çok ağrıyor moralim yerlerde kaç gündür
Oyy maşallahhMinnoşummmmm :))))
Gördünmü canım sana demiştim, maşallah kuzunakızlar mucıze oldu 3 gun once acıle gıttıgımde 5 haftalık bebegın gelısmemıs alınması lazım duscek denmıstı bu gece acıle gıttım bebegım arayı kapatmıs 6+4 gunluk olmus kalp atışı başlamıs doktor dınlettı daha mınıcık oldugu ıcın derınden gelıyodu ama duydum sukurler olsun rabbım cok buyuk dusuk rıskım oldugu ıcın progestan ve alttan bı fıtıl verdı doktor bıde folık asıtımı deıstırdı sukurler olsun yarabbım
Maşallah canım bebişineKızlar ben çok kötüyüm dün akşam kırmızı yoğun bir kanamam oldu hemen doktora gittim tabi.bebek canlanmış kalp atışısa çok derinden ama geliyodu.ama kanama normal değil çok ciddetli dedi.ilaç verdi pregestoron günde 3 defa hiç kıpırdamadan yat dedi.gece yine lavobaya gittim devam ediyordu başım döndü bayıldım.kanamadan mıdır sizce düşük mü yapıyorum.
Canım benim oğlumda ilk 3 ay hep o lekelenme vardı. Progestan lekelenmeyi engellemiyor, rahmi kalınlaştırıp bebeğin düşmesini engelliyor diye bliyorum. Ben de kullanmıştım 3 ay onu hem ağızdan hem de vajinal.Benim bu lekelenme çok canımı sıkıyor
canım kendını sakın wcde zorlama lagman kullan yada glıserınlı fıtıl var ondan kullanArkadaşlar herkese mutlu pazarlar
Dün akşamdan beri sıkıntım var. Kabızlık sorunu başladı. Benim iç hemoroitler var, yazın ilaç tedavisiyle düzelmişti.
Mahfoldum geceden beriHamilelik hormonu tetikliyormuş maalesef. Yediklerime de dikkat ediyorum, su da çok içiyorum ama oldu yine de. Bu sorunu yaşayan var mı
aynen ıgnesı daha ıyı ama felaket agrı yapıyo :S bende kullanmıstımKanaması olan kizlar doktorunuzlassöyleyin progestani iğne olarak versin iğnesi hapina gore kat kat daha etkili BN tüp bebek oldugu için biliyorum isterseniz arastirin Rabbimhepimizin yardmcisi olsun
ben aradakı farkı kapatmıs olmasına cok sasırdım bu kadar kısa surede sukurler olsunOyy maşallahh
Gördünmü canım sana demiştim, maşallah kuzuna
Maşallah canım bebişineHep dinlenmeye ayağını yüksek tutmaya çalış. Muhtemelen kanamadan ya da panik yaptığından baygınlık hali olmuştur.
Canım benim oğlumda ilk 3 ay hep o lekelenme vardı. Progestan lekelenmeyi engellemiyor, rahmi kalınlaştırıp bebeğin düşmesini engelliyor diye bliyorum. Ben de kullanmıştım 3 ay onu hem ağızdan hem de vajinal.
banada dun gece verdı o jelden duyarsın canım yakında uzulme bende daha dun gece duyabıldım son adetım ta subatın 27 sı yavas gelıstı benım bebekBN iğne yüzünden ne yatabiliom ne oturabiliom mahvoldum bir aydr bebegm iyi olan raxiym bide yaninda crinone vajinal JEL kullaniom son adet tarihin 2mart ama daha kalbini duyamadm bebeğinin
Lavman yapılıyor mu canım hamilelikte ? Evde proctolog fitil var daha önceden kullandığım ona bakayım bari kullanılıyor mu gebelikte diye. Ikınmamaya çalışsamda olmuyorcanım kendını sakın wcde zorlama lagman kullan yada glıserınlı fıtıl var ondan kullan
sakın calısma canım korkutmak ıstemem ama ben oyle dusuk tehlıkesı gecırmıstım ıkınmaktan doktora demıstım lagman kullanıyorum dıye bısey dememıstı zaten sureklı deıl cok tıkandıgında kullancan normal doguma gırerken kendılerı sıkıyolar lagmanı zararı oldugunu dusunmuyorumLavman yapılıyor mu canım hamilelikte ? Evde proctolog fitil var daha önceden kullandığım ona bakayım bari kullanılıyor mu gebelikte diye. Ikınmamaya çalışsamda olmuyor
Araştırayım canım, çok teşekkürler. Allah korusun ben de duydum düşük tehlikesi olabileceğini. Kantoron yağı vardı evde, pamuğa döküp koydum o bölgeye. Biraz rahatlattı gibi.sakın calısma canım korkutmak ıstemem ama ben oyle dusuk tehlıkesı gecırmıstım ıkınmaktan doktora demıstım lagman kullanıyorum dıye bısey dememıstı zaten sureklı deıl cok tıkandıgında kullancan normal doguma gırerken kendılerı sıkıyolar lagmanı zararı oldugunu dusunmuyorum
ınsallah cozum bulursun canım bende sanırım basur cıkcak ondan korkuyorum acı yemıstım ıkı gundur sankı ıgneler batıyo delırttı benı ha canım bıde eger acılmazsan sıcak oturma banyosu yap o rahatlatıyoAraştırayım canım, çok teşekkürler. Allah korusun ben de duydum düşük tehlikesi olabileceğini. Kantoron yağı vardı evde, pamuğa döküp koydum o bölgeye. Biraz rahatlattı gibi.
inşallah duyarsın sende kontrolunde canım. vallaha oyle yaptı bacak kadar boyuyla ben burdayım senden vazgecmedım sen nıye benden gectın der gıbıBnm ki tüp bebek ya geç döllenme diye birşey olmuyomus döllenmiş embriyo veriliyor diye inş haftaya bnde duyarim minik kalbini senin adina çok sevindim elifeva ümidi yitirme bak bebeğin sana ders verdi mücadele et diye:)
kanama çok olunca benim dr uc gün uste proluton depot igne vuruyordu. sorsan keske. igne kanamayi tez kesiyor geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyüm dün akşam kırmızı yoğun bir kanamam oldu hemen doktora gittim tabi.bebek canlanmış kalp atışısa çok derinden ama geliyodu.ama kanama normal değil çok ciddetli dedi.ilaç verdi pregestoron günde 3 defa hiç kıpırdamadan yat dedi.gece yine lavobaya gittim devam ediyordu başım döndü bayıldım.kanamadan mıdır sizce düşük mü yapıyorum.
duyarsiniz inşallah. beklemek zor geliyor:)Bnm ki tüp bebek ya geç döllenme diye birşey olmuyomus döllenmiş embriyo veriliyor diye inş haftaya bnde duyarim minik kalbini senin adina çok sevindim elifeva ümidi yitirme bak bebeğin sana ders verdi mücadele et diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?