2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Gunaydin kizlar, gecmise bir goz attim da ne kadar cok kanama ve lekelenmeli arkadasimiz var. Çok üzüldüm. Artik yediklerimizden ictiklerimizden midir nedir ne kadar cogaldi riskli gebelikler. Inanin mayis 2011 anneleinde 1 tane bile riskli gebemiz yoktu. Cok geriliyorum bu gebeligimde. Kötü haberlerde acaip demorolize oluyorum artik. Dua ediyorum 1 annemiz bile burdan eli bos ayrilmaain diye

Iyi haberlerine sevindim canim. Insallah aramizdan ayrilmana izin vermrz minigin. MasallaH tutunmus sana, allah ayirmasin

masallah. cimcimeden haber yok di mi

amin canim. oluyor malesef başlarda leke düşük sonralari erken dogum riskleri. bi de taramalar mahfediyor o donem.

ben de 2012 aralik annesiydim yine aralik anesiyim:)) benim de iki oglan var. 11 yasinda ve 29 aylik

Hayirlisi olsun tatlim.gercekten mucize. Ben kaybettim artik.normal adet olur gibi geliyor simdi.

Iyi haberlerine sevindim canim. Insallah aramizdan ayrilmana izin vermrz minigin. MasallaH tutunmus sana, allah ayirmasin
amin canım ınsallah doktor arkadasım var onada sımdı durumu anlattım oda şaşırdı nasıl bı bunyen var senın hıc bıseyın normal ınsanlar gıbı deıl dıo

Hayirlisi olsun tatlim.gercekten mucize. Ben kaybettim artik.normal adet olur gibi geliyor simdi.
cok uzuldum canım :S Allah sabır versın kesınmı doktor gordumu benım arkadasımda oglunda kan pıhtıları bıle dökmus ama oglu sımdı 11 yaşında benım süt oglum

o
geçmiş olsun. insallah en kisa zamanda yeniden toparlarsiniz. ilk gebeliklerde olur demisti dr bana. ben de 8 haftalık kaybettim ilkini. pihtilasma testi istememislerdi. sonradan pıhtılaşma cikti bende. aslında ekonomik durum varsa bence pihtilasma testlerini yaptirin. ben her gün igne oluyorum su an

masallah. cimcimeden haber yok di mi
Ah canim. Ben takip ediyorum hep sizi.cok sagolasin dusundugun icin. Fakat dusmesini bekledigim icin yazacak bi r sey bulamiyorum. Dun basladi kanama.artik kese falan yoktur ortada. Adet gibi geliyor artik

ınşallah bende aralık annesi olacagım.. Tabi şu beta hcg değerlerim düzgün gidebilirse ( Bu arada yeni üyeyim az önce yanlış yere durumumu yazdım silemedim de bir sorun oluşturmaz umarım

kanama çok olunca benim dr uc gün uste proluton depot igne vuruyordu. sorsan keske. igne kanamayi tez kesiyor geçmiş olsun
Canım söyledim iğne verseniz diye vermedi.pazartesi kendi doktoruna gel dedi ona gelenw kadar günde 3 kez kullan dedi.

Ah canim. Ben takip ediyorum hep sizi.cok sagolasin dusundugun icin. Fakat dusmesini bekledigim icin yazacak bi r sey bulamiyorum. Dun basladi kanama.artik kese falan yoktur ortada. Adet gibi geliyor artik
canım bebek dustugu zaman dogum sancısı gıbı sancı oluyo oyle sessızce hafıf sancılarla deıl yaşadınmı şiddetlı sancı felan

Carsamba gidicem dr a. O zaman soylerim bakalim. Benim 8mm idi kese.icinde yolk falan hicbir sey olusmamisti.

canım bebek dustugu zaman dogum sancısı gıbı sancı oluyo oyle sessızce hafıf sancılarla deıl yaşadınmı şiddetlı sancı felan
O da yok iste. Adet sancisi gibi bile yok. Aynen dedigin gibi sessiz sessiz. Zaten normal islere de basladim evde. Yarin ise de gidicem.carsambaya randevum var

O da yok iste. Adet sancisi gibi bile yok. Aynen dedigin gibi sessiz sessiz. Zaten normal islere de basladim evde. Yarin ise de gidicem.carsambaya randevum var
yapma canım bebek sessiz düşmez bennım ılk bebegım dustu hastanenın ıcınde oturdum yere yuruyemedım bıle dıkkat et kendıne ne olur Allahın mucızelerı bellı olmuyo bende vazgectım bebekten zaten gelısmemıs deyınce ıyıce saldım 3 gunde aradakı fark cok yuksek salma kendını progestan ıc canım randevuna kadar en azından

Carsamba gidicem dr a. O zaman soylerim bakalim. Benim 8mm idi kese.icinde yolk falan hicbir sey olusmamisti.
canim bu testleri istemek için iki tane düşük yapmak gerekiyor. yoksa devlet yapmiyor istersen ozel yapiyor. biraz pahali. ilk gebelik aynen senin gibiydi. hatta 4. gebeligim de. yolk filan yoktu. yine de sor. bu da düşük çünkü

Canım söyledim iğne verseniz diye vermedi.pazartesi kendi doktoruna gel dedi ona gelenw kadar günde 3 kez kullan dedi.
telefon imkani yok sanirim. dinlenin hep. bir de mumkunse esiniz sag el isaret parmagini karniniza koyup 99 kere elmubdiu desin. nihat Hatipoğlu demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…