Zaten özele gidiyordum doktora. Gecen ay cocuk dusunuyoru artik biz.diye gittigimizde baya bi test yapmislardi.hicbir sorun yok falan dedi ama.ayrintili hangi testler var diye sormadim tabi. Keseyi gelismemis gorunce de hic test yapalim demedi. 2 secenegin var dedi.ister bebege bi sans daha verelim ve bir hafta daha progestana devam et. Ister progestani birak.ve sonucu bekle dusecekse biz tutamayiz dedi. Cunku zaten progestan kullandigim icin belki de biz dusmesini geciktirdik dedi.ben de ilaci kullanmiycam ve bekliycem düsmesini dedim. Bilmiyorum yaa. Hic oyle dedikleri gibi dusuk sancisi da yasamadimm. Ama kanamam oldu tabi.canim bu testleri istemek için iki tane düşük yapmak gerekiyor. yoksa devlet yapmiyor istersen ozel yapiyor. biraz pahali. ilk gebelik aynen senin gibiydi. hatta 4. gebeligim de. yolk filan yoktu. yine de sor. bu da düşük çünkü
olmaz endişe etmeyin. hos geldinizartar insallah degerinizınşallah bende aralık annesi olacagım.. Tabi şu beta hcg değerlerim düzgün gidebilirse( Bu arada yeni üyeyim az önce yanlış yere durumumu yazdım silemedim de bir sorun oluşturmaz umarım
Ne kadarlikti ilki dusuk yaptiginda. Icinde yolk bebek falan var miydi.kac mmdiyapma canım bebek sessiz düşmez bennım ılk bebegım dustu hastanenın ıcınde oturdum yere yuruyemedım bıle dıkkat et kendıne ne olur Allahın mucızelerı bellı olmuyo bende vazgectım bebekten zaten gelısmemıs deyınce ıyıce saldım 3 gunde aradakı fark cok yuksek salma kendını progestan ıc canım randevuna kadar en azından
canım sen randevuna kadar devam et ılacına zaten duscek olsaydı dun basladı kanama dıyosun coktan duserdı benım dusen bebegımde sabah kahve lekeyı gordum 5 6 saat sonra şiddetlı sancıyla dusuk yaptım koca bı et parcası cıktı yanı bebegım o cıktıgı anda sancım gectı en azından gıttıgınde gelısme varmı yokmu ona gore ılacı bırakırsın ama o gune kadar ıc lutfenZaten özele gidiyordum doktora. Gecen ay cocuk dusunuyoru artik biz.diye gittigimizde baya bi test yapmislardi.hicbir sorun yok falan dedi ama.ayrintili hangi testler var diye sormadim tabi. Keseyi gelismemis gorunce de hic test yapalim demedi. 2 secenegin var dedi.ister bebege bi sans daha verelim ve bir hafta daha progestana devam et. Ister progestani birak.ve sonucu bekle dusecekse biz tutamayiz dedi. Cunku zaten progestan kullandigim icin belki de biz dusmesini geciktirdik dedi.ben de ilaci kullanmiycam ve bekliycem düsmesini dedim. Bilmiyorum yaa. Hic oyle dedikleri gibi dusuk sancisi da yasamadimm. Ama kanamam oldu tabi.
canım ustunden 12 13 yıl gectı onun ama 7 haftaya yakındıNe kadarlikti ilki dusuk yaptiginda. Icinde yolk bebek falan var miydi.kac mmdi
Senin bebek varmis demek ki tatlim. Ben de o yok iste. Oyuzden sanci olmayabilir gibi geliyor. Benimki sadece gecikmis bir adet gibi. Ama ilaclari persembe biraktim.hatta cope bile attim.canım ustunden 12 13 yıl gectı onun ama 7 haftaya yakındı
canim ozel de olsa tipta pihtilasma testleri trombofoli paneli testleri iki düşük olmadan istenmez. o yapilan testlerde yoktur. büyük cogunluk düşük yapinca sonra sorun da yasamaz. saglikla dogurur. ama küçük bir yuzde tekrar tekrar yapar. sonra arastirir dr ler neden dustu. Genetik mi pihtilasma mi bağışıklık sistemi bebegi yabanci madde mi görüp atiyor diye. cogunluk pıhtılaşma çıkar. bu süreçler yipratici. ben şahsen bir tane düşük yapanlarin yaptirmasi taraftariyim pıhtılaşma testleri. ama tip iki diyor onermek icin düşük sayısınıZaten özele gidiyordum doktora. Gecen ay cocuk dusunuyoru artik biz.diye gittigimizde baya bi test yapmislardi.hicbir sorun yok falan dedi ama.ayrintili hangi testler var diye sormadim tabi. Keseyi gelismemis gorunce de hic test yapalim demedi. 2 secenegin var dedi.ister bebege bi sans daha verelim ve bir hafta daha progestana devam et. Ister progestani birak.ve sonucu bekle dusecekse biz tutamayiz dedi. Cunku zaten progestan kullandigim icin belki de biz dusmesini geciktirdik dedi.ben de ilaci kullanmiycam ve bekliycem düsmesini dedim. Bilmiyorum yaa. Hic oyle dedikleri gibi dusuk sancisi da yasamadimm. Ama kanamam oldu tabi.
yok canım o bellı olmuyo bak banada sadece 4 mm kese var dedıler sonra gıttım 11 mm kese olmus dun gıttımde gorundu bebek kesede olsa sancılı oluyomus canım ınsallah carsamba gıttıgınde gorursun melegını kalbınıde duyarsın Allahtan umıt kesılmezSenin bebek varmis demek ki tatlim. Ben de o yok iste. Oyuzden sanci olmayabilir gibi geliyor. Benimki sadece gecikmis bir adet gibi. Ama ilaclari persembe biraktim.hatta cope bile attim.
insallah . rica ederimÇok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :) umarim artar 5. Haftaya girdim ve aralık annesi olmayı cokk istiyorum...
Insallah bosa umutlamiyorumdur. Persembe ilaci birakmama ragmen Kanama sadece cumartesi aksamuzeri oldu. Hatta gittimmarkete pedleri doldurdum. Bugun kanama da yokyok canım o bellı olmuyo bak banada sadece 4 mm kese var dedıler sonra gıttım 11 mm kese olmus dun gıttımde gorundu bebek kesede olsa sancılı oluyomus canım ınsallah carsamba gıttıgınde gorursun melegını kalbınıde duyarsın Allahtan umıt kesılmez
gorursun senınde bebegın sana mucızesını gostercekInsallah bosa umutlamiyorumdur. Persembe ilaci birakmama ragmen Kanama sadece cumartesi aksamuzeri oldu. Hatta gittimmarkete pedleri doldurdum. Bugun kanama da yok
belı bılmem ama gobek ıcın erken canım kılon olmadıgı ıcın kendındekı deısıklılerı ne guzel hemen fark edıyosunKizlar beli kalinlasan var mi? Ben 45 kilo basladim hamilelige su an da 46 kiloyum ama belim cok kalinlasti ve biraz gobegim bile cikti normal mi sizce?
belı bılmem ama gobek ıcın erken canım kılon olmadıgı ıcın kendındekı deısıklılerı ne guzel hemen fark edıyosun
normaldır canım sımdı butun vucudumuzda degısımler oluyo bebege yer acılıyo rahatca buyusun dıyeEvet belki de en ufak bi degisiklik belli oluyor. Alisik olmadigim icin panik oldum da normal heralde.
Hayirlisi diyorum artik o zamangorursun senınde bebegın sana mucızesını gostercek
Allah korusun tatlim. Hemen yat ayklarini kaldir doktoru ara. Sen de uzme bizi.Ben galiba düşük yapıyorum pıhtılı kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?